- Konu Sahibi cottonsugar
-
aynen benı ovan arkadaslar vs.kaya var burda dıyorlar o kaya ne acı verıyor varya kafa atıcam bıgün duvara geberip gidicem ya
Kaya var diye sert ovdurma. Hafif ve sabırla ovulamlı uzunca. Sıcak kürler ve kaplıca denedin mi?
denemedim yok.sen denedin mi????
bugün işe şimdi geldim geceden beri ölüyodum(
Ne yapıyorsun ovduruyormusun hep?
tam on aydır bende bu ağrılardan mahvoldum. ilaçlar midemi delmekten başka işe yaramıyor. sırtım omuzlarım son olarak bir ay önce gittiğim dr kuru iğne tedavisi uyguladı üç seanstan sonra çok iyiyim muhakkak deneyin tekrar hayattan zevk almaya başladım
Bende 2-3 hafta önce boyun mr ı çekildim kol ağrısı nedeniyle
düzleşme ve boyun fıtığı başlangıcı denildi
fizik tedavi önerdi ilaç verdi ilaç kullandım biraz ama fizik tedaviyi ihmal ettim
naapsam ki..ağrım da geçti gibi..
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 senedir ensem,boynum çok feci şekilde ağrıyorve artık agrı sırtımda da var inanın hiç birşeyden zevk alamaz oldum.
fizik tedavi gördüm ne kas gevseticiler içtim sürdüm hala ki kullanıyorum hiç bir yararı olmadı hatta zararı 10 kilo oldu((
bana yardımcı olacak biri varmı yorumlarınızı bekliyorum şu iyi geldi bana diyen birileri varmıııı?????
çok geçmiş olsun arkadaşım
boyun gerçekten çok önemli denge organı
benim müzmin bir romatizmam ve de boyun düzleşmem vardı
vardı diyorum çünkü geçmişte kaldı çok şükür
hem de ilaçsız iyileştim şükürler olsun
modern tıbbın kabul etmediği hatta küçümsediği akupunkturla bütün hastalıklarım şifa buldu
hem de zerre kadar ilaç kullanmadan
eeee ilaç karteli izin vermez tabi böyle yöntemlerin revaçta olmasına o yüzden de hep kötülerler...
tek dezavantajı ise vakit ve nakit arkadaşlarım
biraz pahalı bi tedavi ve süreklilik istiyo
ben 2 yıl düzenli bi şekilde gittim
ama şimdi ikizlerimden vakit bulamıyorum
sağlıklı olmak için sürekli gitmek istiyorum...
biraz anlatırmısın yaa nasıl akupunktur yani detaylı ne yapıldı hakkında bilgi verirmisin???
gittiğim merkez maraş akupunktur
merak edenler için istanbulda olanlar özellikle anadolu yakasında oturanlar tercih edebilirler
sahibi ismail maraş çok değerli bir doktordur ve fizyoterapist hakan bey de öyle
yazdıklarım kesinlikle reklam değildir canlarım
ben şifa buldum herkes bulsun istiyorum
o değerli insanlarla tanışmasam şimdi kortizondan 30 kilo kadar kilolanıp
bi de böbreklerimi karaciğerimi düşünecektim belki de evlatlarıma bile kavuşamayacktım
önce iyileştim sonra da çocuk sahibi oldum şükürler olsun...
biraz anlatırmısın yaa nasıl akupunktur yani detaylı ne yapıldı hakkında bilgi verirmisin???
vücudun çeşitli noktalarına özel iğneler batırılıyor ve sinirler harekete geçiriliyor
yani insan kendi kendinin doktoru oluyor
o iğnelerle yarım saat kadar yatıyoruz klinikte sonra iğneler çıkarılıyor
bir dahaki kullanıma kadar kişiye ait iğne kutusuna konuyor o şekilde saklanıyor
bazen lazer de yapılıyor
iğneler benim yüzüme boynuma omuzlarıma dizlerime bacaklarıma sırtıma ayak altıma batırılıyodu
iğneden korkmayın minicik iğneler çok acı vermiyo
kendinizi kastığınız zaman acıyo yalnızca
çinlilerin yüzyıllardır uyguladığı bu yöntem şu anda Avrupada da hakettiği değere ulaşmak üzere
gerçekten ağrılı hastalıklarda fıtık türleri romatizmalar migrenler de tavsiye ederim
oraya gelen hastalarda öyle şeylere şahit oldum ki biri anlatsa inanmazdım
Allah herkese şifa versin...
iğne mi ben kalçadan yapılırken çok kasyorum iğne içinde kalcak diyırlardı yüzüne neden ya?????
çok geçmiş olsun arkadaşım
boyun gerçekten çok önemli denge organı
benim müzmin bir romatizmam ve de boyun düzleşmem vardı
vardı diyorum çünkü geçmişte kaldı çok şükür
hem de ilaçsız iyileştim şükürler olsun
modern tıbbın kabul etmediği hatta küçümsediği akupunkturla bütün hastalıklarım şifa buldu
hem de zerre kadar ilaç kullanmadan
eeee ilaç karteli izin vermez tabi böyle yöntemlerin revaçta olmasına o yüzden de hep kötülerler...
tek dezavantajı ise vakit ve nakit arkadaşlarım
biraz pahalı bi tedavi ve süreklilik istiyo
ben 2 yıl düzenli bi şekilde gittim
ama şimdi ikizlerimden vakit bulamıyorum
sağlıklı olmak için sürekli gitmek istiyorum...
gittiğim merkez maraş akupunktur
merak edenler için istanbulda olanlar özellikle anadolu yakasında oturanlar tercih edebilirler
sahibi ismail maraş çok değerli bir doktordur ve fizyoterapist hakan bey de öyle
yazdıklarım kesinlikle reklam değildir canlarım
ben şifa buldum herkes bulsun istiyorum
o değerli insanlarla tanışmasam şimdi kortizondan 30 kilo kadar kilolanıp
bi de böbreklerimi karaciğerimi düşünecektim belki de evlatlarıma bile kavuşamayacktım
önce iyileştim sonra da çocuk sahibi oldum şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?