• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum 161

1.59
51kilo

90
63
86

:)
Senimi kiricam
Al ney yapıyorsan yap:)
Boy kriterinizin altinda kalmisim
1.64 falan olsam daha ne isterim Allah tan.
Burda bile karsima cikiyor bu boy:@

Boy 164, kilo 49 (4 gün önce ameliyat oldum, 4 gündür yemek yasak muhtemelen kilo verdim şimdi kaç bilmiyorum), beden tam 36..

Boy 1.64 kili 52.400 beden 36 ama
ben kilo alamk istiyorum fizik 10 numara ancak yuzden de almak istiyorum...
Acaba bu konuda uzman da yardimci mi olacak...
Neyse bari bilginuz varsa yardimci olursunuz diye soram didim :-P

Boy:162
Kilo:51
Göğüs:92
Bel:64
Kalca:90
Elbisem diz üstü ve tercihen siyah olsun lütfen. Adresi özelden yazıyorum. Teşekkürler.

Yaaa nasil oluyor bu yaa ben de tam tersi gibi beden tas fizik guzel ama yuz zayif ben de yuzden almak istiyorum.
:-( .makyajda kullanmadigim icin makyaj hilelerini de kullanamiyorum.
1.67 boy, kilo 48-52 arasi gidip geliyor, 34 bedenim, alinca yuzumden aliyorum ve bu durumdan nefret ediyorum, kafama baksan 60 vucuduma baksan 40 kiloyum :KK61:

Yaaa nasil oluyor bu yaa ben de tam tersi gibi beden tas fizik guzel ama yuz zayif ben de yuzden almak istiyorum.
:-( .makyajda kullanmadigim icin makyaj hilelerini de kullanamiyorum.

Yuz asiri zayif gorunmuyorsa ince olunca guzel yaaaa, ben selfie bile cekmiyorum suratim dolunay gibi cikiyor :KK70: makyaj hileleri genelde yuzu ince gostermek icin kullanilir zaten, oylesi makbul oldugu icin :KK39:

Yo
Yuz asiri zayif gorunmuyorsa ince olunca guzel yaaaa, ben selfie bile cekmiyorum suratim dolunay gibi cikiyor :KK70: makyaj hileleri genelde yuzu ince gostermek icin kullanilir zaten, oylesi makbul oldugu icin :KK39:
yok ya ben bunu anladim herkes kendinde olmayani istiyor benim ogrencim afgandi asyalilarin yuzu gozu ve burnu hosuma gidiyordu. o da bana diyor hocam sizin goz burun yuz ne guzel biz hep ayniyiz diye :-D
Haa makyaj da alligi yan yaptin mi kulaga dogru daha genis yuz oluyormus.
Golgelerle genis de gosteriliyormus

mrb cnm bende 4 aylık hamileyim 1.60 boy 52 kiloyum. Merak ettim hissediyormusun bebegini bide karnin ciktimi ciktiysa ne kadar çıktı.
Yok canım hissetmiyorum kacıncı haftadasın sen ben yeni girdim dörde ikinci gebeliğim gerçi bugun bi şey hisseder gibi oldum ama sanmıyorum başka bişede olabilir evet hafif bi belirginlik var gibi ilk gebeliğimde 6 aya kadar 40 kilolardaydım son zamanlar aldım 60 la doğuma girdim

Yok canım hissetmiyorum kacıncı haftadasın sen ben yeni girdim dörde ikinci gebeliğim gerçi bugun bi şey hisseder gibi oldum ama sanmıyorum başka bişede olabilir evet hafif bi belirginlik var gibi ilk gebeliğimde 6 aya kadar 40 kilolardaydım son zamanlar aldım 60 la doğuma girdim
15+2 haftaligim benim ilk gebeligim arada bi kipirtilar hissediyorum gibi :anneadayı:

arti cnm cok zayifmissin 40 kilo cok düşük. Bende cok rahat kilo alan biri degilim 52 ile hamile kaldim hâlâ 52 yim vermediysem çünkü bisey yiyemiyorum hâlâ midem bulaniyo iştahsızlık ağızda tatsızlik azgimda dilimde falan Yarada cikiyo konusmaya zorlanir oldum ne yapıcam bilmiyorum. Senin nasıl geçiyor.

Back