Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boyun düzleşmesi için yastık önerilerine ihtiyacım var arkadaşlar.
Aylar oldu acılarım dinmiyor ense koku yoğunlukta sancım var ilaç kullandım fizik tedavi gördüm şimdi nöropatik ağrı tedavisi görüyorum ama olmayacak tek çözüm boyun kavisimın doğal haline dönmesini istiyorum
canım yazalı çok olmuş belki yastık almışsındır ama ben yine de yazayım bende skolyoz problemi var ve çok ağrılarım oluyordu sonra işbir viscomed ortopedik boyun destek yastığı aldım fiyatı 80 liraydı yaklaşık bir buçuk yıl önce çok rahat benim ağrılarımı tamamen geçirmedi ama bayağı hafifletti
Aylar oldu acılarım dinmiyor ense koku yoğunlukta sancım var ilaç kullandım fizik tedavi gördüm şimdi nöropatik ağrı tedavisi görüyorum ama olmayacak tek çözüm boyun kavisimın doğal haline dönmesini istiyorum
bende de düzleşme var.ayrıca bu hafta birde boyunda beyne giden damarlarda daralma olduğu ortaya çıktı.baş ağrısı,baş dönmesi şikayetlerim vardı .bende araştırıyordum yastık almak için şimdi acil almam gerek artık....
bende de düzleşme var.ayrıca bu hafta birde boyunda beyne giden damarlarda daralma olduğu ortaya çıktı.baş ağrısı,baş dönmesi şikayetlerim vardı .bende araştırıyordum yastık almak için şimdi acil almam gerek artık....