Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy mahvettiniz beni ya kan verdim inşllh test yanıltmaz....dr fazla güvenilmez dedi...öğleden sonra kesinleşicek...hepize çokkk teşekkür ederim...tülayım inşllh bende senin topiğni açıcam....hepinizi çok seviyorumm
aminn canimm aminnn sizinn dualarinizda bize destek olacakk sagolunyaa..bozomm bi degisiklik yokmuu kiz vucudunda soylesene bize:icecream:tebrıklerrropuyorumnanaktan rabbım ısteyen tummm kk annelerıne nasıp etsınn:Saruboceq:
aminn canimm aminnn sizinn dualarinizda bize destek olacakk sagolunyaa..bozomm bi degisiklik yokmuu kiz vucudunda soylesene bize:icecream:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah isteyenlere de en kısa zamanda versin inşallah.
bekliyelimm bakalimm ben eminim ama sen hamisiinn guzelikmmmkaydirigubbakcemile2çok değişklik yok regli olucağım zaman rahmimi üşütmüşüm gibi sancım olurdu o olmadı
alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::teytey:iste buuu canimmyaaa allahimm saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahkesinleşti hamileyimmmmmmmmmmmm
tebrik ederim cnm.allah kucagına almayı nasip etsinkesinleşti hamileyimmmmmmmmmmmm