- 27 Haziran 2016
- 77
- 12
- 3
- 23
- Konu Sahibi melenekekekeek
-
Ergenlikten sonra hızı kesilir lakin 20 yaşa kadar uzayabilirsinBir soru sormak istiyorum. Boy 15 yaşından sonra en fazla kaç cm uzar?
Hamileyim demedim kiHamileyim demiştin şimdi 15 yaşından sonra boyum ne kadar uzar diye soruyorsun ve yaşın 28 görünüyor. Boyun ne kadar uzar bilmiyorum da burdan baya uzayabilirsin gibi geliyor bana
Mune bi tuhaflık var gibi sanki bi bakar mısın
Olsun üzülme 165 de iyi bir boyValla ben 4. Sinifta ergenliğe girdim o zaman 1.55 ya da 152ydim simdi 165:) erken olmasaydı ne uzardim yaaa
Anladım teşekkür ederimErgenlikten sonra hızı kesilir lakin 20 yaşa kadar uzayabilirsin
Aayy o konuyu siz açmadınız mı??Hamileyim demedim ki
Anladım teşekkür ederimFazla uzamazsın daha. Fitratın kısaysa zaten uzamazsın, uzun boyluysan biraz daha uzama ihtimalin daha yüksek.
Ben de beslenmeye dikkat ediyorum spor yapmaya çalışıyorum umarım uzarım ve bence 170 iyi bir boy umarım ben de o kadar olurum:)170 yakınım15 yaşında 160 az sütündeydi sanki
Ama buna aile genleri , sportif aktiviteler , sonra beslenme
Yüzme çok etkiliŞuan keşke o yaşlarda yüzmeye gitseydim diyorum
Önemli değil:) teşekkür ederimAayy o konuyu siz açmadınız mı??
Onun da melek falan gibi bir şeyler yazıyordu karışıkşık oldu özür ama boyunuz artık uzamaz :)
Boyunuz kaç ki?Önemli değil:) teşekkür ederim
158-159Boyunuz kaç ki?
Teşekkür ederimm umarım ben de uzarımm:)Ben onbeş yaşımın ilk yarısında 1.56 cm idim çok iyi hatırlıyorum. Şimdi boyum 1.70 ve otuzaltı yaşındayım. Hiç bir spor aktivitesi yapmadım uzaması için, genetiğimde varmış, uzadım. Ama ben geç girdim ergenliğe ve birden uzadım sonrasında. Sizde çok yavaş ilerleme varsa bence boy uzatıcı aktivitelere ağırlık vererek uzatabilirsiniz boyunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?