Böyle hadsiz ve alışılmadık insanlarla nasıl baş edilir? Lütfen bir yorum bırakır mısınız 🙏🏻?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki mazur görüyorum. Hatta çoğu şeyi. Kendisi 20 sene önce bu rahatsızlıkları yaşamış biri. Şimdi hasta değil. Eşim, abisi, annesi kendileri söyledi hasta değil diye.
Hatta eşimin abisi ve anneannesi kendisi söyler annesinin çok saygısız biri olduğunu. Yani huyu ve davranışı hastalığın bir kalıntıları değil. O yüzden benim bu tavrım.

bugüne kadar hiç karşıt söz kullanmadım onlara karşı. Aramaları bazen rahatsız etsede sesimi çıkarmak hakkım değil diyorum.

haklı olabilirsiniz belki ben gözümde çok büyütüyorumdur. Ama ben onların davranışlarına alışıl değilim.

Alışık olmamanız normal, ama şu konuda yanılıyorsunuz bence. Rapor verilen bir psikolojik rahatsızlık öyle grip gibi tedavi oldum geçti olabilecek bir durum değildir. Kadın zaten hasta doğdu belki, semptomlarının ağırlaştığı dönemde tedavi görmüş ve rapor almıştır. O nedenle hastalığından öncesi ve sonrası gibi bir kavramdan bahsedemeyiz. Tamamen aklı başında bir insan için açsanız aynı konuyu başka türlü yorum yapardım bu arada emin olun, ama dediğim gibi muhtemelen şizofreni ya da benzeri ağır bir psikotik hastalığı var kayınvalidenizin. Dolayısıyla öncesi ya da sonrası diye ayırt edemezsiniz pek. Bu özel durumundan dolayı mazur görün dedim.

Siz kendi sağlığınız için mümkün mertebe bu tarz anomalileri hastalığına yorun. Ki zaten normal aklı başında bir insan kayınpederin de beni becerdi zıbardı yattı vb. bir cümle kurmaz en azından her şeyi geçtim :) bunun pek saygısızlıkla ilgisi yok yani.

Delidir ne yapsa yeridir gibi bakip alttan alarak idare ederek yaklasirdim Ben olsam. Kv baya bitik bir tipe benziyor bence bir sekilde idare yontemi bulunabilir (kendi rahatini boz kadinin kolesi ol anlaminda asla degil). Sonucta esin de hoslanmiyordur bu durumlardan ailemizi secemiyoruz malesef.

Esinizi taniyorsunuz sonucta mahrem seyleri anlatmiyordur arasin annesi demek ki ihtiyaci var. Aslinda Ben biraz acidim kadina yani belki (laubali olmadan) biraz yakin davransaniz Yola gelecek gibi geldi bana.

O sehirde calisma imkaniniz var mi bu arada? Size iyi gelebilir belki uzun vadede o acidan soyluyorum sadece.

Para konusunda bisey diyemedim zor bir durum gercekten.

Alışık olmamanız normal, ama şu konuda yanılıyorsunuz bence. Rapor verilen bir psikolojik rahatsızlık öyle grip gibi tedavi oldum geçti olabilecek bir durum değildir. Kadın zaten hasta doğdu belki, semptomlarının ağırlaştığı dönemde tedavi görmüş ve rapor almıştır. O nedenle hastalığından öncesi ve sonrası gibi bir kavramdan bahsedemeyiz. Tamamen aklı başında bir insan için açsanız aynı konuyu başka türlü yorum yapardım bu arada emin olun, ama dediğim gibi muhtemelen şizofreni ya da benzeri ağır bir psikotik hastalığı var kayınvalidenizin. Dolayısıyla öncesi ya da sonrası diye ayırt edemezsiniz pek. Bu özel durumundan dolayı mazur görün dedim.

Siz kendi sağlığınız için mümkün mertebe bu tarz anomalileri hastalığına yorun. Ki zaten normal aklı başında bir insan kayınpederin de beni becerdi zıbardı yattı vb. bir cümle kurmaz en azından her şeyi geçtim :) bunun pek saygısızlıkla ilgisi yok yani.

Zaten yazdıklarım kendi içimde ki isyanlarım :). Kv ye kp ye hiç bir zaman saygısızlıkta bulunmadım. Ama 20 sene evvel rapor alındıktan sonra çok tedavilere gitmiş. Babası en iyi hastanelere götürmüş. Bana durumu kat be kat daha iyi deniliyor. İlaçta kullanmıyor. Belki şimdi görünse engelli raporu almaz bile. İşin tıbbı konusuna hakim değilim tabi.

Ben onunla beraber yaşamadım. Yanıltıcı düşünebilirim. Eşim benden daha iyi bilir. Bana kv hasta değil deniniyorsa o varsıyımdan giderim. Ama saygı çizgimi asla geçmem.

Ki becerdi konusuna gelince, zaten birşey demeden geçtim konuyu. Bunu normal düşünen insan demez diyorsunuz ya, ne aklı başında kaynanalar bu tür şeyleri gelinlerine veya başkalarına söyleyebiliyor. Ben bu tür şeylerı duymak zorunda değilim. Çünkü kv kızınca lafını kesmeyi bilen biri (demek ki idrak edebiliyor). Yani ben kızmam hayatta ama eşim o konuda ona kızdı.

Yani belki böyle anlatarak çok hasta görünümlü bir kadın çizdim, ama konu harcamaya ve paraya gelince çok aklı başında insan olabiliyor.

Delidir ne yapsa yeridir gibi bakip alttan alarak idare ederek yaklasirdim Ben olsam. Kv baya bitik bir tipe benziyor bence bir sekilde idare yontemi bulunabilir (kendi rahatini boz kadinin kolesi ol anlaminda asla degil). Sonucta esin de hoslanmiyordur bu durumlardan ailemizi secemiyoruz malesef.

Esinizi taniyorsunuz sonucta mahrem seyleri anlatmiyordur arasin annesi demek ki ihtiyaci var. Aslinda Ben biraz acidim kadina yani belki (laubali olmadan) biraz yakin davransaniz Yola gelecek gibi geldi bana.

O sehirde calisma imkaniniz var mi bu arada? Size iyi gelebilir belki uzun vadede o acidan soyluyorum sadece.

Para konusunda bisey diyemedim zor bir durum gercekten.

Yok tani ki de arayacak annesini. Ama kendisi bildiğiniz annelerden değil (bunu eşim kendisi de söylüyor). Konuşmanın içeriği hiç birşeye benzemiyor ve konunun çoğu para. günde 2-3 defa aranırsa tabi ki konuşalacak konu olmaz. Yani oğlunu merak ettiği için değil, sırf laf Olsun torba dolsun hesabı. Ve yine belirtiyorum; annesi ikisi karşılıklı arayacaklar tabi. Ama sürekli zamansız arandığında rahatsız olmuyorum değil. Gece 2 de uyuyoruz kadın bizi uyandırarak arıyor mesela.

ben zaten kadına hiç bir gün laf veya söz de bulunmadım. Sadece derdimi dökmekti bu yazdıklarım :) gayet yakınım. Her konuşmak istediğimde güzelce konuşurum. Ama bir yandan yaptıkları veya yapacakları tahammül seviyesini aşıyor gibi.

Oturduğum şehirde belki zor, ama amacım devlette bir iş bulmak. Hayırlısı..

Yok tani ki de arayacak annesini. Ama kendisi bildiğiniz annelerden değil (bunu eşim kendisi de söylüyor). Konuşmanın içeriği hiç birşeye benzemiyor ve konunun çoğu para. günde 2-3 defa aranırsa tabi ki konuşalacak konu olmaz. Yani oğlunu merak ettiği için değil, sırf laf Olsun torba dolsun hesabı. Ve yine belirtiyorum; annesi ikisi karşılıklı arayacaklar tabi. Ama sürekli zamansız arandığında rahatsız olmuyorum değil. Gece 2 de uyuyoruz kadın bizi uyandırarak arıyor mesela.

ben zaten kadına hiç bir gün laf veya söz de bulunmadım. Sadece derdimi dökmekti bu yazdıklarım :) gayet yakınım. Her konuşmak istediğimde güzelce konuşurum. Ama bir yandan yaptıkları veya yapacakları tahammül seviyesini aşıyor gibi.

Oturduğum şehirde belki zor, ama amacım devlette bir iş bulmak. Hayırlısı..

Anliyorum cok zor boyle insanlarla ugrasmak. Kendinizi cok hirpalamayin tek diyebilecegim bu. Esinizle iliskinizi etkilemesin o da siz de buna izin vermeyin.Her sey iyi olur insallah sizin icin.

Vallahi her şeyi hos görürüm. Ses etmem. Ama benim hassas bir noktam var. Birisi oraya dokununca birden bire buzdolabi gibi soğuyorum.

Bu hassas nokta; lafını bilmeme.

Benim kv de böyleydi. Nefret gelmişti ondan. Ayrılmaya kalktim ciddi ciddi. Artık lafını tartıyor.

Sizinkinin lafı da çok çok mide bulandırıcı. Ben sanırım mesele cikarirdim. Ya adam gibi lafını bilerek konuş ya da gelme.

Ben senin iğrenç yatak odası muhabbetlerini dinlemek zorunda değilim terbiyesiz kadın.​

Aynen. Ne kadar da bazı zorluklar yaşamış olsa da bu söz söylenecek söz değil. Eşim ona kızdıktan sonra pişkin pişkin bir de “sanane oğlum biz kız kıza konuşuyoruz” dedi. Bundan sonra da o tür konuları hiç açmadı bebek konusu hariç.

Telefonda kayınpederimi sorunca kv “o.....ç......... yatıyor” veya “zıbardı yattı, def oldu” gibi sözler söylüyor. Had ve saygı sınırını çok aşıyor. Çok iğrenç bir durum.

3500 lira maasla iki kisi gecinen aileye acimiyorsunuz bisey yapmadi diyorsunuz tek basina 5000 civari maas alan esinizemi acidiniz evi tek basina yapti diye?
e siz almanciymissiniz siz yapsaymissiniz

Allah Allah millet niye sana yüklenmiş ben anlamadım. Kedim olacak, onu balkondan atarım diyecek kv. Alnını karislarim adamın. Evlat gibi olmuştur o kediler artık. Yatak odasına karışmak ne demek? Kayınbaban beni becerdi ne demek yaa? Ne edepsiz kadınmış. Böyle edepsiz biriyle muhatap olmak zorunda kaldığın için inan ben çok üzüldüm. Üstelik maddi olarak da sömürü halindeler. Eşimle net konuşup bu maddi yardıma dur demelisin. Ya muhtaç olur verilir, biz de geçen kiralarini ödedik mesela. Ama yani içkiye para var da başka şeye mi yok? Vicdansizlar, başka diyecek laf yok bunlara.

Gelince de yüz verme, astarini isterler. Ben kv ile çok güzel sohbet ederim ama kadın seviyeli de o yüzden ediyorum. Böylesine selam bile verilmez.

3500 tl ye geçinememek çok normal değil mi? ben 3500 eşim 4000 alıyoruz ( evimiz kira ) ve ay sonu çok zor geliyor.. doğalgaz faturasının ev kirası gibi olduğu ülkemizde geçinmeyi rüyamızda görecek gibiyiz
Konu acanlarin hep.kendi aileleri mükemmel eşlerin aileleri kötü 😅🙊 senin anneni babanıda sizin geline sormak lazım 🙈 merak etme bi kaç seneye sen bütün iplerineline alırsın eşin senden habersiz nefes bile almaz 😃😎😎🤣

Merhaba değerli KK üyeleri :KK200:Lütfen üşenmeden konumu okuyup yorum yapar mısınız?

Ben 6 aydır evliyim. Yurtdışından gelip taa Türkiye’nin bir ücra köşesine yerleştim yerleştim :). Üniversitemi bitirdim de geldim tabi ki :KK76:. Eşim ise polis, ve çok düzensiz çalışma sistemi var. Bu dipnotların anlatmamın bir sebebi var.

Kendim o zamanlar yurtdışında yaşadığım için eşimin ailesini çok görme fırsatım olmadı (tabi telefonla çok konuştuk). Kendileri şu an oturduğum yere 9-10 saatlik uzaklıkta. Anca tanışma-söz-kına-düğün vs gibi günlerde onlarla oturma fırsatım oldu. Yani kısacası onların huyunu suyunu bilmem. Eşimin annesi eskiden çok ağır bir psikolojik rahatsızlığı geçirmiş ve bundan dolayı intihar girişiminde bulunmuş. O zamanlarda psikolojik rahatsızlığı olduğu için %80 engelli raporu verilmiş. Eşim her zaman “annem şimdi çok iyi, azıcık bir rahatsızlığı var” der. Yani ben kadını ‘hasta’ diye görmedim bu yüzden. Hatta yaptıkları o zaman ki hastalığının kalıntıları değil.

Ama gelin görün ki kadın bu anlatacağım rahatsızlıklarına hiç aldırmaz ve kendine (bence) eziyet eder. Günde 1,5-2 paket sigara içer (boğazında nodul olmasına rağmen). Belinden rahatsız (intihar ederken atladığı için) ama yemeyi hiç kesmez ve çok kilolu. Bu yüzden beline çok ağır yüklenir. Ayriyetten şeker hastası ama şekeri de hiç kesmez. Kendine bakmaz, gece yarılarına kadar oturur ta öğlen uyanır. Kendisi çok üşengeçtir ve çoğu zaman kayınbabam ev işlerine bakar. Bazen küfürlü konuşur. Bana kaynanacılık oynamak ister ama ben çok fırsat vermem. Çok patavatsızdır ve neredeyse herşeye karışır. Örnek geçenlerde aradığında bana “kayınbaban beni becerdi, şimdi ise zıbardı yattı” dedi, tabi ben ŞOKK 😱:KK70: . Ve her aradığında “bebek ne zaman olacak” “siz tembelsiniz bebek yapmak için uğraşmıyorsunuz” vs gibi şeyler söyleyip yatak odamıza kadar karışıyor. Abartmadan hergün zamanlı zamansız eşimi arar. Bazen 2-3 aradığı olur. Herşeyi bilmek ister ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Örnek yemek yiyoruz, alışveriş yapıyoruz veya özel zaman geçiriyoruz PATT diye annesi arıyor :KK34:. Gece veya gündüz farketmez. Geceleri arar bizi uykudan uyandırı (eşim telefonunu sessize almaz aniden bir göreve çağırılır diye) Babası da ise içkiden elini çekmez.

Kendileri düğün için 1 lira harcamamış insanlar. Halbuki evlerine 3500 lira para giriyor. Eşim ne zorluklarla kredi çekip düğün masraflarını karşılamak zorunda kaldı ve tabi ki ailesinin masraflarını da. Kendi evimizi beraber düzdük bir gram yardımda bulunmadılar (söz vermelerine rağmen). Bu yüzden bir beklenti de oldum, yoksa yardım etme zorunlulukları yok. Eşim benden önce yeni evimize yerleşti ve ailesi ben yokken evimi görmeye geldi. Geldiler ama evime bir eşya bile almadılar. İnsan adettendir diye bir küçük birşey getirmez mi? Bunları bıraktım, yeni evli olduğumuz için bu aralar maddi olarak biraz sıkışığız. Ama ne annesi ne babası buna aldırmıyor!

Eşim evli olmadan önce annesine ek kredi kartı çıkarmış. Benim haberim vardı ama birşey demedim. Geçenlerde ekstre ye baktım. Kadın aylık oradan 400-500 liralık harcama yapıyor. Keyfi harcamalar bunlar. Babası ay sonunu getiremediği için sürekli para istiyor (3500 liraya rağmen ve kira gibi dertleri yok). Çok düşüncesizler yani “çocuğumuz yeni evlendi maddi olarak yüklenmeyelim” demiyorlar hiç. Hadi anne hakki var üzerinde desem, kadın ne sağlığında ne de hastalığında eşime bakmamış bir anne (eşimin anneannesi bakmış kendisine). dayanamadım eşimle sakince konuştum bunları. Aileye tabi ki yardım edilir ama sürekli böyle jestlere gerek yok dedim. Allahtan eşim çok anlayışlı biri ve bu konularda bana hak veriyor. Erken yaşta okumak nedeniyle evden çıktığı ve anneannesi ona baktığı için ailesine hiç çekmemiş (ÇOK ŞÜKÜR 🙏🏻).

Bir kaç gün sonra bize kalmaya gelecekler. Ama onları ağırlamak hiç içimden gelmiyor. Benim gördüğüm usül ve ahlak çerçevesine çok uzaklar. Ben annemden babamdan hiç bir zaman onun yaptığı şeyleri görmedim. Küfür, içkiden, herşeyin ulu ortada konuşulmasından nefret ederim. Nasıl ağırlayacağımı bilemiyorum. Üstelik eşim çalışacak ve ben gününün çoğu zamanı onlarla yalnız geçirmek zorundayım. Tabi evime gelene hiç üşenmeden hizmet ederim, ama kayınvalidem bana hizmetçilik yaptıracak gibi.

Yani kv hakkında yazılacak daha o kadar şeyim var ki, uzan olmasın diye bunlarla sınırlandırmak zorunda kaldım.

Bu insanlarla nasıl davranmalıyım sizce? Böyle benzer kv, kp vakasını tecrübe eden oldu mu?

EKLEME:
Evimde 2 tane kedi besliyorum. Kadın sürekli ben gelirsem onlarla muhattap olmam birşey yaparlarsa balkondan aşağı atarım diyor (Kedileri hiç sevmezmiş).
Yani tek gelinim başka hiç kayınım yok ama benim kayınvalidemi kim yazmış buraya dedim. O kadar benziyor. Kilosu, sigarası, küfürü. Ben 2 yıllık evliyim. Aynı sorundan hala muzdaribim. Benim gördüğüm yetiştiğim ortam çok başka. Hala alışamadım. Benim eşimin ailesi 4.500 alıyorlar şimdi eşim jandarma oldu 5.600 alıyorlar ve eşimin ağzının içine bakıyorlar para diye. Şanslısın ki eşin anlayışlı biriymiş. Benim eşim anlayışlı değil, babasının sözünü dinliyor.Sen eşinden yana şanslısın bence eşin için idare et bi kaç gün.

Tabiki de haklısın. 3500 e bal gibi gecinilir kendi faturalarını da ödemesi lazım. Hem faturaları odettiriyo hem aylık 500 harciyo ilave olarak. Bu kadarı fazla ben olsam kartı iptal ettirirm.
Size gelmesine yapacak bişey yok. Annesi annesi odugu için ve degistiremeyecegi için katlanacak siniz. Siz para mevzusunu çözün. Ayrıca siz de çalışın bence.

Kadınların birbirini anlaması gerekirken neredeyse derdini anlatan arkadaşımıza hakaret edilecek bu hiç hoş değil
Şehir fark bile uyum sorunu yaratırken arkadaşımız farklı ülkede yetişmiş,anlayışsız bir ailenin içinde maalesef.Bu durumla ilgili ne galin varsa gör demek vicdani bir cevap değil.
Durumuna çok üzüldüm arkadaşım polis eşi olmak zor böyle bir ailenin gelini olmak daha zor.Eşinle sakin konuşmanı taktir ettim herkes sakinliğini koruyamaz.Ama hayatından intihar etmeyi düşünecek kadar hatta teşebbüş edecek kadar memnun olmayan bir insan var karşında ben olsam sözlerini ciddiye almazdım düzelse dahi tam anlamıyla bir düzelme olmaz Allah korusun tekrar intihar teşebbüsünde bulunur huzurunuz bozulur

3500 lira maasla iki kisi gecinen aileye acimiyorsunuz bisey yapmadi diyorsunuz tek basina 5000 civari maas alan esinizemi acidiniz evi tek basina yapti diye?
e siz almanciymissiniz siz yapsaymissiniz

Okumadınız herhalde yazdıklarımı. Eşimle beraber yaptık zaten evimizi. Az da olsa ailem de bir miktar yardım etti. Eşim ailesinin bazı faturalarını aylık düzenli ödüyor. Onlar içki ve sigarasını parasını eşimden istedikleri için eşime acıyorum. Annesi eşimin ek kredi kartıyla keyfi harcamalar yapıyor. Kira derdi yok. İklimi sıcak olan bir küçük ilde yaşıyorlar. Doğalgaz faturası da çok gelmiyor :) yani 3500 neye yetmeyecek acaba. İçkiye ve sigaraya para vereceklerine önce temel ihtiyaçlarını karşılasalar gül gibi geçinirler. Üstelik konu bu miktarın onlara yetip yetmediği değil.

Eşim onların kredilerini de ödüyor. Evet 5000 lira maaş alan eşime acıyorum, çünkü onun ailesinin sömürge politikasınkn yüzünden o paranın belki 5te 2 sini görebiliyoruz :)

Üstelik Almanyancı olduğumu nereden çıkardınız? Yurtdışı sadece Almanya’dan ibaret değil.

esiniz ailesine para vermek zorunda degil ama veriyorsada bunun nereye harcandigini dusunmenin bir anlami yok
is kaynanada kayinbabada degil eşinizde bitiyor bogazini sıkmıyorlar sonucta para gonder diye

. O zamanlarda psikolojik rahatsızlığı olduğu için %80 engelli raporu verilmiş
Bacım kv ni hasta görmek için daha ne arıyorsun kadın intihar etmiş kp beni bec.. yattı demiş birde sen bundan mantıklı hareketler bekliyorsun.
İyi misin? Durumu görmezden gelerek sorun çözülmüyor. Kadın hasta işte hemde ağır psikolojik rahatsiz. Mantıklı şeyler bekleme. Muhattapligi azalt

esiniz ailesine para vermek zorunda degil ama veriyorsada bunun nereye harcandigini dusunmenin bir anlami yok
is kaynanada kayinbabada degil eşinizde bitiyor bogazini sıkmıyorlar sonucta para gonder diye

Yakın olsalar boğaz sıkmaya da gelirler :). Be

Bence Para nın nereye harcandığı bilmem gayet anlamlı benim şçin. Mesela içki yerine hayır işi için sorsalar seve seve her ay veririm.

Ne olursa olsun bizim ailelerimiz gibi eşlerimizin de ailesi var. Atsak atılmaz satsak satılmaz. Bu zamana kadar bir gelinin eşinin ailesine karşı zafer kazandığını görmedim. İki taraflı da inatlaşınca muhakkak boşanma oluyor.

Şunu gördüm
Belki istisnalar olabilir de; yaş ilerledikçe ağzın ayarı mı bozuluyor ne anlamadım...

Kayınvalideniz rahatsız. Hem de çok rahatsız. Bu sebeple tınlamayın. Evinize geldiğinde ise orası sizin eviniz sizin kurallarınız geçerli. Normal bir hayat düzeninizde takılın. Gözünüzde büyütmeyin. Allah korusun ya beraber yaşasanız. Ya da sağlık problemi olsa kapınıza gelse. Sadece bu problemi zihninizde bu şekilde küçültün ve rahatlayın. Allah yardımcınız olsun.

Bacım kv ni hasta görmek için daha ne arıyorsun kadın intihar etmiş kp beni bec.. yattı demiş birde sen bundan mantıklı hareketler bekliyorsun.
İyi misin? Durumu görmezden gelerek sorun çözülmüyor. Kadın hasta işte hemde ağır psikolojik rahatsiz. Mantıklı şeyler bekleme. Muhattapligi azalt

Kadın şimdi hasta değil ama. Davranışları onun kendi huyu zaten. Şöyle birşey var ne kadar ağır olsa da çoğu insanımız armutla elmayı birbirine karıştırır. Kv ve kp benim kendi ailem değil. Bu yüzden tahammül sınırını çabuk geçeriz. Bu demek değildir ki saygısız olacaksın.
Ama ben her zaman yatak odası konularını ve pis pis ağıza alınmayacak küfürleri hayatım boyunca duymak zorunda değilim. Hele çoçuğum olunca yanında konuşulmasını hiç istemem.

yani bu kadın tımarhane de yatmıyor ki her söylenene kulak vermeyelim. Geçen yaz babamın yanında “çocuklar artık çalışmaya başlasında bir torun alalım kuçağımıza” demesi rezaletti. Herkes yüzünü eğdi. Bir kız babası için çok utanılcak bir durum.
Bunun utancını yaşamak ve bu iğrenç şeyleri duymak hiç kimseye hak görülmez.

sırf zamanında rapor almış diye herşeyi hoşgöremeyiz. Üstelik bakım parası kesilir korkusundan doktora görünmez. Çünkü biliyor ki daha engelli rapora alamayacak.

Herkes yardım olayına takılmış.

Ya ailenin edepsizliği nolacak???

Konu sahibi 3500 e ancak geçinilir bu yazılmış, doğru. Yardım gibi beklentiniz zaten olmasın. Ama eşiniz de yardım etmesin madem borcunuz var artık kendi evine baksın.

KVdeniz aşırı görgüsüz ve edepsiz biri. Becerdi demesi, olmadık saatte araması, küfürlü konuşması hepsi anormal.

Uygunsuz vakitte arıyorsa eşiniz söyleyecek bunu iş biraz erkekte bitiyor.

Siz de mecbur kalmadıkça görüşmeyin başınız daha çok ağrır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X