Böyle gurur incitici bir olay karşısında yapılacak en iyi şey ?

yaşayıp yaşayıp tecavüze yorma ayrı bi ahlaksızlık bence

Kesinlikle katılıyorum.

Zaten söylendiği gibi bir zorlama olsa...

Burada konu açana kadar şikayet edilir adli mercilere...

Başka kızla konuştu diye kıskanıp intikam planı yapılmaz.

Kadınların "Ben bu adamla fiziksel olarak bir şeyler yaşadım, başka kızlara bakamaz artık" duygusallığından...

Erkekleri bu şekilde kendilerine bağlayacaklarını sanma yanılgısından kurtulmaları lazım.

Bunun için ortada iki tarafın da kabullendiği bir ilişki olması lazım.

Ve cinsellik tek başına sadakati içeren ilişki tanımını karşılamaz.

tecavüze uğradıysan polise gitmen lazımdı hem de defalarca uğradım diyorsun..gerçi yasalar falan da belli tecavüz suçlularının aldığı cezalar da.

ancak sırf onu başka kızla gördün diyeyse bu veryansın diyecek bi şeyim yok.azıcık gurur.

tecavüze uğrayan 6 kere aynı eve gitmezki kadesacığım. tecavüz falan değil bu.

Bu sefer çabuk karıştı ortalık .Hızlandırılmış versiyona geçtik kızlar.
Hep fake ler yüzünden.

bir de gurur incitici olay yazmış.
yahu acaba sen kendi gururunu düşündün mü ki hiç ...
senin düşünmediğini el niye düşünsün.

hadi bir kere gittin baktın amaç farklı bir daha bir daha giderek asıl sen gururunu yerle bir etmişsin.

Bu nasıl tecavuz? Silah zoruyla goturmedı ya sızı bı kac kere gorustugunuz adamın evınde alırsanız solugu bu sonu tahmın etmenız gerekıyodu.. Geçmiş olsun..

intikam alman için sebep ne
ben onu anlamadım
adamın evine kendi rızanla gitmişsin
hadi 1 kere gittin niyeti bozuk anladın bidaha gitmeseydin
bide zorla sahip olunmuş gibi bi halin yok
kendin düşmüşsün

İş yerinde tanıştığın adamla evde buluşmak,senle zorla ilişkiye girmesi gururunu incitmiyor da,başka kızla görüşünce mi gururun inciniyor.

Cinsel partnerden intikam alinmaz, nasil alacaksin ki? En fazla pipisini falan kesersin. Duygusal hic bir zarar veremezsin.

buna o kadar kızıyorumki,tecavüz olayı kadar iğrenç birşeyi yaşayana ayıp bu

Katiliyorum, isteyerek yaptigin ama pisman oldugun seyle istemeden yasamis oldugun sey ayni olamaz. Isteyerek bazi seyler yaptiktan sonra onu tecavuzmus gibi yansitmalari gercekten ayip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…