- 30 Mart 2009
- 14.384
- 64.506
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Anneniz yerini degistirince son kullanma tarihleri nasil aklinizdan cikmis o kismi anlayamadim ama bir sey olmaz korkmayinAllahım inşallah öyledir taa 2021den kalma, annem yerlerini değiştirmiş saçım için kullanıyordum bir de detoks yapıyorum bu dönem, çok dikkat ederken başıma geldi maalesef umarım kurtlanma küflenme yokturaltı yuvarlak yuvarlak beyaz yani…
İnşallah ama ben çok dikkat ederken başıma geldi, detoks yapıyordum detoks mafoldu maalesefbence panik yapmayin ,kurtlarin oyle sinsi varliklar olduklarini dusunmuyorum yani kara kurtlari gibi ulumasalarda bulanti istahsizlik vs belirtileri oluyordur (cocukken ablamda olmustu)
Yağ bozuk değil ki. Hava sıcaklığına bağlı olarak sıvı ve katı forma geçiyor yağ malum. Bu görüntünün sebebi o.Ay allah kahretsin ya simdi gördüm, cok kotu. İçtim ben bi de bunu.
Hellooooo kimya bilimiYağ bozuk değil ki. Hava sıcaklığına bağlı olarak sıvı ve katı forma geçiyor yağ malum. Bu görüntünün sebebi o.
detoksla benimde bir anim var icine salatalik attigim sudan zehirlenmistimİnşallah ama ben çok dikkat ederken başıma geldi, detoks yapıyordum detoks mafoldu maalesef
Ama cok dikkat ediyomus boyle seylere. Annesi yerlerini degistirmis yaglarinKurt nerden konuya dahil oldu anlamadım da skt’si 3 sene önce kalmış şeyi çöpe at saçına sürme. En fazla ishal olursun.
Teşekkür ederim değerli yanıtınız için, evde aynı markanın 2 tane daha yağı var diğerlerinin altı düz bir görüntüde benekli bir görüntüsü yokYağ bozuk değil ki. Hava sıcaklığına bağlı olarak sıvı ve katı forma geçiyor yağ malum. Bu görüntünün sebebi o.
Dikkat etmese acilden çıkamayacak kızımız.Ama cok dikkat ediyomus boyle seylere. Annesi yerlerini degistirmis yaglarin
Çok geçmiş olsundetoksla benimde bir anim var icine salatalik attigim sudan zehirlenmistim
Tesekkurler, sizde uzulmeyin gecer gider insaAllahÇok geçmiş olsun
Allah kimsenin başına vermesin ne diyeyim, olabilir diyorum ben yani insanlık hali bence, attım zaten çöpeDikkat etmese acilden çıkamayacak kızımız.
Teşekkür ederim değerli yanıtınız için, evde aynı markanın 2 tane daha yağı var diğerlerinin altı düz bir görüntüde benekli bir görüntüsü yokbu tarihi geçmiş olan (2021) ben saçımın uçlarına sürerim diye evde kalmış bir şekilde maalesef
Yok be ya ne kurtlanmasi.Bende kurtlanma yapar mı acaba
Çok sağ olun teşekkür ederimYok be ya ne kurtlanmasi.
Casu marzu yiyenlere bişey olmuyorsa, tarihi geçmiş hindistan cevizi yagindan bir lokma yiyen size hic bir şey olmaz. Nane limon için, midenizi rahatlatir.
O nasıl oluyorkı.pardon baska cevaba yazacaktım yanlış olduAma cok dikkat ediyomus boyle seylere. Annesi yerlerini degistirmis yaglarin
O nasıl oldukidetoksla benimde bir anim var icine salatalik attigim sudan zehirlenmistim
Yaz ayiydi suya salatalik dogradim ama dolaba koymadim bekledi biraz ,icince de olan olduO nasıl olduki