- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
-
- Konu Sahibi daughter83
sen de hep sahte şeyler paylşatın heralde kişi kendinden bilirpek gerçekçi gelmedi ya neyse
Adamın size sadece cinsellik için yaklaştığını göre göre kendinize sayginizi yitirip etrafta başka erkek yokmuş gibi davranarak ısrarla o eve gitmeye devam etmesseniz belki sizde diğer kız gibi değerli olabilirsiniz. Kusura bakmayın ama değer verilmez, alınır. Adam size neden saygı duysun hiç anlamadım suan? Yaptiklarinizla alakasız bi beklenti. Hiç kimse bana kızmasın ama hep evde olduğunu kendin soylemissin zorla mi goturduler. Tabi ki kendini daha agirdan satan biri için size yolu vericekti zaten. Bence intikam almak yerine kendinize olan sayginizi önce bi geri kazanın arkasindanda sizde bir daha bu kişiyi tanimayin ve bundan sonra gorustugunuz insanlarda aynı hataları yapmayın. Bence güzel fikir. Teşekkürler.
yaşayıp yaşayıp tecavüze yorma ayrı bi ahlaksızlık bence
sen nasıl bi dünyadasın kafadasın evine gitti yazıyor mu orda neyse sen yazma bu konuyaBen mi ayıp ettim yani oky
Bile isteyen böyle bi işe giriyorsun defalarca adamın evine gidiyosun adısevgili değil bişey değil başka kızla görüşünce zorla oldu demeye getir, o zaman şikayetçi olsun
tecavüze uğradıysan polise gitmen lazımdı hem de defalarca uğradım diyorsun..gerçi yasalar falan da belli tecavüz suçlularının aldığı cezalar da.
ancak sırf onu başka kızla gördün diyeyse bu veryansın diyecek bi şeyim yok.azıcık gurur.
Geçen yıl aynı iş ortamından tanıştığım biri vardı .5-6 kez görüştük hep evde.Sürekli ısrarla cinsellik yaşamaya çalışıyordu nerdeyse zoraki çokça başarılı da oldu (!)araya zaman giriyordu vs.Bir süredir iş yerinde farklı bir kızla konuşuyor.Geçen benle yine evde görüştükten sonra ertesi gün bu kızla konuşmaya devam etti. Sanki orda yokmuşum gibi kuru bir selam verdi. Ona nasıl zarar verebilirim içimi intikam duyguları kaplıyor ..
sen nasıl bi dünyadasın kafadasın evine gitti yazıyor mu orda neyse sen yazma bu konuya
Resmen kullandırtmışsın kendini çokta umruydu adamın naparsan yap
kelimelerine dikkat et gerekeni yapıcam zorla derken kısmı bir isteksizlikten bahsettim bir şey yaşarken biraz da karşı tarafı düşünürsün hep kendini değil sen bunlardan bi habersin heralde
Geçen yıl aynı iş ortamından tanıştığım biri vardı .5-6 kez görüştük hep evde.Sürekli ısrarla cinsellik yaşamaya çalışıyordu nerdeyse zoraki çokça başarılı da oldu (!)araya zaman giriyordu vs.Bir süredir iş yerinde farklı bir kızla konuşuyor.Geçen benle yine evde görüştükten sonra ertesi gün bu kızla konuşmaya devam etti. Sanki orda yokmuşum gibi kuru bir selam verdi. Ona nasıl zarar verebilirim içimi intikam duyguları kaplıyor ..
sen nasıl bi dünyadasın kafadasın evine gitti yazıyor mu orda neyse sen yazma bu konuya
hem karsılıklı diyorsunuz, hem istemedimbu işin karşılıklı olduğunu kaç kere söylemek lazım ? konu başka bi daha oku ya da ilgilenme
Erkekler akıllı kadınları daha cok seviyor aynı zamanda zor kadınları.5-6 kez evine gidip sevgili olmamanıza ragmen bir seyler yasıyorsanız o adam sizinle ciddi düsünmez.Onu bıraktım ciddiye almaz.Onu bıraktım sizden baska hosuna 30 kız mı gitti aklına gelmezsiniz yine o kızlarla konusur.Bide siz o kızlarla konustugunu gördünüz yine evine gittiniz bu daha iyi iste daha cok seyini cıkarır.
Cıkıyor musunuz ki sevgili misiniz de konustugu kız sizi ilgilendiriyor? Bence onun icin daha cok cinselliksiniz.
Öyle bir anlatmıssınız ki sanki adam sizi zorladı.Hadi basta arkadas olarak gittiniz niyetini anladınız istemediniz.5 kez daha gitmek neden? Sizde istiyormussunuz adamın sucu yok.Kadın da istiyorsa bu iki taraflı alınan bir karardır olur biter.Daha üstüne erkek öyle kadın böyle denmez. Ben nerden biliyorum sizin de istediginizi az önce söyledim.İstemeseydiniz 4-5 kez daha evine gitmezdiniz.Zaten tecavüz edemeyeceğine göre
İntikam almalık durum yok.Cıkmıyorsunuz ve cinselligi ikinizde istediniz.İlla alıcam diyorsanız yüzüne bakmamakla baslayabilirsiniz