- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
-
- Konu Sahibi daughter83
yaşayıp yaşayıp tecavüze yorma ayrı bi ahlaksızlık bence
yok yok. sana demedim. (!) şu ünlem benim kafamı şaşırrtı. genelde böyle diyorlar ya.
bir şeyler yaşıyorlar. sonra bu tecavüz oluyor. demek istediğim gerçekten tecavüze uğrayan o kızlara ayıp bu.cidden zoraki bişey olsa hangi kadın ergen gibi intikam alma derdine düşer polise gitmek yerine dimi
bir şeyler yaşıyorlar. sonra bu tecavüz oluyor. demek istediğim gerçekten tecavüze uğrayan o kızlara ayıp bu.
tecavüze uğrayan 6 kere aynı eve gitmezki kadesacığım. tecavüz falan değil bu.tecavüze uğradıysan polise gitmen lazımdı hem de defalarca uğradım diyorsun..gerçi yasalar falan da belli tecavüz suçlularının aldığı cezalar da.
ancak sırf onu başka kızla gördün diyeyse bu veryansın diyecek bi şeyim yok.azıcık gurur.
İş yerinde tanıştığın adamla evde buluşmak,senle zorla ilişkiye girmesi gururunu incitmiyor da,başka kızla görüşünce mi gururun inciniyor.Geçen yıl aynı iş ortamından tanıştığım biri vardı .5-6 kez görüştük hep evde.Sürekli ısrarla cinsellik yaşamaya çalışıyordu nerdeyse zoraki çokça başarılı da oldu (!)araya zaman giriyordu vs.Bir süredir iş yerinde farklı bir kızla konuşuyor.Geçen benle yine evde görüştükten sonra ertesi gün bu kızla konuşmaya devam etti. Sanki orda yokmuşum gibi kuru bir selam verdi. Ona nasıl zarar verebilirim içimi intikam duyguları kaplıyor ..
buna o kadar kızıyorumki,tecavüz olayı kadar iğrenç birşeyi yaşayana ayıp bu
Sürekli ısrarla cinsellik yaşamaya çalışıyordu nerdeyse zoraki çokça başarılı da oldu (!) araya zaman giriyordu vs.