Bozonun davulcusuda ben olaym dedimmm :)

olduolduoldu

🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.416
71
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bozo85 hamişşşşşşşşşşşşş
bozocummmm hayırlı olsun bebişinnn sağlıkla dünyaya gelsin bütün bebiş haberlerini nerdeyse sen verdin senin haberide ben veriyimmm dedimmmm HAYIRLI OLSUNNNNNNNN

Son düzenleme:

hahahhahaa olmasım senin haberlerde gümbür gümbür gelio beyaaaa nerlerdesin nassın? özledik beyaa..:1hug:

bozom burdan da teprik edim allah tamamına erdirsin kuşum..
:CüvCüv::hooray::teytey:delikafadulden

Bozocum hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Sen de sıranı savdın, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

bozocum hayırlı ugurlu olsun ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASıP ETSıN

tebrikler bozocum hayırlısıyla alırsın kucağına İnşallah..darısı başımıza...eşine haber verdinmi? doğumun ne zaman bu arada şeker...kaydirigubbakcemile5

canımmmm ya bitanemsinnnn ohhhhhhh çok şükür rabbimeee işte oldu sonunda geldi minişşşşşş çok tebrik ederimmmmm sağlıcakla alırsın inşallahh kucağınaaaaaaaa

çokkk teşekkür ederim kızlar

bekliyen arkadaşlarımıza da Allah bu duyguları yaşatsın....inşllh çok beklemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…