Boyun Tutulması

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.432
66.517
merhaba kızlar

Bu da dert mi derseniz, allah kimseye vermesin derim.. Sabah çok normal kalktım ama egzersiz yaparken boynum aniden tutuldu. Allahım tarifsiz bir acı yaşıyorum sabahtan beri.. Ne yapsam yarına kadar geçer, fikriniz var mı?

benimde sık sık boynum tutulur ne meret bir ağrıdır bilirim. kas gevşetici krem ve ağrı kesiciler fayda sağlıyor birde sıcak tutmak işe yarıyor. geçmiş olsun

bu sabah havadan mıdır nedir benimde boynum tutuldu.sıcak press yaptım ve majezik içtim daha iyiyim şimdi.sanada gecmis olsun.

Kas kevsetıcı ıc hemen. Bı tane sabah bı daha al
Oraya krem sur
Eskıden sobalar vardı nenem dedeme tugla ısıtır sobada kıremıtı sarardı
Gunumuzde tulbettı utuyle ısıt yada atletı boynuna. Sar sıcak tut

şimdiye geçmiştir boynun...boyun tutulması iç sıkıcı birşey olamaz.robot gibi kzlıyorsun kafanı çevirdiğin an dayanılmaz ağrı.

cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.. gönül ister ki bir ilacı olsun içince şak diye geçsin ama maalesef, tutulma da bir haftayı gözden çıkarmak gerekiyor bir kas gevşetici sürdüm ama ilaç olarak almak hiç aklıma gelmemişti, çok sağolun bu bilgi için

bir daha birine beddua edeceğim zaman boynun tutulsun diyeceğim, çok fena çok

Canım konunu yeni gördüm :26:

Geçen yastığımı değiştirmek gafletinde bulundum, çok feci boynum tutuldu, çeviremiyordum bile kremler falan işe yaramayınca doktora gittim, kas gevşetici krem ve hap verdi, çok iyi geldi. Fosil yastığıma da geri döndüm tabi

Sana özelden ilaç isimlerini vereyim...

nasıl bir iyilik yaptın bilemezsin dep'im ısınmadan mekik çektim ama boynumda ki o küt sesini bütün dünya duydu sanırım, hatta bir ara acaba boynum kırıldı da sıcak sıcak fark etmiyor muyum bile dedim düşün not edeyim ilaçları telefonuma da bir daha karşılaşırsam kullanırım.. allah o fosil yastıkları eksik etmesin demek onlar da olmasa sakat kalırız

Ofisim geçmiş olsun arkadaşım .

Senede 2-3 kez çekerim bu mereti ben Hem de kıpırdayamacasına . Bırak tamamen dönmeyi göz ucu ile sağa çevirsem başımı , saç telimden aşağıya bir acı ki ...

Bende sana bir kaç ilaç diyeyim özelden , kas gevşetici ama şak diye olmasa da pat diye kesiyor .

Önce kafamızı sağa sola öne arkaya çevirip ısınmadan spor mu olur canım yaaa

Geçmiş olsun kuşum.
Geçenlerde OUs un beli tutulmuştu, doktor bir fısfıs vermişti. Çok işe yaradı dedi. Hiçbir kremle geçmeyen ağrıyı geçirdi.
Şimdi sıkı dur
Adını hatırlamıyormuş fısfısın
Ne kadan yardımcı oldum demi
Ama eczaneye sorarsan bilir belki
Sıcak havluda sarabilirsin canım.

evet kesinlikle olmuyormuş acı bir şekilde öğrendim çok fena birşey ya resmen intiharlık ilacın adını not ettim ilk fırsatta alacağım evde bulunsun

parkunum çok tatlısın ya en azından bir fısfısın işe yaradığını öğrendim ben adını öğrenirim eczaneden çok sağol bebişim

bende kendi çapımda yardım etmeye çalışayım voltaren kullanabilirsin :)

boyun sorunları yaşayanlardanım ben de.. öyle böyle değil. bazen ceset gibi kalkıyorum. nasıl acılar içinde.. meslek hastalığı kısmen..
çok fazla tutulma varsa ki benim böyle büzülmüş sinir gibi yani kafamı oynatamıyorum mesela. bir sitede görmüştüm yuvarlak bir şeyle hafif hamur açar gibi git gel yapıyorlardı. ben de evdeki oklavayı kullanıyorum bunun için. eşime veriyorum. hamur açar gibi boynuma sürüyor. gerçekten de işe yarıyor. bazen kıtır kıtır oluyor. ama onu yapmazsam arkasından berbat bir baş ağrısı beni bekliyor demektir. denemeni tavsiye ederim.

Benimde ablamın sık sık boynu tutulur hemen bir kliniğe giidiyor bir iğne yapıyorlar akşama bir şeyi kalmıyor
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…