- 5 Temmuz 2024
- 71
- 9
- 1
- 24
Merhaba sayfanız karşıma çıktı içerikleriniz çok beğendim bi sorum olacaktı size bir buçuk yıldır evliyim bir yıldır korunmasız ilişkiye rağmen sonuç alamadık eşimde bende bakıldık herşey normal dendi sadece rahim filmi çekilmedim doktorum yaşım daha küçük olduğu işin ilk ilaçla tedavi yapalım dedi 22 yaşındayım bu arada klomene başlattı reglimin 5. Günü her gün bir tane beş gün kullandım 3 gün sonra kontrole çağırdı ve yeterli yumurta rezervi yok dedi iki gün sonra tekrar gel dedi ben gidemedim ama bir yandanda yumurtalamamı ovulasyon testi ile hep takip ettim ve 10 ocakda pozitif gördüm hatta t çizgisi c den daha koyu çıktı ve o günleri değerlendirdik hep yani adetimin 25. Günü yumurtladım geç yumurtlama oldu normal adet tarihim 16 ocaktı ama geç yumurtladığım için adetimde gecikir diye düşünüyorum bugün 14. Gün tam yumurtlamadan sizce gebelik ihtimali varmıdır kasıklarımda batmalar oluyor ve çok nadir bir sızı girip hemen geçiyor bide göğüs ucum elleyince azcık acıyor okadar (eklediğim yumurtlama günümdeki testim)