• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun düzleşmesi,kas spazmı ve omuzlarında ağrı yaşayanlar

cottonsugar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5.033
1
106
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 senedir ensem,boynum çok feci şekilde ağrıyor:( ve artık agrı sırtımda da var inanın hiç birşeyden zevk alamaz oldum.
fizik tedavi gördüm ne kas gevseticiler içtim sürdüm hala ki kullanıyorum hiç bir yararı olmadı hatta zararı 10 kilo oldu:(((
bana yardımcı olacak biri varmı yorumlarınızı bekliyorum şu iyi geldi bana diyen birileri varmıııı?????

Bendede aynı problem vardı boynum omuzlarım çok köyü ağrıyor sanki omuzlarıma bıçak saplanıyor gibiydi. Dr gittim 3 gun oldu emar çektirdim hiç bişiyim yokmuş.Dr eger soğuk yerde yatıryorsanız o ağrı yapabilir dedii ben soğuk memlekette yaşıyorum ve pencere kenarında yatıyorum bu kış yatagımın yerini değiştiricem bakalım faydası olucakmı............

bende bundan 1 ay önce baş şiddetli ağrı şikayetiyle doktora gittim.emar falan çekildim doktor az bişey boyun düzleşmesi var dedi .
ben hızlı hızlı ev işi yaptığımda 2-3 senedir boynumdan omuzlara inen yanmalı ağrı oluyor doktora unuttum sormayı belkide ondandır.ilaç kullandım tekrar gitcem bayramdan sonra hayırlısı bakalım ne diyecek.
Rabbim şifanızı versin inş.

ben 2 yıl önce gittim düzleşme idi,gecen sene gittim fıtık başlangıcı ama cerrahlık birşey yok dedı.
ama hiç bir ilacın faydasını görmüyorum bazen Allah canımı alsa da su agrıdan kurtulsam diyorum yaaaaaa:(((((((88

bende de var boyun düzleşmesi ağır kaldırma ceyran klimadan uzak dur oraya sıcak havlu koy sıcak tutdr bana bunları söyledi bunları yapmasan sonucu kötü olur dedi stresten uzak dur

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ilaçlar sadece anlık çözümler üretiyor, sıcak banyo, düzenli yürüyüş ve yüzme birde fizik tedavi hareketleri özellikle kolları öne arkaya germek bana çok iyi geliyor..

araba kullanırken stres oluyorum sanırım.haliyle terliyorum.normalde montu çıkarıp normal kıyafetle araba kullanırım ama ogün çıkarmadım.arabadan indim(babanneye gitmiştik ogün ).bi süre sonra boynum tutulmaya başladı.akşam olduğunda boynum dönmüyodu.3 gün boyunca yatağa eşim yatırıp eşim kaldırdı.3. gün artık hareket edemez oldum.doktora gittim.iki elinin arasına başımı aldı ve kımıldatmaya çalıştı.oooovvv dedi hemen bi iğne yapın.aşağı in film çektir dedi.iğne yapıldı neyse aşağı indim.adam kazamı geçirdiniz geçmiş olsun dedi.çok feci olmuş boynunuz.kaza geçirenler bile bukadar kötü olmuyo dedi.yok dedim.boynum tutuldu.ben öyle zannediyomuşum meğerse.filme bi baktı doktor.boyun düzleşmesi var dedi.kortizon iğne yazdı.bide kas gevşetici iğne yazdı.kortizonu yaptırmadım.sadece kas gevşetici ağrı kesici iğneyi yaptırdım.halen üşüdüğüm zaman ve topuklu ayakkabı giydiğim zaman boyun ağrıo:(((

araba kullanırken stres oluyorum sanırım.haliyle terliyorum.normalde montu çıkarıp normal kıyafetle araba kullanırım ama ogün çıkarmadım.arabadan indim(babanneye gitmiştik ogün ).bi süre sonra boynum tutulmaya başladı.akşam olduğunda boynum dönmüyodu.3 gün boyunca yatağa eşim yatırıp eşim kaldırdı.3. gün artık hareket edemez oldum.doktora gittim.iki elinin arasına başımı aldı ve kımıldatmaya çalıştı.oooovvv dedi hemen bi iğne yapın.aşağı in film çektir dedi.iğne yapıldı neyse aşağı indim.adam kazamı geçirdiniz geçmiş olsun dedi.çok feci olmuş boynunuz.kaza geçirenler bile bukadar kötü olmuyo dedi.yok dedim.boynum tutuldu.ben öyle zannediyomuşum meğerse.filme bi baktı doktor.boyun düzleşmesi var dedi.kortizon iğne yazdı.bide kas gevşetici iğne yazdı.kortizonu yaptırmadım.sadece kas gevşetici ağrı kesici iğneyi yaptırdım.halen üşüdüğüm zaman ve topuklu ayakkabı giydiğim zaman boyun ağrıo:(((

ben sunu gecen öğrendimki benim kas gevseticim 500 mg ve içinde kortizon varmıs ve ben 10 kilo aldım 1 senede:((

maze diye bir arkadas var bu forumda tanıyan varmı ona ulassak ya onun esk, yazılarını okudum bi ilaç iyi gemiş ya bana yardımcı olurmusunuz?????

ben sunu gecen öğrendimki benim kas gevseticim 500 mg ve içinde kortizon varmıs ve ben 10 kilo aldım 1 senede:((

anaammmm ben zaten 75 kiloyum.bide üstüne 10 kilo alırsam dam yuvarlağı gibi olurum hee...işim gereği devamlı stres oluyorum ve boynumda kaya varmış gibi bi ağırlık hissediyorum.bazen küt diyo.kemik kırılır gibi

aynı acıyı bende cekiyorummm allah hepimize şifa versinn artık uykudan uyanıp eşime krem sürdürür hale geldimm üni den mezun olmak kolay deilll benı bu okul mahfettiii :5:

anaammmm ben zaten 75 kiloyum.bide üstüne 10 kilo alırsam dam yuvarlağı gibi olurum hee...işim gereği devamlı stres oluyorum ve boynumda kaya varmış gibi bi ağırlık hissediyorum.bazen küt diyo.kemik kırılır gibi

aynen benı ovan arkadaslar vs.kaya var burda dıyorlar o kaya ne acı verıyor varya kafa atıcam bıgün duvara geberip gidicem ya:(

bende de aynı dert var omul başlarından başlayıp kalçama kadar ağrılar oluşuyor şimdi bulaşık yıkamak ve ütü yapmak tam bir işkenceye dönüyor

:5: Bende de 3 yıldır var...
Ve benim şuanda Yaşım 18...
Boynumda Garip bir durum var artık şekli değişti kas spazmı geçirmekten....
Doktor doktor gittik...
Tek dedikleri Psikolojik olarak Sıkıntılarımı çok derinden yaşıyormuşum...
Ve en ufak üzülmemin sebebi kas spazmı :5::5:
Ama Allaha Şükür kıştan beri nadir oluyor...

İnşallah hepberaber kurtuluruz ve bir daha olmaz...

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Fizik tedavi ve Rehabilitasyon" başlığına taşındı.

:5: Bende de 3 yıldır var...
Ve benim şuanda Yaşım 18...
Boynumda Garip bir durum var artık şekli değişti kas spazmı geçirmekten....
Doktor doktor gittik...
Tek dedikleri Psikolojik olarak Sıkıntılarımı çok derinden yaşıyormuşum...
Ve en ufak üzülmemin sebebi kas spazmı :5::5:
Ama Allaha Şükür kıştan beri nadir oluyor...

İnşallah hepberaber kurtuluruz ve bir daha olmaz...

benimde24 biticek ama bende2-3 yıldır çekyorum özellikle gecen yıl hastanelik oluyordum her ay acile şu 1 haftadr hiç üstümden gtmedi :5:

Back