• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle sabunumsu temizlik kokan bir parfum ariyorum bana yardimci olurmusunuz?

Lancome Miracle veya aynı kokuda LR classic santorini tavsiye ederim hafif parfüm arayanlara

Lr santorini alın hem aynı kokuyor hem Alman malı hem de daha ucuz (ben öyle yapıyorum) :KK66:
Bu ne allahaşkına, bu marka da nerden çıkmış! heryerde bireysel satış yapmak için adını geçrtip duruyorsunuz. Lütfen bu markadan bahsedip durmayın, artık ben de ve eminim herkeste allerji yaptı. Sizin de bu markayı satış yapmak için önerdiğinizi düşünüyorum.

Bu ne allahaşkına, bu marka da nerden çıkmış! heryerde bireysel satış yapmak için adını geçrtip duruyorsunuz. Lütfen bu markadan bahsedip durmayın, artık ben de ve eminim herkeste allerji yaptı. Sizin de bu markayı satış yapmak için önerdiğinizi düşünüyorum.

kesinlikle satmak gibi bir niyetim yok, sadece kullanıyorum ve aynı koktuğunu söyledim. Siz de cafe puro demişsiniz satıyor musunuz? Anlaşılan satış yapanlar sizi fazlaca bunaltmış

Back