boyle sabunumsu temizlik kokan bir parfum ariyorum bana yardimci olurmusunuz?

ikolojii

εїз
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
44
40
88
Iyi aksamlar hanimlar,boyle misler gibi temizlik kokan cok fazla bunaltmayacak bi parfum ariyorum ne zamandir.pudradan cok sabunumsu olursa daha iyi olur onerilerinizi bekliyorum :)

Benimde düşündüğüm bir soruydu bu uzun zamandır. Çiçekli veya şekerli kokulardan oldukça sıkıldım. Esmerim birde ne yakisabilir ki başka.

Ayni dertten muzdaribiz canim:) bende oyle her gittigim yere soruyorum benim icin onerebileceginiz bisey varmi diye hep ciceksi kokular gosteriyorlar. Chloe signature var bende buram buram gul kokuyor onu denedinmi bilmiyorum belki sana fresh gelebilir.

Noa çok güzel kızlar böyle hafif hafif
Bir de jadore var o biraz daha çiçek ve ferah karışımı
Ama benim favorim avonun pur Blanca offf hastasiyim onun indirime girince alıyordum ikişer ikişer ama Avon satan biryere rastlamadım uzun zamandır arıyorum zaten

Noa yi denedim biraz pudrali gibi geldi sankijadore u bilmiyorum onuda bi deneyeyim:) pur blanca benim lise parfumumdu gercekten hafif bi kokuydu severdim ama boyle daha sabunsu bi koku ariyorum tabiri caizse klasik beyaz sabun kokusu

Haha bildigin beyaz sabun kokusu diyor dur ben bunu bi arastirayim bakayim sagolasin guzellik

Bende bakayım konularını merak ettim ama nerden bulupta bakcam ki kokularina. Almadan önce bakabilme şansımız olaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…