- 2 Eylül 2006
- 1.202
- 331
- 40
Bugün başıma gelen olaya bakın. Akşam saatleri mutfakta yemek hazırlıyorum zil çaldı baktım üst komşu adam eşin evdemi dedi hayır dedim sen benim muhatabım değilsin eşin gelince yanıma gelsin dedi tamam dedim kapattım. Mutfağa geçtim yine zil çaldı açtım bu sefer 200 kg Luk kızı direk üzerime saldırdı. 3 yaşındaki oğlumun gözü önünde oğlum ağlamaya başladı 13 yaşında kızım içeride uyuyordu o geldi de beraber evden cikarabildik kapıyı kapattık. Kapımın onunde saksıda çiçeklerim vardı hepsini kapıya fırlattı polisi aradım hemen sonrada eşimi aradım. Polis geldi çok gürültü yapıyormuş çocuğunuz o yüzden yapmışlar diyor bana 3 yaşında çocuk ne kadar gürültü yapabilir ve bunlar üst komşumuz. Ben polisle konuşurken eşim geldi tabi öfkeli bir şekilde siz benim evime eşime nasıl saldirirsiniz diye bunlar özellikle de o kızı bir küfürler ediyorlar ben böyle birşey görmedim dedik şikayetciyiz bizde bunlardan şikayetciyiz diyorlar gittik darp raporu aldık ifade verdik saatler sürdü çocuklar evde perişan kaldılar ve sonuç hakim karar verecek ya lütfen bı akıl verin böyle birşeyin suçu olmaz mı? Yapanın yanına kar mı kalır peki benim evladım travması nasıl bağırıyor annemi bırakın söz birşey yapmicam diye bu saat oldu hala uyuyamadim ne yapalım biz