Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bişiy sormak istiyorum sizlere son adet tarihim 16 ocak .15 şubatta test yaptım normal çıktı .16 şubatta tekrar yaptım biraz soluk çıktı erken olduğu için olabilir mi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim sağolunHamilesin hayırlı olsun
Test markası bebe time mi?Tşk ederim sağolun
Hayır henüz gitmedim kan vermeye.aralıkta düşük ve sonrasında kürtaj olmuştum haftalarca hastaneye gidip geldim bir kaç gün geçmesini bekliyorum.Kan testi veriniz mi
SoftecTest markası bebe time mi?
Kan verdiniz mi sizBende yaptım 19 gündür gecikiyor böyle çıktı Eki Görüntüle 3545379
Hayır daha veremedim 1 hafta bekleyeceğim testler eğer yanıltmıyorsa kan vermeye gideceğimKan verdiniz mi siz
Bende hafta içi gidicem Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Hayır daha veremedim 1 hafta bekleyeceğim testler eğer yanıltmıyorsa kan vermeye gideceğim
Bana da haber verirsin artıkBende hafta içi gidicem Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu testlere koyu açık diye bakmayın idraırn bekleme süresine göre bile değişir gebelik görünüyor şu saatten sonra önemli olan kan verip değer artışını takip etmek. 2 günde bir kan verin artışa bakın 2500/3000 betada ise kese görünür. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar ben yeniyim bişiy sormak istiyorum sizlere son adet tarihim 16 ocak .15 şubatta test yaptım normal çıktı .16 şubatta tekrar yaptım biraz soluk çıktı erken olduğu için olabilir mi .
Tşk ederim Allah razı olsun ama daha önceki gebeliğim sıkıntılıydı sürekli kan ver değere bak hastaneye git gel çok stresli oldu ve 2 aylıkken düşk yaptım bunda kendi haline bırakacağım biraz çok peşine düşmeyecem.Bu testlere koyu açık diye bakmayın idraırn bekleme süresine göre bile değişir gebelik görünüyor şu saatten sonra önemli olan kan verip değer artışını takip etmek. 2 günde bir kan verin artışa bakın 2500/3000 betada ise kese görünür. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu düşmemiş halin miTşk ederim Allah razı olsun ama daha önceki gebeliğim sıkıntılıydı sürekli kan ver değere bak hastaneye git gel çok stresli oldu ve 2 aylıkken düşk yaptım bunda kendi haline bırakacağım biraz çok peşine düşmeyecem.
Bana da haber verirsin artıkbenim cesaretim yok gitmeye negatif sonuç alırım diye
güzel düşünelim iyi olsunBana da haber verirsin artıkbenim cesaretim yok gitmeye negatif sonuç alırım diye
Öncekinde neler yaşadığımı Allah bilir.akışına bırakmak istiyorum dediğinizi yapabilirsem ne mutlu bana kendimi tutabilirim umarımBu düşmemiş halin miyavrum o zaman test yapma bırak akışına. 10 gün sonra kese için gidersin doktora. Benimde kaybım var bir tane zor ama Allah’a dua etmekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah sağlıkla alıeız kucağa bebişleri
Ben bugün kan testi verdim 451 değerBana da haber verirsin artıkbenim cesaretim yok gitmeye negatif sonuç alırım diye