Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün ki dans zamanını tamamladım kolay gelsin canım :)Ben birazdan başlayacağım bana katılacak var mi
Ben bugünü kapattım kızlar, kimse yok mu yahu
Oyna oynaaa, sınavlarım yaklaşıyo vaktim varken daha bi gün Leslie ile yürüyorum bi gün de bu ablalarla dansBen de oynuyorum kizlarrr
Sinav deme yaaaaaOyna oynaaa, sınavlarım yaklaşıyo vaktim varken daha bi gün Leslie ile yürüyorum bi gün de bu ablalarla dans
Diyesim yoktu demem zaten bi dahaSinav deme yaaaaa
kizlar ben bekarken yaz tatiline cikmistim ve evdeyken tv de her gordumu mutfakta uyguluyodum ve 12 kg almistim sonra o kilolari isten sonra her eve geldimde 40 dk evde oynayarak ziplayarak verdim .2 ay gibi bir zamanda. ve su an evliyim 20 kg vermem lazim bu aksam basliyorm bana katilmak isteyen varsa buyursun sauna esofmanlarimi giycem eminimki iyi sonuc alacam simdi kendime ritmik sarkilardan olusan bir dosya yapicam.kulaklik takip oynarsaniz daha tempolu oluyor
kilo vermek ve vücuda hızlı şekil vermek için etkili yöntem. kolay gelsin :)Merhaba kizlar. Bende bugün itibariyle oyniyarak zayiflamaya calisacam. Bir zamanlar 48 kiloydum. Tedaviler gebelik derken 160 boyumla hamilelikte 80 kiloya ciktim. Suan 65 kiloyum. En az 10 kilo vermek istiyorum. Var mi baska zayiflamak istiyen?
Umarim öyle olur. Gesekkür ederim :)kilo vermek ve vücuda hızlı şekil vermek için etkili yöntem. kolay gelsin :)