• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle kitap mı olur?

Kalsedon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
150
6
48
Bir ders kitabı ancak bu kadar kafa karıştırıcı ve yorucu olur..Kamu yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim..İlk günden itibaren yardımcı kitap olarak Murat Yayınlarından istifade ettim..Konuları anlaşılır bir dille anlattıkları için anlayarak ve bilerek soru çözerdim.Lakin bu ders kitaplarıyla bu sene bu okul bitmez gibi geliyor:(((

üniteleri azaltmışlar ama okul kitapları çok karmaşık ve ayrıntıya çok girmişler ünite sayısı çok olup da ayrıntıya girmeden özet şekilde anlatsaydı daha iyiydi aöf hiç çalışamadım okul kitaplarına

şu aöf kitapları öğrenci konuyu nasıl daha basit şekliyle öğrenir mantığı yerine

öğrenciye konuları nasıl daha zorlayarak karıştırarak anlatabiliriz

cümleleri nasıl daha anlaşılmaz hale getirerek sunabiliriz mantığıla hazırlanmış :20:

resmen bunun için özel bir çaba harcadıkları düşüncesindeyim :45:

şu aöf kitapları öğrenci konuyu nasıl daha basit şekliyle öğrenir mantığı yerine

öğrenciye konuları nasıl daha zorlayarak karıştırarak anlatabiliriz

cümleleri nasıl daha anlaşılmaz hale getirerek sunabiliriz mantığıla hazırlanmış :20:

resmen bunun için özel bir çaba harcadıkları düşüncesindeyim :45:

aaa olurmu canım, eğitim kalitesini yükseltmeyi planladıkları içinmiş ya bu :)
zırvalık hepsi yaa, inan bi satırı defalarca okusam anlamıyorum sıyırcam yakında...
sağ kulağı sol elle göstermek buna denir resmen....aöf şaşırdı ben size diyim ....para fazla geldi heralde...eee milyonlarca rekor derecesinde katılım olmuş bu sene..napsın parayı çok bulunca şaşırdı....

Hakkımızda hayırlısı...Daha finallere çalışmaya başlayamadım..Kitapları elime alasım hiç yok...

eğitim kalitesi öğrencilere okuduğuna bin pişman ederek verilmemeli

kaldıkı ortada kaliteden eser yok ki :19:

Bir ders kitabı ancak bu kadar kafa karıştırıcı ve yorucu olur..Kamu yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim..İlk günden itibaren yardımcı kitap olarak Murat Yayınlarından istifade ettim..Konuları anlaşılır bir dille anlattıkları için anlayarak ve bilerek soru çözerdim.Lakin bu ders kitaplarıyla bu sene bu okul bitmez gibi geliyor:(((

kesinlikle katılıyorum vizeler çok kötü geçti... finalleride bilmiorum ne yapacam :((

Back