BOYUM KISA NE YAPMALIYIM ?

supankle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
71
14
28
o_Oo_O BENİM BOYUM YAŞIMA GÖRE KISA BEN ÇOK DERT ETMİYORUM YALNIZ ÇOK DERT ETMİYORUM DIŞARIDAN GELEN TEPKİLER ÜZMÜYORDA DEGİL HANİ ŞİMDİ BEN MİNYON TİPLİ Bİ KIZIM YAŞIMIDA GÖSTERMİYORUM TABİ BUDA ÜZÜYOR BENİ AMA NEYSE VELASIL KELAM ÖYLE OLUNCA ÇOK ÜZÜLÜYORUM :KK43::KK43::KK43: NE YAPMALIYIM ?

EVET ÖYLE ALLAH VERGİSİ AMA DIŞARDAN ÖYLE DÜŞÜNLMÜYOR BEN ÇOK TAKINTI YAPMIYORUM AMA İŞTE TOPUKLU DA HİÇ GİYEMİYORUM ÜZERİNDE DURAMIYORUM Kİ :KK43:

Minyon gözükmene üzülme bende öyleydim yaşımı dediğim de inanmıyorlardı hatta sigara falan almak için kimlik gösterdiğim oluyordu şimdi ise çok mutluyum öyle Olduğum için kardeşimin menzubiyetine gittiğimde Evliyim hamileyim dediğim de şaşırıyorlardı çokta Hoşuma gitti , diğer avantajın ise rahat rahat topuklu giyebilceksin o müthiş platformlar sende sırıtmıcak mesela :) bir de böyle düşün

BEN TAKINTI YAPMIYORUM DIŞARDAN ELEŞTİRİ ALINCA BİRAZ ALINIYORUM YOKSA ÇOK ÖZ GÜVENLİ Bİ KIZIM BEN ALDIRIŞ ETMEM AMA İŞTE BAZEN OLMUYOR

TABİ Kİ CANIM ÖYLE AMA İŞTE BİRAZ SIKINTI OLUYOR AMA TOPUKLUDA ÇOK GİYEMİYORUM Bİ YANDAN AVANTAJI VAR AMA HERKES BÖYLE DÜŞÜNMÜYOR BAZEN ÇOK SERT ELEŞTİRELERDE ALABİLİYORUM

Bodur tavuk her daim piliç derler. Sen kendine güvenirsen herkes sana o gözle bakar. Topuklu giymeyi öğrenirsin. Hiç takma etrafın ne dediğini.

SANKİ UZUN OLUNCA NE OLACAKSA LEYLEK GİBİ SİNİRLERİMİ BOZUYORLAR ÇOCUK GİBİSİN FELAN DİYORLAR

burada senin boyunda bi çalışan var. mini etek ve platform topuklu giyiyor. bütün erkeklerin gözleri onun üstünde :KK70:

Ne güzel minyon olmak, yasin ilerledikce küçük gosterdigin için memnun olursun takma kafana

Haline şükür et canım. Cüce değilsin veya engelli değilsin. Bodur tavuk her daim piliçtir hem de:KK19:

HMMM VAY CANINA BÜTÜN ERKEKLERİN GÖZÜ ÜZRİMDE OLMASIN DA TOPUKLU MU ONUDA BECEREMİYORUM YA OFFFFFFFFF

X