boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

birce2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
111
2
slm kızlar:)))12 gün önce meme ucu kesisiyle kasaltı 290 cc modarete protez taktırdım.Boyum 174 cm kilom 56-58 arası değişiyor. sağ göğsüm yerine oturdu ve ödemi indi ve gözüme küçük geliyor.sizce silikon büyüklüğü göğüsün genişliği ilemi yoksa boy ve kiloylamı alakalı.işin ilginç yanı ben ameliyat olmadan bir gün önce doktorumun muaynanesinde bir hastasıyla karşılaştım,kiz benden daha kısa ve zayıf gibiydi, ona 310 cc takılmış,doktoruma o benden daha kısa ve zayıf ona 310 cc takmışsınız onunkiler küçük geldi gözüme.o benden daha kısa ve zayıf olmasına rağmen bana en fazla 300 cc olur demiştiniz ama benim gözüme 310 cc bile küçük geldi dedim,hayır o senden daha yapılı dedi,ama ben kendi gözlerimle gördüm kız benden kesinlikle daha minyondu.çünkü ben uzun boylu biriyim ve çokta zayıf sayılmam.valla bu silikonların büyüklüğünü neye göre belirliyorlar anlamadım.sizlerin boy ve kilosu nasıl ve takılan protezin büyüklüğü nedir.Bir de protez büyüklüğü neye göre belirleniyor, ben anlayamadım::1no2:Fikirlerinizi bekliyorum......

Beirce2 merhaba

Cok onemli bir konuya deginmissin. Cok tesekkurler oncelikle bu konu basligini actigin icin. Ben bu yaz gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum. Olmusken tabiki tatmin edici bir buyukluk istiyorum. Ama bizim doktorlarimiz nedense hep kucuk yapmayi tercih ediyorlar. Ben bir canli ameliyat seyrettim. Doktor silikonu takmadan gosterdi 375 cc dedi bu silikon gozume o kadar kucuk geldiki inanamadim. Ben bu forum da hep 300 ve asagisi taktiranlari okudum. Bende zannediyorum ki 300cc baya buyuk bisey. Halbuki cok kucukmus 375 bile cok kucuk gorundu gozume. Sen hangi doktora yaptirdin acaba.

slm kızlar:)))12 gün önce meme ucu kesisiyle kasaltı 290 cc modarete protez taktırdım.Boyum 174 cm kilom 56-58 arası değişiyor. sağ göğsüm yerine oturdu ve ödemi indi ve gözüme küçük geliyor.sizce silikon büyüklüğü göğüsün genişliği ilemi yoksa boy ve kiloylamı alakalı.işin ilginç yanı ben ameliyat olmadan bir gün önce doktorumun muaynanesinde bir hastasıyla karşılaştım,kiz benden daha kısa ve zayıf gibiydi, ona 310 cc takılmış,doktoruma o benden daha kısa ve zayıf ona 310 cc takmışsınız onunkiler küçük geldi gözüme.o benden daha kısa ve zayıf olmasına rağmen bana en fazla 300 cc olur demiştiniz ama benim gözüme 310 cc bile küçük geldi dedim,hayır o senden daha yapılı dedi,ama ben kendi gözlerimle gördüm kız benden kesinlikle daha minyondu.çünkü ben uzun boylu biriyim ve çokta zayıf sayılmam.valla bu silikonların büyüklüğünü neye göre belirliyorlar anlamadım.sizlerin boy ve kilosu nasıl ve takılan protezin büyüklüğü nedir.Bir de protez büyüklüğü neye göre belirleniyor, ben anlayamadım::1no2:Fikirlerinizi bekliyorum......
Silikonun büyüklüğü belirlenirken boy, kilo, sahip olduğun göğüs dokusu ve göğüs kafesinin genişliği göz önüne alınarak bir seçim yapılıyor.
Boyun uzun olabilir ama göğüs kafesin darsa mecburen küçük silikon takmak zorunda kalınır veya göğüs dokun çok azdır o zamanda haliyle büyük bir protez olmaz.
Yani bu etkenlerin tamamı etkili oluyor.
Doktoruma büyük olsun diye özellikle belirtmiştim bana koyulabilecek en büyük protezi koyacağına söz vermişti.Ve öylede oldu.Ameliyattan önce şu büyüklükte bi protez koyucam diye belirtmedi.
Bana 325 cc takıldı şuan hem görüntü olarak hemde büyüklük olarak memnunum.
Bide şöyle birşey var 325cc başkasında küçük dururken bende büyük durabiliyor.Protezlerin duruşu kişiden kişeye değişiyor
Doktorum 350cc denemiş fakat görüntü olarak hoş durmamış.Yani doktorun işine çok karışmamak gerekiyor.Ne istediğinizi en başta güzelce anlatırsanız sonuçtan da o derece memnun olursunuz.

benim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı

Beirce2 merhaba

Cok onemli bir konuya deginmissin. Cok tesekkurler oncelikle bu konu basligini actigin icin. Ben bu yaz gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum. Olmusken tabiki tatmin edici bir buyukluk istiyorum. Ama bizim doktorlarimiz nedense hep kucuk yapmayi tercih ediyorlar. Ben bir canli ameliyat seyrettim. Doktor silikonu takmadan gosterdi 375 cc dedi bu silikon gozume o kadar kucuk geldiki inanamadim. Ben bu forum da hep 300 ve asagisi taktiranlari okudum. Bende zannediyorum ki 300cc baya buyuk bisey. Halbuki cok kucukmus 375 bile cok kucuk gorundu gozume. Sen hangi doktora yaptirdin acaba.

Rica ederim canım.Doktorum Sadullah karun.Ben doğal göğüs istiyorum demiştim.Ancak kıyafetliyken küçük geliyor.çıplakken büyüklüğü gayet iyi.Hatta bugün ilk defa eşime gösterdim,yaralarım iyileşmeye başladığı için,çok büyük olmuş, şok oldum dedi,ben daha küçük bekliyordum dedi ve çok güsel olmuş,helal olsun adama dedi.Büyüklüğü çok iyi hatta büyük bile olmuş dedi.belki benim gözüm alıştı ve bu kadar memeye açken biraz daha büyük olsaydı nolurdu falan diyorum,halbuki o zaman da böylesine güzel durmayabilirdi.zeynepin de dediği gibi en iyisi doktora bırakmak sanırım ama şuda bir gerçek türk doktorları çok büyük hantal meme sevmiyor,dolgun ama göze hitap edicek meme seviyor.Doktorumun fotoğraflarına bakarken çok büyük yaptırmış bir,iki tane hasta görmüştüm aman sakın böyle olmasın demiştim,illa tutturmuşlar büyük olsun diye gerçekten çok çirkindi,yerinden fırlayacak gibi ve bir o kadarda yapay duruyordu.Sanırım en güzeli bana gidebilecek maksimum büyüklüğü istiyorum deyip gerisini doktora bırakmak.

z£yn€p;12615529 .!.:
benim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı

Zeynep slm.Benim göğüs kafesim 80 buna rağmen 290 cc. ama şimdiye kadar görüştüğüm beş doktor da bana 250 ila 300 c arasında demişlerdi.Vardır bir bildikleri.Benim meme dokum azdı belki ondandır.:1no2:

ılk başlarda bende keşke biraz daha büyük olsaydı diyodum:)
Ama zamanla iyiki daha büyük olmamış yoksa abartılı olcakmış diosun
Heralde yıllardır göğüssüz gezdiğimizden oluyo bu açgözlülük :)
Bak ne güzel eşinde beğenmiş
Üstelik gün geçtikçe daha da güzelleşiyorlar :)

evet göğüs dokunun azlığıyla alakalıdır büyük ihtimalle
Bence hiç takma kafana eminim çok güzeldir
insan kendisini çok incelediği için sürekli bi kusur buluyo
Ben Tuğrul Turan'a ameliyat oldum bilmiyorum daha önce görüştüğün doktorlar arasında var mıydı ama görüştüğün 5 doktorda 250-300 cc arası dedilerse bi bildikleri vardır

z£yn€p;12616051 .!.:
İlk başlarda bende keşke biraz daha büyük olsaydı diyodum:)
Ama zamanla iyiki daha büyük olmamış yoksa abartılı olcakmış diosun
Heralde yıllardır göğüssüz gezdiğimizden oluyo bu açgözlülük :)
Bak ne güzel eşinde beğenmiş
Üstelik gün geçtikçe daha da güzelleşiyorlar :)

Evet canım haklısın o kadar hasrettimki, insan doymuyor sanki daha büyük olunca daha da güsel olucak gibi geliyor halbuki yanlış bir düşünce.Bu da yıllarca memeye açlıktan ve insanoğlunun doyumsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım:))))))))))İnşallah güzelleşirler canım çabucak çok sabırsızlanıyorum:dance:

z£yn€p;12616149 .!.:
evet göğüs dokunun azlığıyla alakalıdır büyük ihtimalle
Bence hiç takma kafana eminim çok güzeldir
insan kendisini çok incelediği için sürekli bi kusur buluyo
Ben Tuğrul Turan'a ameliyat oldum bilmiyorum daha önce görüştüğün doktorlar arasında var mıydı ama görüştüğün 5 doktorda 250-300 cc arası dedilerse bi bildikleri vardır

Yok canım tuğrul beyle sadece telde görüşmüştüm yüzyüze hiç görüşmedim,

Sadullah Karun da alanında çok başarılı bi doktor
Daha önce onun yaptığı burun ameliyatlarını görmüştüm çok beğenmiştim
Bende bu yaz burun ameliyatı düşündüğüm için doktor arayışındayım :)

Rica ederim canım.Doktorum Sadullah karun.Ben doğal göğüs istiyorum demiştim.Ancak kıyafetliyken küçük geliyor.çıplakken büyüklüğü gayet iyi.Hatta bugün ilk defa eşime gösterdim,yaralarım iyileşmeye başladığı için,çok büyük olmuş, şok oldum dedi,ben daha küçük bekliyordum dedi ve çok güsel olmuş,helal olsun adama dedi.Büyüklüğü çok iyi hatta büyük bile olmuş dedi.belki benim gözüm alıştı ve bu kadar memeye açken biraz daha büyük olsaydı nolurdu falan diyorum,halbuki o zaman da böylesine güzel durmayabilirdi.zeynepin de dediği gibi en iyisi doktora bırakmak sanırım ama şuda bir gerçek türk doktorları çok büyük hantal meme sevmiyor,dolgun ama göze hitap edicek meme seviyor.Doktorumun fotoğraflarına bakarken çok büyük yaptırmış bir,iki tane hasta görmüştüm aman sakın böyle olmasın demiştim,illa tutturmuşlar büyük olsun diye gerçekten çok çirkindi,yerinden fırlayacak gibi ve bir o kadarda yapay duruyordu.Sanırım en güzeli bana gidebilecek maksimum büyüklüğü istiyorum deyip gerisini doktora bırakmak.

Cnim sadullah karun benim dusundugum doktorlardan biri.kaca yaptirdin acaba bilgi verebilirmisin.

selam makigosan,
Tuğrul Turan'dan çok memnunum.Kendisiyle görüşmeni tavsiye ederim
Görüşünce, kafandaki sorulara yanıt bulunca o kararsızlığın ortadan kalkacak
Ben görüşme gününün ertesinde ameliyat oldum
Düşün artık ne kadar güvenilir olduğunu
Ayrıca görüşmede, yaptığı ameliyatların fotoğraflarınıda gösteriyor
Onlardan beğendiklerini söylersen senin ne istediğin hakkında fikir sahibi olur
Ne istediğini güzelce anlat gerisini doktora bırak :)
Başka sormak istediğin birşey olursa ben seve seve yardımcı olurum

z£yn€p;12623813 .!.:
selam makigosan,

zeynep ameliyat sana ne kadara mal oldu??

selam makigosan,

çok sağol zeynepçim..ben telefonda konuşmuştum kendisiyle ama pek yeterli olmadı tabi:)) tuğrul turanın yönteminin ağrısız ve kanamasız olduğunu duymuştum kas üstü yapıyor ve de bildiğim kadarıyla...meme dokum buna elverecek mi bilmiyorum ama..bir de yuvarlak yapıyormuş dekolte olsun diye..kas zarı altı yapıyor mu acaba?? bir de neden bu yöntem çok iyi bir yöntemse diğer doktorlar da uygulamaya çalışmıyor?? ve hangi marka protez takıyor?? bir de şehirdışından geleceğim için kaç gün yeterli olur tüm işlemler için??..off çok oldu galiba:))

çok sağol zeynepçim..ben telefonda konuşmuştum kendisiyle ama pek yeterli olmadı tabi:)) tuğrul turanın yönteminin ağrısız ve kanamasız olduğunu duymuştum kas üstü yapıyor ve de bildiğim kadarıyla...meme dokum buna elverecek mi bilmiyorum ama..bir de yuvarlak yapıyormuş dekolte olsun diye..kas zarı altı yapıyor mu acaba?? bir de neden bu yöntem çok iyi bir yöntemse diğer doktorlar da uygulamaya çalışmıyor?? ve hangi marka protez takıyor?? bir de şehirdışından geleceğim için kaç gün yeterli olur tüm işlemler için??..off çok oldu galiba:))

selam.bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istyrm ama doktor konusunda sıkıntım var.senn sorduğun soruyu bende sürekli soruyorum,eğer bu kas zarı altı iyi bir yöntemse neden bunu uygulayan doktr bikaç tane sadece?bu kafamı çok karıştrıyor.

X