kinimsana Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 34 30 38 32 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kinimsana #1 Slm kızlar dün gece elimi boynuma attığımda bir kitle geldi elime korktum açıkçası acaba hangi bölümden randevu almalıyım ki
Slm kızlar dün gece elimi boynuma attığımda bir kitle geldi elime korktum açıkçası acaba hangi bölümden randevu almalıyım ki
Z zuhalenyurek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Ekim 2016 18 3 1 48 29 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kinimsana #2 Evet canım, kulak burun boğazcıya gitmen lazım. İstanbuldaysan sana benim dpktorumu önerebilirim.
kinimsana Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 34 30 38 32 29 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kinimsana #3 Sağol canım sana zahmet olmazsa alabilir miyim Dr adını
Z zuhalenyurek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Ekim 2016 18 3 1 48 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kinimsana #4 kinimsana .!.: Sağol canım sana zahmet olmazsa alabilir miyim Dr adını Genişletmek için tıkla... Benim doktorum, Şişli’de, hemen Cevahir’in yan sokandaki Özel Kadıoğlu Hastanesinden Cemal Gümrü. Yıllardır gideriz, çok memnunuz
kinimsana .!.: Sağol canım sana zahmet olmazsa alabilir miyim Dr adını Genişletmek için tıkla... Benim doktorum, Şişli’de, hemen Cevahir’in yan sokandaki Özel Kadıoğlu Hastanesinden Cemal Gümrü. Yıllardır gideriz, çok memnunuz