- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Yanlışlıkla bozuk hindistan cevizi yağı içtim. Sağlıklı beslenmek için özellikle kahveme hindistan cevizi yağı koyuyordum bol bol koydum bi de tarihi geçmiş 2021yılında aldığım hindistan cevizi yağını içtim. Şu an biraz midem ağrıyor ve bulanıyor. Kurtlanma falan yapar mı ya? Kahvenin üstü yağdan bi garip oldu zaten
Acile gidin benceYanlışlıkla bozuk hindistan cevizi yağı içtim. Sağlıklı beslenmek için özellikle kahveme hindistan cevizi yağı koyuyordum bol bol koydum bi de tarihi geçmiş 2021yılında aldığım hindistan cevizi yağını içtim. Şu an biraz midem ağrıyor ve bulanıyor. Kurtlanma falan yapar mı ya? Kahvenin üstü yağdan bi garip oldu zaten
Ya öyle acillik bi durumum yok aslında midem bulanıyor bir de detoks yapıyordum o mafoldu. Kurtlanma gibi bi durum olmamıstır umarım yaAcile gidin bence
Bilemiyorum geçmiş olsun doktor bilir biz burdan bilemeyiz ki kurtlanma olup olmadığınınYa öyle acillik bi durumum yok aslında midem bulanıyor bir de detoks yapıyordum o mafoldu. Kurtlanma gibi bi durum olmamıstır umarım ya
Bende kurtlanma yapar mı acabaNeden ayni konuyu acip duruyorsunuz? Resimde ne gordunuz? Ben normal bi yag goruyorum. Kuflenmediyse bir sey olmaz en kotu ishal olursunuz.
Kutlanma nasil yapacak tam olarak? Yani yag nasil yapabilir bunu eseyiz mi yreyecek vucudunuzda?Bende kurtlanma yapar mı acaba
Saçıma sürüyordum, cildime değil. İnşallah kurtlanma falan yapmaz. Annem odamı temizleyip toparlayınca yağların yerleri değişmiş maalesef anlayamadımAy ayrixa milattan once kalan yagi cildinizede surmeyin cope atin
Alta çevirince benek benek görüntüler var normalde bu olmaz ve kokusu değişikNeden ayni konuyu acip duruyorsunuz? Resimde ne gordunuz? Ben normal bi yag goruyorum. Kuflenmediyse bir sey olmaz en kotu ishal olursunuz.
Sac deriniz bir soluk benizlinin kemerini suslemiyor ise o da cildiniz oluyor. Dolayisiyla ona da sürmeyin..Saçıma sürüyordum, cildime değil. İnşallah kurtlanma falan yapmaz. Annem odamı temizleyip toparlayınca yağların yerleri değişmiş maalesef anlayamadım
Evet ama işte korkuyorum kurtlanmadanKuzum kurtlanma derken mide asidinde kurtlar puf olur ama kotulesirseniz acile gidin
Çok haklısınız, daha yeni işe başladım ilk günden gitmemezlikte yapmak istemiyorum o yuzden mecbur hastaneye gidemicem. Sizce kussam mı daha iyi gelir su içsem mi daha iyi olur? Çok teşekkür ederim bu aradaSac deriniz bir soluk benizlinin kemerini suslemiyor ise o da cildiniz oluyor. Dolayisiyla ona da sürmeyin..
Olmus bir hata. Takipte olun panik olamayın ayni konu 87.ye tekrar acmayin. Kurtlanma fikrini aklinizdan cikarin ve kotu hissederseniz acile gidin..
Hicbiri, kusturarak boşuna tahris etmeyin bogazinizi. Akisa bırakın.Çok haklısınız, daha yeni işe başladım ilk günden gitmemezlikte yapmak istemiyorum o yuzden mecbur hastaneye gidemicem. Sizce kussam mı daha iyi gelir su içsem mi daha iyi olur? Çok teşekkür ederim bu arada
Son kullanma tarihine takilmayin, yag dediginiz urun kolay kolay bozulmaz. En fazla bayatladigindan mideniz bozulur hafifYanlışlıkla bozuk hindistan cevizi yağı içtim. Sağlıklı beslenmek için özellikle kahveme hindistan cevizi yağı koyuyordum bol bol koydum bi de tarihi geçmiş 2021yılında aldığım hindistan cevizi yağını içtim. Şu an biraz midem ağrıyor ve bulanıyor. Kurtlanma falan yapar mı ya? Kahvenin üstü yağdan bi garip oldu zaten
Allahım inşallah öyledir taa 2021den kalma, annem yerlerini değiştirmiş saçım için kullanıyordum bir de detoks yapıyorum bu dönem, çok dikkat ederken başıma geldi maalesef umarım kurtlanma küflenme yokturSon kullanma tarihine takilmayin, yag dediginiz urun kolay kolay bozulmaz. En fazla bayatladigindan mideniz bozulur hafif
bence panik yapmayin ,kurtlarin oyle sinsi varliklar olduklarini dusunmuyorum yani kara kurtlari gibi ulumasalarda bulanti istahsizlik vs belirtileri oluyordur (cocukken ablamda olmustu)Evet ama işte korkuyorum kurtlanmadan