Boyun Fıtığı Ameliyatı

Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... Annenizin bel fıtığı nasıl çözüme ulaştı acaba annem şu an çok kötü kalkacak durumda değil patlayan bi fıtık olmadığı için doktor ameliyat demedi.. Kireçlenme ve kanal daralması da var siz nasıl bir tedavi uyguladınız acaba..

Merhaba. 2 aylık bebeğim var evet. Bu nedenle siteye giremiyorum. Ben ameliyat olmadım. O dönemde yüzmeye ve spora gittim. Bu ikisinin baya faydası oldu. 4 ay kadar boyunluk kullandım. Gayet iyiydin. Ameliyat riski beni çok korkutmuştu.
Fakat doğumdan sonra sürekli bebişin kıcağımda olması emzirme pozisyonu yatağa yatır kaldır derken tekrar nüksetti şimdilik haftada bir bardak çekerek ağrışarımı hafifletiyorum.
Ben spora devam etmemiştim. İmkanınız var ise yüzmeyi tavsiye ederim. Bana çok iyi gelmişti.

Merhaba sizin fıtık kac tane c5 c6 mi kanal daralmasi ve boyun düzleşmesi de var mi acaba kac senedir cekiyorsunuz boyun fıtığı ameliyatlarinin hepsinde protez takıldığını okumuştum bel fitiginda protezsiz hallediliyor bazilari
Bana ameliyat demediler ama en son 9 ay evel gittim simdi yeniden gidicem gencligim gitti süründüm gecen hafta yataktan kalkmadım
Ameliyati neden illa yapalim diyor doktor size omirilige bası mi yapiyor.

Bence once bi terapise git belki
Boynunda birseyler sksmistir

herkese merhaba yeni uyeyim, ancak bu konuyu gorunce tecrubemi paylasmak istedim. 2 adet nur topu gibi buyun fitigi sahibi idim. neredeyse nefes aldirmayacak durumda idi. elimde MR ile gelirken tanidigim spor hekimi ve fizyoterapist olan, ingilterede bir cok egitime katilmis tanidik bir doktor ile karsilastim. Hayirdir nedir onlar diye sordu, durumu anllattim farkli 3 prof. beyin cerrahinin kesinlikle boyun fitigi ameliyati olman gerekli dedigini de soyledim. hemen yolda MR lara bakti ve izin verirseniz ben hallederim bu isi dedi. klinigine tedaviye gittim kisa bir sure ve sonuc : iki fitikdan bir tanesi neredeyse yok oldu, buyuk olan yok denecek kadar ufaldi. Anladigim o ki: para kazanma hirsi insanlarda vicdani yok etmis. cok yazik. Aklimdayken doktorun ismi: Doc.Dr.Cavit Meclisi

Senin daha 14 aylık oğlun yokmuydu? Evet vala 2 ~ 3 kerede baktım o musun diye.. Daha 14 aylık cocugun var, bence cok erken 2 cocugun düşünmen icin bence..

Merhaba boyun fıtığınız ameliyatsız mı geçti kuru iğne tedavisiyle benimde patladı omuriliğe bası yaptığını söyledi doktor ve acil ameliyat olmazsam felç olabileceğimi söyledi puan durumunuz nasıl bilgilendirirseniz sevinirim

Ameliyat cozum olsa 1 dakika durmazdim.benim ki de patlamis ve sol kolum tutmamisti.kuru igne tedavisiyle duzeldi.Allah razi olsun doktorumdan.yasadiginiz yerde varda bir arastirin derim.cok sey kazanacaksiniz
Merhaba benimde boyun fıtığım patladı omur iliğe bası yaptını ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor olmazsam felç olacağımı , olursam yine felç olacağımı söyledi resmen ikilemde kaldım ve sizin kuru iğne ile iyileştiğimizi okudum beni bilgilendirebilir misiniz şuan durumunuzun akıbeti nedir iyileştiniz mi

Kendinizi hırpalamayın yahu o kadar zor bir ameliyat değil, ben geçen yıl oldum. O fıtık ağrısı çekilir mi allah aşkına kolumu kesin diye bağıracaktım neredeyse Bi sürü doktora sormuşsunuz zaten iyice geciktirmeyin bence, güç kaybı olur, uyuşukluk olur, keşke zamanında olsaydım ameliyatı dersiniz.

Merhaba. Üzerinden neredeyse 4 yıl geçti. Ben çok korkmuştum ve ameliyat olmak istemedim. 4 ay kadar boyunluk kullandım o dönemde spora ve yüzmeye başladım boyun egzersizleri yaptım. Sonra düzeldi.yani fıtık geçmedi elbette fakat ağrılarım azaldı. Sonra birlikte yaşamayı öğrendim.
Şimdi ara ara ağrılarım oluyor fakat hala ameliyat düşünmüyorum. Bir de artık bebeğim var 20 aylık kolay kolay ameliyata hiç karar veremem.

Esimde de boyun fitigi vardi kolunda guc kaybina neden olmuştu.. annemlerin masaj koltugu var boy vs giriyorsun (avm lerdekilerden degil )1 ay duzenli boyun masajina yatti ve iyilesti prof da dahil 3 dr a gitmisti hepsi ameliyat şart demişti.. sizin fitik patlamis bu oneri size uygun mudur degil midir bilemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…