- 2 Aralık 2015
- 31.935
- 106.285
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Eski ve yeni kilon kaç,terketme gel burayaEski kiloma dönmek istiyoruuuuuuummmm eski elbiselerime gözlerim buğulu bakıp bay bay deyip odayı terkediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski ve yeni kilon kaç,terketme gel burayaEski kiloma dönmek istiyoruuuuuuummmm eski elbiselerime gözlerim buğulu bakıp bay bay deyip odayı terkediyorum![]()
Tsk eederim cnm.muhtemelen son aylarda alırsın..çok güzel maşallah size![]()
üstüme yeni bir şey almak inanki içimden hiç gelmiyor transit geçiyorum kadın giyim kısmını ya kocama ya oğluma :) 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim 65 kilo ile doğumdan çıktım. Lohusayken yine 70 kilo oldum şu an oğlum 8 aylık anca 6 kilo verebilmişim . 55 kilo hedefim boy 1.70. Bedende 40-42 giyiyorum houffffEski ve yeni kilon kaç,terketme gel buraya![]()
1.62 Boyum kilom 52 dört aylık hamileyim 38 bedenim160-164 arasi bayanlar kilonuz ve bedeniniz kac? lutfen yazin
170 boya 55 az olmaz mı ki?üstüme yeni bir şey almak inanki içimden hiç gelmiyor transit geçiyorum kadın giyim kısmını ya kocama ya oğluma :) 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim 65 kilo ile doğumdan çıktım. Lohusayken yine 70 kilo oldum şu an oğlum 8 aylık anca 6 kilo verebilmişim . 55 kilo hedefim boy 1.70. Bedende 40-42 giyiyorum houffff
Kilo değişir de boy nasıl değişiyor ki.Topuklu ayakkabıla mı ölçüyorsunuz yoksa boyunuzuBoyum 164 le 167 arasında değişiyor gerçekten bilmiyorum.kilom 52. 36 bedenim
Hayır,topukluyla niye ölçwyim,kimi kandırıyorumKilo değişir de boy nasıl değişiyor ki.Topuklu ayakkabıla mı ölçüyorsunuz yoksa boyunuzu![]()
Hadi 56 olsun :) ben hamile kalmadan önce pek kilom çıkmazdı bana normal gelio 38 giyerdim hep170 boya 55 az olmaz mı ki?![]()
mrb cnm bende 4 aylık hamileyim 1.60 boy 52 kiloyum. Merak ettim hissediyormusun bebegini bide karnin ciktimi ciktiysa ne kadar çıktı.1.62 Boyum kilom 52 dört aylık hamileyim 38 bedenim