Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Böyle Manzarasi olan bi Evde yasamak ister miydiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
manzara güzel ama bu evde ara sıra yaşamak gerekir hani kafa dinlemeye gelmek için falan..çünkü hergün aynı manzara boğar insanı bir anlamı kalmaz

durbach1.jpg

durbach5.jpg

durbach7.jpg

durbach4.jpg

durbach3.jpg

durbach2.jpg

durbach7-nm.jpg

durbach6.jpg

çok güzel manzarası var güzel dekorasyonuda var ama sanki biraz soğuk gibi geldi..
bir aile bir yuva sıcaklığı göremedim. fazla şık..

hanımlar, ben 4 senelik evliyim, 2 kez ev değiştirdik 2 side manzaralıydı, birincisi tam deniz kıyısında,limana bakıyordu, diğeri yani şimdiki evimizse yine deniz ve alanya manzaralı.gelen misafirelrim sırf manzarayı seyretmeye geliyorlar, herkesin çok hoşuna gidiyor ancak, nedense içinde oturan için bir süre sonra manzara sıradanlaşıyor, önemsizleşiyor,,hele çalışan biriysen benim gibi ev işiyle uğraşmaktan manzaraya bakacak zaman bile kalmıyor::))

işte bu manzaraya bayıldım. hayalımdeki evi yapmışlar :46: gece ışıkları deniz ve ben manzara offf off... evden çıkmam ya. sabahları kahveni al mazara karşısında iç. ne diyebilirim ki hayat bu olsa gerek :66:
$apartment.webp

Son düzenleme:
Şincik biz bu evlerde yaşarsak tatile nereye gitcez :9: Bir de geceleri dalga sesleri ürkütücü olur yaa :53:
Manzara çok güzel,evler de çok güzel ama ben deniz kenarında yaşamak istemezdim şahsen.

Hepsi çok güzel ama en çok İsviçre dekini sevdim.

Ben de bir dönem aşağıdaki resimlerdeki gibi manzarası olan bir evde yaşama şansına ermiştim.
$EV02.webp
$ev01.webp
$EV03.webp
$EV04.webp

Istanbul? Neresi`? cok sansliymisiniz

Emirgan, Çınaraltının hemen üstü. Tek problem, eve gitmek için 70 küsur basamaklı bir merdiveni tırmanmak ya da çok dik bir yokuş çıkmak gerekiyordu. Kar falan yağınca resmen mahsur kalıyordu insan. Ama o kadar kusur kadı kızında da olurmuş.:61:

Back
X