Böylede olmaz ki !!!

Aiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
1
0
37
Dün Oturup Saydım Bogazımda Ve Yuzumde Toplam 22 Tane Ben Var !!!!
Özellikle Yüzümde üst üst'e bir sürü ben var bir iki tane doğuştan var onlar bana yakısıyor :)
ama sonradan cıkanlar olmadı :KK43:
alt dudagımın ortasında bile ben var
ne yapmam gerek arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum

sanirim bir cilt doktoruna gorunmelisin , lazerle aldirmayi sor yada en kolay acisiz izsiz nasil kurtulabilecegini sor..

sonradan çıkan benlerin kaşınıyor mu canım
lazerle aldırabilirsin ama kaşınan benler alınmıyor maalesef ve bunu her doktor söylemiyor

sonradan çıkan benlerin kaşınıyor mu canım
lazerle aldırabilirsin ama kaşınan benler alınmıyor maalesef ve bunu her doktor söylemiyor

Bunu soylemen cok iyi oldu canim , benim gibi bilmeyenler icin cok tesekurler...a.s.

Canım ben hazıranda aldırdım 6 tane 23 yasındayım ve cokta memnunum sımdılık.ızlerım hala var ama kapatılabılıyor benımkını plastık cerrah aldı kesınlıkle boylesını tavsıye ederım lazerı doktorum onermedı yardımcı olabılecegım bı konu olursa seve seve yardım ederım cunku bende cok arastırmıstım

slm arkadasım pekı benın boyları nasıldı ufak kırmızı mecımek kadar olanı varmıydı ve bunlar alınınca dıkıs atıldımı ızı kaldımı ufak olanların varsaa tesekkurler

slm herseygüseloolcak arkadasım umarım hersey gsll olurr:)senın benler ne buyuklukteydıı alınıca ne kadar ız kaldı yazarmısısn cnm

ahh ahhh sıteyı ogrenmezsen boyle olur
kusura bakma canım ya yenı gordum
6 tane ydı kucuklu buyukluydu en buyugu mercımek tanesı kadardı
ızı hıc yok dıyemem ama gercekten çok çok az benım hepsı yuzumdeydı bıde
hergecengun dahada azalıyo ızı şiddetle tavsıye ederım benım yuzum aydınlandı resmen
ama doktora yaptır lutfennn bıde buarada evet dıkıs attılar sonrada aldılar acı yok konusa konusa yaptı resmen bursada yaptırma ımkanın varsa yardımcı olurumn

yok cnm ben ıstanbuldayımda benımde ztn 2tane var ve ıkısıde yuzumde bırı dudakla burnumun arasında bırıde kasımın sounda tam bıtıs yerınde yüzümde olması cok rahatsız edıyor benı yaa vucud olsa cokta onemsemem ıkısıde aynı buuyklukte kırmızı mercımek kadar cok cok azzda kabarık sen hazırandamı aldırdın ve hala ızı varmı dıyorsun yanıı kac dıkıs atıldı sna cnm.ben bısıler yapıp kendı kafama gore dahada mahfetmek ıstemıyorum yuzumu cok korkuyorum iz falan kalcak dıeeee

ben de dört tane benimi aldırdım yüzümden.ve herkes niye daha önce yaptırmadın diyor.yüzüm aydınlandı resmen.iz kalıyor mu birazcık ama benlerden çok çok daha iyi bu hali.kesinlikle tavsiye ederim.on dakikalık bi iş.

ben de dört tane benimi aldırdım yüzümden.ve herkes niye daha önce yaptırmadın diyor.yüzüm aydınlandı resmen.iz kalıyor mu birazcık ama benlerden çok çok daha iyi bu hali.kesinlikle tavsiye ederim.on dakikalık bi iş.
sizinkılerde ufakmıydı ne kadar oldu aldıralı ya sızden rıca et sem resım koyabılrımısınız sdc alınan bolgeyıı

kac dıkıs atıldı dersen bılemem cunku kımısını enıne kımısını boyuna keserek aldılar
ama 10 dakka ınan ve acı yok
ızı gercekten çok çok az hatta sevgılıme gore hıc bellı degıl :)
o yerlerını bıle bulamıyo okadar az yanı
ve kesınlıkle plastık cerraha yaptır

pekii bursanın neresinde yaptırdın..ssk karsılıyomu bunu?..sen özele mi gittin..ya ssk da plastik cerrah bölümü varmıydı bilmiyorum

birde fyatı ne kadardııı..ne kadara yaptırdınız?

kesınlıkle plastık cerraha yaptırcam zaten cnm en kıs zmanda yapcam ınss ıstedığım gıbı cabuk geceerrr

pekii bursanın neresinde yaptırdın..ssk karsılıyomu bunu?..sen özele mi gittin..ya ssk da plastik cerrah bölümü varmıydı bilmiyorum

ben istanbul'dayım ssk larda plastilk cerrahi bölümü vardır muhakkak. Ben plastk cerraha gittim. Henüz kan tahlili istedi. Ameliyat ne zaman olur bilmiyorum ,martta gidince belli olacak sanırım.

X