• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadının evliliğinde Kadın olduğunu unutması..

Evli olupta kadın gibi hissetmemek. Arzulanmamak özlenmemek sezeryan doğum sonrası böyle oldu bebeğim 21 aylık ve 21 aydır eski isteğiyle yaklasmiyor eşim bana.
1.58 boyum 55kg öyle bebek sonrası kilom kalmadı kendimi de salmadım yapım da var kilo almıyorum zaten. Anne olunca daha bi güzel iyi hissediyorum aksine amaa..
Sezeryan izimi kafasına taktığını hissediyorum bu saygısızlık ,,bu yüzden cinsel hayatımız eskisi gibi değil.. Alakası yok diyor sorunca eskisi gibi değilsin diyorum iki hafta üç hafta yaklaşmadiğı oluyor yakınlık olsa bile oldu bitti değersiz hissediyorum konuşuyorum bir sorun yok diyor.
Eşim için değil kendim için kendime bakarım hijyenime gayet dikkat ederim. Bu şekilde mi devam edecek çocuktan sonra. Bu durumu yaşayıp aşan varmı arkadaşlar??
İlk çocuktan sonra da aynısı olmadı, mı,?

Bence erkekte sorun vardır, bunu da sadece Türkler de okuyorum nedense yabancılar isterse 5 doğursun cinsel hayatı full devamke. Kendinde sorun olduğunu aksettirmemek önemli, işte bende bunu mu sorun ediyorsun dememek lazım hayırdır bir sorunun mu var sağlıklı bir erkek 2-3 hafta beklemez deyip onu o psikolojiye sokmak lazım.
haklısınız ama burada ince bir çizgi var, erkeği yetersiz psikolojisine sokarsanız busefer farklı durumlara evrilme tehlikesi var, burdaki üslup yaklaşım çok önemli bence

haklısınız ama burada ince bir çizgi var, erkeği yetersiz psikolojisine sokarsanız busefer farklı durumlara evrilme tehlikesi var, burdaki üslup yaklaşım çok önemli bence

Suçlayıcı tarzda değil fakat bizde hep kendimizde arıyoruz sorunu. Sen hazırsındır supersindir o seni hiçbir açıklama yapmadan o psikolojiye sokarsa özgüven düşürürse kaçamak cevaplar verirse net olmazsa kusura bakma bende böyle düşünüyorum derim. Yoksa size katılıyorum sonsuz. Sadece tespit amaçlı laf alma taktiği. Yetersizlik duygusuna hiç gelemezler çünkü. 😄

Valla bende bilmiyorum derdini. Keşke bi bilsem
Bu süre zarfında hiç mi yakınlaşmaniz olmadı yoksa tek tük şeklinde devam mi ettiniz..evlilik çocuktan sonra gerçekten sinaniyor her anlamda insanın sabri zorlaniyor. Buda olabilecek sorunlardan biri kimisi eşim hiç yardım etmiyor diyo kimisi evden kaçıyor diyo kimisi de böyle uzak duruyor bu erkeklerin derdi ne ben hiç anlamıyorum sanki kendileri doğurmuş gibi tribe giriyorlar

Bu süre zarfında hiç mi yakınlaşmaniz olmadı yoksa tek tük şeklinde devam mi ettiniz..evlilik çocuktan sonra gerçekten sinaniyor her anlamda insanın sabri zorlaniyor. Buda olabilecek sorunlardan biri kimisi eşim hiç yardım etmiyor diyo kimisi evden kaçıyor diyo kimisi de böyle uzak duruyor bu erkeklerin derdi ne ben hiç anlamıyorum sanki kendileri doğurmuş gibi tribe giriyorlar
Arada oluyor ama iki cinsel birliktelik arası çok uzun süre oluyor. Bu yüzden de zevkli olmuyo. Artık olmasa daha iyim moduna girdim

Anne oldum diye kadınlığımı kaybetmedim benimde ihtiyaçlarım, duygularım var.Kocam olarak bunları karşılamak senin sorumluluğun.Ya kendine gel yada başka seçenekleri değerlendirelim de.Ne demek istiyor diye yesin kendini biraz.Biz doğuruyoruz bunlar tribe giriyor yav.

Merhabaa bizde 5. Yılımızdayız. 2 yaşını yeni doldurmuş bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var. Yani bunları yazmak için doğru yer mi emin değilim ama sizin konunuzu okuduktan sonra yazmak istedim. Kızım doğmadan önce ne kötü ne iyi yine de bir cinsel hayatımız vardı. Ama hep problem olan şey ise ( Bence ) erken boşalmasıydı. Yani benim tatmin olup olmadığımı hiç düşünmeden işini bitirip, duşa girip çıkardı. ( halaa öyle ). Kızımın doğumundan sonra 9. Ayımda oğluma hamile kaldım. Ama o 9 aylık sürede toplam 3 kere ilişkiye girmişizdir. Sonuncusundaysa hamike kalmışım. Erken boşalma olayını kaç defa konuşmamıza rağmen bana hep bu seferlik böyle oldu başka zaman bla bla yani gep aynı cümleleri söylüyor. İlişkimizde hep ben daha fazla isteyen, daha da fazlasıno isteyen tarafım.. Çünkü daha hiç cinsel doygunluğu yaşamadım.. 2 çocukla artık tabiki de bırakın cinselliği birbirimizi görmeye bile vaktimiz olmuyor. Ama o pek görmekte istemiyor zaten. Ya ben böyle yazmaya başladım da devamını okumak istemeyen buradan itibaren bıraksın bence.. çünkü hep aynı şeyleri konuşup yazacağım.

Güzel bir kadın değilim.. Yeterli bir anne hiç değilim.. Neyim hiçbir fikrim yok artık.
Tek bildiğim kilolu çirkin bir insanım.. Kadın mıyım bazen öyle güzel kadınlar görüyorum ki bunu bile sorguluyorum..

Eşimin artık beni istemediğinden oldukça eminim.. sadece kendisini tatmin ediyor.. yani geçen gün ilişkiye girdiğimizde 1.5 dakika sürdü. Bir erkek neden 1.5 dakikada tatmin olabileceği birşeyi istesin ki.. Oda haklı kendince...

Aman neyse ya neden yazdım. Ne okumak istiyorum ki yazdım bilmiyorum..

Tek bildiğim şey bu cinsel yorgunluk beni bitiriyor ....

Merhabaa bizde 5. Yılımızdayız. 2 yaşını yeni doldurmuş bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var. Yani bunları yazmak için doğru yer mi emin değilim ama sizin konunuzu okuduktan sonra yazmak istedim. Kızım doğmadan önce ne kötü ne iyi yine de bir cinsel hayatımız vardı. Ama hep problem olan şey ise ( Bence ) erken boşalmasıydı. Yani benim tatmin olup olmadığımı hiç düşünmeden işini bitirip, duşa girip çıkardı. ( halaa öyle ). Kızımın doğumundan sonra 9. Ayımda oğluma hamile kaldım. Ama o 9 aylık sürede toplam 3 kere ilişkiye girmişizdir. Sonuncusundaysa hamike kalmışım. Erken boşalma olayını kaç defa konuşmamıza rağmen bana hep bu seferlik böyle oldu başka zaman bla bla yani gep aynı cümleleri söylüyor. İlişkimizde hep ben daha fazla isteyen, daha da fazlasıno isteyen tarafım.. Çünkü daha hiç cinsel doygunluğu yaşamadım.. 2 çocukla artık tabiki de bırakın cinselliği birbirimizi görmeye bile vaktimiz olmuyor. Ama o pek görmekte istemiyor zaten. Ya ben böyle yazmaya başladım da devamını okumak istemeyen buradan itibaren bıraksın bence.. çünkü hep aynı şeyleri konuşup yazacağım.

Güzel bir kadın değilim.. Yeterli bir anne hiç değilim.. Neyim hiçbir fikrim yok artık.
Tek bildiğim kilolu çirkin bir insanım.. Kadın mıyım bazen öyle güzel kadınlar görüyorum ki bunu bile sorguluyorum..

Eşimin artık beni istemediğinden oldukça eminim.. sadece kendisini tatmin ediyor.. yani geçen gün ilişkiye girdiğimizde 1.5 dakika sürdü. Bir erkek neden 1.5 dakikada tatmin olabileceği birşeyi istesin ki.. Oda haklı kendince...

Cümlelerin beni çok üzdü. Dışarıda gördüğün kadınlardan kat kat güzel olduğuna o kadar eminim ki, iki çocuk annesi miss gibi bir kadınsın muhakkak 💝 eşinin seni arzulamaması senin yetersizliğin değil onun eksikliği, oturup konuşun, bu durum su ekmek gibi bir ihtiyaç, insanız ve bu cinsellik bir ihtiyaç ya. Her şeye çare var, gitsin ilaç alsın geç gelsin , erken boşalınca tatmin olmadığını görüyordur zaten, ben ne olacağım kocamsin ya hani devamını getirmen gerek demelisin. Ama asla kendini suçlama, harika bir anne ve harika bir kadınsın ❤️

Çikrinlikle güzellikle alakası yok.ne çirkin insanlar var heryerdeler.gayet de güzel ilişkilerini yaşıyorlar.

Arada oluyor ama iki cinsel birliktelik arası çok uzun süre oluyor. Bu yüzden de zevkli olmuyo. Artık olmasa daha iyim moduna girdim
Kafanıza takmayın bence usteledikce çekiciliği kalmıyordur kafasında konunun bırakın o size ısrar etsin siz reddeden taraf olun belki bu şekilde kendine çeki düzen verir birşeyler düzelir bilemedim aklıma bu geldi

Kafanıza takmayın bence usteledikce çekiciliği kalmıyordur kafasında konunun bırakın o size ısrar etsin siz reddeden taraf olun belki bu şekilde kendine çeki düzen verir birşeyler düzelir bilemedim aklıma bu geldi
İşte insan 3 ay faaliyetsiz bekleyince bir yerden sonra dayanamıyor hadi diyor

Back
X