boyle sabunumsu temizlik kokan bir parfum ariyorum bana yardimci olurmusunuz?

Jennifer Lopez Glow
Zamanında çok severek kullandım. Beyaz sabun kokusu gibi. tavsiye ederim

Sagolun kizlar bu j.lo glow u buyuk magazalarda bulamam demi ya ykm tarzi yerlerde bi iki arkadas yazmis ama bilemedim simdi

haha harika. beyaz sabun hastasıyım, evi bile bunun kokusuylasilip temizliyorum ama parfüm olarak acaba bayar mı ki ya, denediniz mi kızlar hiç?

Haha bildigin beyaz sabun kokusu diyor dur ben bunu bi arastirayim bakayim sagolasin guzellik
Selam
Comme de garcons 2 denemeni oneririm.
Benim esim orjinal testerlar satiyor bakmak istersen facedeki sayfasi alttaki linkte.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geç bi cevap oldu ama düşünenlere fikir olur burberry body öneririm... beğendim mi aldım ama çok sevmiyorum şu an

Sabunsu denilince aklima ilk gelen lancome tresor in love pek fazla kalici degildir ama cok guzel bir kokudur sabunsu olmayan miss gibi cicek kokusu istersende gucci envy me derim suan gucci envy me kullaniyorum edt olmasina ragmen bence cok kalici bulundugum yere siniyor kokusu rahatsiz etmeyen insani mest eden bir kokudur..

Estee Lauder-Pleasures Aqua aradığınız parfüm olabilir. Çok fresh ve temiz bir kokusu var.
Sanırım 2-3 ay önce piyasaya çıkmış.

nive invisable black and white ,kesinlikle temizlik kokuyor...

bi de druide 'nin roll onları var onları da parfüm koksu gibi değil yumuşatıcı gibi kokuyor

cerruti 1881 de çok hoş bir koku. duştan yeni çıkmış gibi temiz kokuyor. geçen gün aldım severek kullanıyorum. kalıcılığıda iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…