Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha önce tiroit için boyundan biyopsi yaptıran var mı? Acıyor mu? Tehlikeli görünen bir nodül çıktı, acilen yaptırmam gerekiyor ama doktor "lokal anestezi bile yapmıyoruz" deyince korktum, yaptıramadım. Bilen var mı, nasıl oluyor süreç?
Benim ablamda ve bende multi nodüler guatr var..ona biyopsi yapmışlardı kolaymış demişti...ben sadece usg ve sintigrafi yaptırdım nodülün biri 4 santim doktor ameliyat dedi ..nisanın 28 i ameliyat olacağım ..korkma..
Benim ablamda ve bende multi nodüler guatr var..ona biyopsi yapmışlardı kolaymış demişti...ben sadece usg ve sintigrafi yaptırdım nodülün biri 4 santim doktor ameliyat dedi ..nisanın 28 i ameliyat olacağım ..korkma
Bende de vardi nodul her sene bi kere biyopsi yapiliyordu sonunda ndul 4cm gecinde ameliyat oldum ..biyopsi de panige kapilmassan acımıyor ama sonrasinda yutkunurken bi kac gun acı oluyor aslinda buda yapan doktora bagli cok deneyimli biri yaparsa o acıda olmuyor
Bende de troıt var ama bu nedenden bıyopsi yapılmadı. Lenf kanserınden suphlenıldıgı ıcın boynumun arka kısmından ıgneyle sıvı alınmıstı. Degısık bır hıs. Bı 10 yıl kadar oldu.Cok Agrı hıssettıgımı hatırlamıyorum. Sadece 5 10 dk ayaga kalkma dedı dr. Baş donmesi olabılımıyormus. Zannetmıyorum sıkıntı olcagını korkmayın lutfen.cok gecmıs olsun.