slm kızlar:)))12 gün önce meme ucu kesisiyle kasaltı 290 cc modarete protez taktırdım.Boyum 174 cm kilom 56-58 arası değişiyor. sağ göğsüm yerine oturdu ve ödemi indi ve gözüme küçük geliyor.sizce silikon büyüklüğü göğüsün genişliği ilemi yoksa boy ve kiloylamı alakalı.işin ilginç yanı ben ameliyat olmadan bir gün önce doktorumun muaynanesinde bir hastasıyla karşılaştım,kiz benden daha kısa ve zayıf gibiydi, ona 310 cc takılmış,doktoruma o benden daha kısa ve zayıf ona 310 cc takmışsınız onunkiler küçük geldi gözüme.o benden daha kısa ve zayıf olmasına rağmen bana en fazla 300 cc olur demiştiniz ama benim gözüme 310 cc bile küçük geldi dedim,hayır o senden daha yapılı dedi,ama ben kendi gözlerimle gördüm kız benden kesinlikle daha minyondu.çünkü ben uzun boylu biriyim ve çokta zayıf sayılmam.valla bu silikonların büyüklüğünü neye göre belirliyorlar anlamadım.sizlerin boy ve kilosu nasıl ve takılan protezin büyüklüğü nedir.Bir de protez büyüklüğü neye göre belirleniyor, ben anlayamadım::1no2:Fikirlerinizi bekliyorum......