Boyun düzleşmesi,kas spazmı ve omuzlarında ağrı yaşayanlar

Ne yapıyorsun ovduruyormusun hep?

arada evet anneeme ovduruyorum ama kadınla derman kalmadı ki güç yok kaya gibi olunca yoruluo 2dk.sonra ilaçlar içiyorum yok öle gebericem birgün diyorum ağrıyla başbaşa kalmaktan yoruldum geçmioooo belki bazen biraz hafiflio bazen yine ağrıyorrrrrrrrrrrrrrr
bugün hala agrıo durmadı hiç ne zamandır
sende de mi aynısı var ?

tam on aydır bende bu ağrılardan mahvoldum. ilaçlar midemi delmekten başka işe yaramıyor. sırtım omuzlarım son olarak bir ay önce gittiğim dr kuru iğne tedavisi uyguladı üç seanstan sonra çok iyiyim muhakkak deneyin tekrar hayattan zevk almaya başladım

ama ilerde felç riski taşıyormus ben yaptırmamıstımm
çok agrıyorrrrrr uykularım kacıyor artık

felç riski mi? yok böyle birşey bende çok araştırdım hiç böyle bir yan etki duymadım şu an çok faydasını gördüm doktorumda bu konuda çok tecrübeli 15 yıldır bu tedaviyi uyguluyor.gerçekten hiç ağrım kalmadı hiç bir işimi yapamaz durumdaydım bir aydır çok iyiyim inşaallah böyle devam eder

Bende 2-3 hafta önce boyun mr ı çekildim kol ağrısı nedeniyle

düzleşme ve boyun fıtığı başlangıcı denildi
fizik tedavi önerdi ilaç verdi ilaç kullandım biraz ama fizik tedaviyi ihmal ettim
naapsam ki..ağrım da geçti gibi..

çok geçmiş olsun arkadaşım
boyun gerçekten çok önemli denge organı

benim müzmin bir romatizmam ve de boyun düzleşmem vardı
vardı diyorum çünkü geçmişte kaldı çok şükür
hem de ilaçsız iyileştim şükürler olsun
modern tıbbın kabul etmediği hatta küçümsediği akupunkturla bütün hastalıklarım şifa buldu
hem de zerre kadar ilaç kullanmadan
eeee ilaç karteli izin vermez tabi böyle yöntemlerin revaçta olmasına o yüzden de hep kötülerler...

tek dezavantajı ise vakit ve nakit arkadaşlarım
biraz pahalı bi tedavi ve süreklilik istiyo
ben 2 yıl düzenli bi şekilde gittim
ama şimdi ikizlerimden vakit bulamıyorum
sağlıklı olmak için sürekli gitmek istiyorum...

gittiğim merkez maraş akupunktur
merak edenler için istanbulda olanlar özellikle anadolu yakasında oturanlar tercih edebilirler
sahibi ismail maraş çok değerli bir doktordur ve fizyoterapist hakan bey de öyle
yazdıklarım kesinlikle reklam değildir canlarım
ben şifa buldum herkes bulsun istiyorum
o değerli insanlarla tanışmasam şimdi kortizondan 30 kilo kadar kilolanıp
bi de böbreklerimi karaciğerimi düşünecektim belki de evlatlarıma bile kavuşamayacktım
önce iyileştim sonra da çocuk sahibi oldum şükürler olsun...

biraz anlatırmısın yaa nasıl akupunktur yani detaylı ne yapıldı hakkında bilgi verirmisin???

biraz anlatırmısın yaa nasıl akupunktur yani detaylı ne yapıldı hakkında bilgi verirmisin???

vücudun çeşitli noktalarına özel iğneler batırılıyor ve sinirler harekete geçiriliyor
yani insan kendi kendinin doktoru oluyor
o iğnelerle yarım saat kadar yatıyoruz klinikte sonra iğneler çıkarılıyor
bir dahaki kullanıma kadar kişiye ait iğne kutusuna konuyor o şekilde saklanıyor
bazen lazer de yapılıyor

iğneler benim yüzüme boynuma omuzlarıma dizlerime bacaklarıma sırtıma ayak altıma batırılıyodu
iğneden korkmayın minicik iğneler çok acı vermiyo
kendinizi kastığınız zaman acıyo yalnızca

çinlilerin yüzyıllardır uyguladığı bu yöntem şu anda Avrupada da hakettiği değere ulaşmak üzere
gerçekten ağrılı hastalıklarda fıtık türleri romatizmalar migrenler de tavsiye ederim
oraya gelen hastalarda öyle şeylere şahit oldum ki biri anlatsa inanmazdım

Allah herkese şifa versin...

iğne mi ben kalçadan yapılırken çok kasyorum iğne içinde kalcak diyırlardı yüzüne neden ya?????

merhaba bayanlar
sanırım artık bende sizlerdenim

hep bende boyun ağrıları olurdu ama hiç birzaman doktora gitmedim son geçirdiğim rahatsızlığın şiddetine kadar
en son aniden stresle gelen bir kasılmayla kaskatı kesildim. ilaç krem hiç birsekilde gün boyu fayda etmedi.
hareket edemiyordum etrafıma dönemiyordum oturup kalkamıyordum. gece öyle bir hal aldıki bu durum eşim döndürüyordu beni sağıma soluma yatakta . kalkarken onun desteğine ihtiyacım oluyordu. dönmek istediğim zaman kendimi döndüremiyordum enerjim tükeniyordu ağrım baslıyordu kafamı kaldıramıyordum. sabaha kadar uyuyamamıstım.annem boyun fıtığı ameliyatı olmustu zamanında. ne kadar ağır olduğunu oradan biliyordum. amcamda boyun fıtığı ameliyatında felc kalmıstı yarı. bunları düşündüm sızıları düşündüm kabus gibi bir gece geçirdim. ağlayarak geçirdiğim tüm gecenin sabahında iş yerimi aradım gelemeyeceğimi söyledim ve doktora gittim. mr filan cekilmedi ama elleriyle güç kontrolleri yaptı ağrıyan yeri bulmaya calıstı. kollarımdaki ağrıları kesfetti boynumu inceledi ve boyun düzleşmesi var hatta fıtık baslangıcı olabilir bu dedi.
üç tane iğne verdi ki iğne fobim var tansiyonum düşüp bayılabiliyorum ilkini yaptırdım ilaçlarımı verdi iki ayrı hap seklinde birde krem verdi. ilk gece bizde de aynı kremden olduğu için almamıstım ve ağrısını cektiğim için o kremli masajdan sonra kullanmamıstım. ama aldığım iğne ve ilaçlar işe yaramıstı biraz olsun.
suan ikinci günüm. ikinci iğneyi bu sabah yaptıracaktım ama raporlu olmama rağmen iş yerinin ısrarından yüzsüzlüğünden dolayı sabahın 9,30 unda gelmiş ve aksam hala 10 a kadar calısmanın verdiği zorunlulukla buradayım ve iğneyi yaptıramadım. suan ağrılarım yine arttı. ara ara iğneler uyusmalar ve kramplar giriyor. dün gecede vardı kolumda sızlama. eşim sağolsun masaj yaptıda öyle kendime geldim.

iğneden kaçamayacağım ne yazıkki bu aksam acile gidip vurduracağım. yoksa biliyorumki bu gece yine bana uyku yok ve ben bunlara rağmen sabahın 6 sında kalkıp iş bası yapacağım yarın.

İş yerimdekileri Allaha havale ediyorum zaten.

doktora gelince hiç bir sekilde hareket etmememi söylemişti. ağır kaldırmayacaksın sağa sola dönmeyeceksin dedi. iilaçları bitirdikten sonra normal bir sekilde hareket edebiliyorsan hiç ağrın yoksa egzersizlere basla dedi. egzersiz listesi verdi.

daha sonra tekrar kontrollere gelmemi söyledi.

bir de bol bol sıcak su torbası sıcak bez vs koymamı söyledi.

umarım bir an önce bende bu nalet seyi atlatırım

iğne mi ben kalçadan yapılırken çok kasyorum iğne içinde kalcak diyırlardı yüzüne neden ya?????

banada öyle dediklerinden ve zamanında baska bi doktorun iğne yapma taktiği yüzünden fobi olduğundan bende kasılıyorum bazen korkuyorum canım ama mecburuz.

Boyun düzleşmesi bende de 3 yıldır var.Önceleri hafif ağrı ve gerginlik şeklindeydi şikayetlerim,şimdi omuzlarım boynum ,sırtım bariz bir şekilde ağrıyortekrar emar çektirmekten kaçıyorum fıtığa dönüştüğünü duymamak içinBir yandan bel fıtığı ile mücadele ediyorum egzersiz vs ,çok şükür onu kontrol altına aldım derken boyun ağrılarım atak yapınca gücüm kalmadıYine de çok şükür bu günümüze.Hepinize acil şifalar diliyorum.

boyun düzleşmesi için akapunkturagidip fayda gören oldu mu?olduysa sadece ağrıyı mı kesiyor yoksa tedavi de ediyor mu?

söylediğin rahatsızlıklar bende de var ve çarpıntım da var gerçekten işe yaradı mı allah rızası için soruyorum şimdilerde ağrım çoğaldı antalyada var mı tavsiye edeceğiniz bir yer ?yeni yeni arttı aslında önceden pek birşeyim yoktu ama

Arkadaşlar boyun düzlüğü için ortopedik yastık kullananız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…