boyle sansiniz olsaydi...

E

Elis

Ziyaretçi
arkaadaslar tekrar dunyaya gelme sansiniz olsaydi nasi bi insan olurdunuz,veya neleri yapmazdiniz yada yapardiniz yani kisaca nasi yasardiniz??

ilk once ben cevap vereyim ben bir daha dunyaya gelmek istemezdim acikcasi keske dogmadan once bu soru sorulsa suan burda olmazdim,,,,,,,,,,

annemi babamı gençlik te olan deli dolu çağlarda üzmezdim , hata üstüne hata yapıp anneciğimi zora sokamazdım.
daha akıllıca davranıp yanlış olduğunu bildiğim şeyleri yapmazdım....
eşimle askerden geldikten sonra evlenirdim ama kesinlikle eşimle evlenirdim..
çalıştığım yerlerde sadece çalışan olduğumu unutmayıp kendi işimmiş gibi benimsemez kendimi yırtmazdım nasıl olsa kimse kıymet bilmiyor...
Daha otoriter ve kasıntı olurdum... herkesin yardımına koşmazdım çünki ihtiyacım olduğunda yanımda ailemden başka kimsenin olmayacağını bilmiş olurdum...
daha çok süt içer spor yapardım ve böylece 1,5cm yüzünden mülakatta başarısız olmazdım..
ve o gözlüklere 190,00.-Ytl vermezdim....

öyle bir şansım yok maalesef,
iyi ki de yok,
ne yaptıysam hepsini hakettim ve çok şey öğrendim,
acısıyla, tatlısıyla..
şuan da hayatın en güzel dönemindeyim,
tecrübelerimi hayata katabileceğim bir zamanda,
daha ne olsun..

Off offf hangi birini yazayım buraya senağlama

bi kere çok geniş olmayı isterdim.öyle herşeyi inceden inceye düşünmeyi istemezdim.bi de ömrümün çok uzun sağlıklı geçmesini isterdim sevdiklerimle birlikte

....Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim....

....Ne hissettiysem onu söyledim, onu yaşadım....

....Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım....

....Asla keşkelerim olmadı....

....Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım....

....Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım....

....Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim, ya da asla birini severken karşılığını beklemedim....

....Dostluğuma değer biçmedim, sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim....

....Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim....

....Bazen çok kırıldım, bazen belkide kırdım. Ama hata insana mahsustur dedim. Affettim, af diledim....

....Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim....

....Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belkide içten içe sinsice güldüler. Ama asıl unuttukları şuydu....

....Ben aldanmadım. Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar....

....Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için....

....Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için....

....Oysa ben hiç insan kaybetmedim....

....Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar....

....İşte bu yüzden....

....Fahişe gönüllerin kahpeliği asla koymadı bana....

....Hayatıma giren herkese, yaşanmış herşeye teşekkürler... Sayenizde büyüyorum....

:kahve:

X