Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Böyle Manzarasi olan bi Evde yasamak ister miydiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
apartment.jpg
11apartment.jpg
0011apartment.jpg
011apartment.jpg
1apartment.jpg
01apartment.jpg

office-apartment1.jpg
001apartment.jpg

0001apartment.jpg

00001apartment.jpg

000001apartment.jpg

0000001apartment.jpg

00000001apartment.jpg

dp_16_748_338.jpg

bedroom2.jpg

bedroom.jpg

apartment3.jpg

dp_16_264_343.jpg

Son düzenleme:
jetsons ailesinin evine benziyo :)))

ben böyle bi manzara da işi,gücü,temizliği,yemeği falan unutur manzaraya dalar giderim
o yüzden bana göre değil...:))

jetsons ailesinin evine benziyo :)))

ben böyle bi manzara da işi,gücü,temizliği,yemeği falan unutur manzaraya dalar giderim
o yüzden bana göre değil...:))

manzara müthis gercekten, panorama seklinde... her yeri denizi, sehri görüyor.
ne kdar cok cam var, bi camlari silmeye kalksan ohaoldumsmile

Manzara süper ama evi beğenmedim.Bu tarz evler evin sıcaklığından uzak gibi geliyo banaolumunekankayizsmile

bak bak nereye kadar canım. hoş güzel ama o kadar huzurda insanı depresyona sokar düşünüp melankoli olmaktan. :)

Sanatçı kişiliğinizle ev hanımı kişiliğiniz çelişmiş:) Bazen bende de oluyor tasarımlarımı etkiliyor yahu:))

haha :)) zaten böyle bir eve sahip olacak kadar param olsa en son düsünecegim sey temizlik olurdu herhalde.

Manzara süper ama evi beğenmedim.Bu tarz evler evin sıcaklığından uzak gibi geliyo banaolumunekankayizsmile

bencede. evin genel tasarimi cok hos olsada, cok soguk bi görüntüsü var. hic samimi degil.

nerde nerde anca rüyalarda görürüm

bende öyle :)
böyle bir daire istanbulda olacak. Bogaz manzarasi... ALLAHIM... delikafadulden

manzara çok güzelde ev güzel değil heryer yuvarlak kaydirigubbakcemile3
başım döndü yahu ev aslında bizim bildiğimiz istanbul dar sokaklarındaki daracık alanlara sıkıştırılmış uzunlamasına olan apartmanların manzaralı hali bilmiyorum ya tasarım dekorlar güzel ama evdeki yuvarlaklık hissi benim hoşuma gitmedi herşey bişeyin çevresinde dolanıyor sanki

buarada yuvarlak şeylere tahammül edemem nedendir bilmiyorum yuvarlak masa yuvarlak halı eğri evler falan ben rahatsız olurum nedense acaba bi hastalığım falan mı var bana göre herşey köşeli olacak ve başlangıcı bitişi belli simetrik olacak böyle ev eğri büğrüde sanki oraya çeksen öbür tarafı açılır buraya çeksen bu tarafı açılır gibi

ama ne yalan diyim beyaz (krem) tasarım hoşuma gitti :))kaydirigubbakcemile4

manzara çok güzelde ev güzel değil heryer yuvarlak kaydirigubbakcemile3
başım döndü yahu ev aslında bizim bildiğimiz istanbul dar sokaklarındaki daracık alanlara sıkıştırılmış uzunlamasına olan apartmanların manzaralı hali bilmiyorum ya tasarım dekorlar güzel ama evdeki yuvarlaklık hissi benim hoşuma gitmedi herşey bişeyin çevresinde dolanıyor sanki

ortada antre var, bütün odalarda antrenin etrafinda "dolaniyor". evde 360 derece manzara saglanmak adina bu konsepti uygulamislar.

daire sydneydeymis bu arada...

eşim bu 2. eve bayıldı manzarayı görünce ev bu işte dedi kaydirigubbakcemile3

bende sevdim böyle işte köşeli olsun :D

OYY OY kim oturmak istemezki.. süper.. birde yeşillikli göl manzaralı olsa :)

Back
X