merhaba kızlar
Bu da dert mi derseniz, allah kimseye vermesin derim.. Sabah çok normal kalktım ama egzersiz yaparken boynum aniden tutuldu. Allahım tarifsiz bir acı yaşıyorum sabahtan beri.. Ne yapsam yarına kadar geçer, fikriniz var mı?
cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.. gönül ister ki bir ilacı olsun içince şak diye geçsin ama maalesef, tutulma da bir haftayı gözden çıkarmak gerekiyorbir kas gevşetici sürdüm ama ilaç olarak almak hiç aklıma gelmemişti, çok sağolun bu bilgi için
bir daha birine beddua edeceğim zaman boynun tutulsun diyeceğim, çok fena çok
Canım konunu yeni gördüm :26:
Geçen yastığımı değiştirmek gafletinde bulundum, çok feci boynum tutuldu, çeviremiyordum bile kremler falan işe yaramayınca doktora gittim, kas gevşetici krem ve hap verdi, çok iyi geldi. Fosil yastığıma da geri döndüm tabi
Sana özelden ilaç isimlerini vereyim...
merhaba kızlar
Bu da dert mi derseniz, allah kimseye vermesin derim.. Sabah çok normal kalktım ama egzersiz yaparken boynum aniden tutuldu. Allahım tarifsiz bir acı yaşıyorum sabahtan beri.. Ne yapsam yarına kadar geçer, fikriniz var mı?
Ofisim geçmiş olsun arkadaşım .
Senede 2-3 kez çekerim bu mereti benHem de kıpırdayamacasına . Bırak tamamen dönmeyi göz ucu ile sağa çevirsem başımı , saç telimden aşağıya bir acı ki ...
Bende sana bir kaç ilaç diyeyim özelden , kas gevşetici ama şak diye olmasa da pat diye kesiyor .
Önce kafamızı sağa sola öne arkaya çevirip ısınmadan spor mu olur canım yaaa
Geçmiş olsun kuşum.
Geçenlerde OUs un beli tutulmuştu, doktor bir fısfıs vermişti. Çok işe yaradı dedi. Hiçbir kremle geçmeyen ağrıyı geçirdi.
Şimdi sıkı dur
Adını hatırlamıyormuş fısfısın
Ne kadan yardımcı oldum demi
Ama eczaneye sorarsan bilir belki
Sıcak havluda sarabilirsin canım.