Boyun germe

Zelis28

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
24
21
18
41
Merhaba Arkadaslar boyun germe ameliyati yaptirmak istiyorum yasim 36 ama boynumdan 2 kere gidi lipo yaptirdim ve malesef hem istedigim sonuca ulasamadim hemde sarkma oldu istanbulda onerebileceginuz iyi bi doktor varmi bazi doktorlara yazdim aslinda cok cuzi fiyatlar ve 2 ay sonrasina randevu veriyolar ve cogunlugu tum yuz germe oneriyo ama ben tum yuz germe olmak istemiyorum sadece gidimda sarkma var mayis ayda yaptirmak istiyorum iyi bi doktor bulursam

Prof Dr.Gürhan Özcan araştırın.

Son düzenleme:
Prof Dr.Gürhan Özcan araştırın.
Instadan bakiyorum ama cikmadi oncesi sonrasi fotolarida cok lnemli benim icin yaptigi ameliyatlari gormek istiyorum bazi diger doktorlarin var mesela bakiyorum sozde boyun germe yapilmis ama guzel sonuclar cikmamis ortaya siz herhangi bir islem yaptirdinizmi Gurhan beye

Ben tam yüz yaptırdım.Aslında yapmak istemedi,ama yaptırdım.Boynumu kesisiz gerdi.Nasıl yaptı ben de bilemiyorum.Siz 36 yaşındasınız daha çok erken bence.

Eklentiler

• IMG_20220328_212131.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 702
Sosyal hesapları yok maalesef.

Ben tam yüz yaptırdım.Aslında yapmak istemedi,ama yaptırdım.Boynumu kesisiz gerdi.Nasıl yaptı ben de bilemiyorum.Siz 36 yaşındasınız daha çok erken bence.
Hic iz yok ne guzel evet yasim 36 ama lipoda yaptirinca sarkma oldu rahatsiz ediyo beni 1 aydir arastiriyorum cok doktora yazdim burdan biraz fikir sahibi olmaya calistim yaptiranlardan ama dedigim gibi cok gec tarihe veriyolar ve 100 bin kadar bi fiyat bildiriyolar siz kaca yaptirtiniz kulak onunde arkasinda kesi iziniz varmi

Yok ben memnunum.

Merhaba ben dde tam yuz ve boyun germe yaptiracagim. Ben dr sectim ve randevu ayarladim. ozelden mumkunse resimleriniz paylasabilir misiniz? tesekkurler

Merhaba ben dde tam yuz ve boyun germe yaptiracagim. Ben dr sectim ve randevu ayarladim. ozelden mumkunse resimleriniz paylasabilir misiniz? tesekkurler
Merhaba, hangi doktora olacaksiniz ogrenebilirmiyim acaba beynim sulandi artik doktor aramaktan 2 aydir arastiriyorum arastirdikcada isin icinden cikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…