Böyle gurur incitici bir olay karşısında yapılacak en iyi şey ?

e bu daha hoş zorla mı giriyordu evine bağırsaydın 5 6 kez diyosun el insaf adama ne yapıp intikam alacaksın

arkadaş ben gitmedim eve o geldi allah allh iyi okuyun .

Sen saniyosun ki cinsellikle Onu kendine baglarsin.ama yaniliyorsun bak cok gecmeden cikti.ortaya. simdi ilgilenme gul Eglen konusma yuz vermer mutlu ol. O sana yanasacktir yine tatliliklar yapcaktir ama yemezler de gec

Ilk mesajını hatırla ve tecavüz olup olmadığını bi daha düşün istersen

Seni zorlayarak ilişkiye girmenin adı nedir?

bacım zorla mı geldiiii
eve zorla mı girdiiii
bunu 5 6 kez mi yaptıII
tecavüz mü oluyo buuu

kadınsın heralde ? sen de yaşamışsındır ben isteksizdim en son durumda ama onu düşünerek yaptım .anlatamadım galiba sonra o çok umarsız davrandı gözümün önünde başkasıyla konuştu yani ben onu düşünürken o bana kazık attı

almıcam intikam vazgeçtim . ben de istedim hatta geçen yine geldi bak merak ediyosan söyliyim hahah

F*** buddy ile sevgiliyi karıştırmadigin surece sorun yok
ikinizin de sevgilileri olabilir bunu goze almadan boyle bir iliski yasiyorsan hatalisin, yoksa sevismek guzeldir

F*** buddy ile sevgiliyi karıştırmadigin surece sorun yok
ikinizin de sevgilileri olabilir bunu goze almadan boyle bir iliski yasiyorsan hatalisin, yoksa sevismek guzeldir

F*** buddy benim kabullenebildiğim bir kavram değil ki hele ki iş ortamında başka biriyle konusunca (önceden konuştuklarını biliyordum ) ama yine de bu gurur kırıcıdır .

Hayır yaşamadım istemiyosam istemiyorumdur

adamı evine alıyorsun seks yapıyosun sevgili değilsiniz sonra başka kızla konuşunca sana kazık attı, beyin terk

F*** buddy benim kabullenebildiğim bir kavram değil ki hele ki iş ortamında başka biriyle konusunca (önceden konuştuklarını biliyordum ) ama yine de bu gurur kırıcıdır .

Neden gurur kirici?
Sana bir soz mu verdi? Vaadde mi bulundu? Sevgili misiniz? Sadece sevisiyorsunuz ve bundan ikiniz de zevk aliyorsunuz. Ortada bir kullanma/kullanilma durumu goremiyorum. Eger boylesi bir iliskiyi gurur kirici buluyorsaniz birdaha gorusmeyin. Ama arada duygusal bir bag olmadan sadece seks yapmak icin biraraya gelen ciftlere F*** buddy denir, bir ilerisi sadece sevisen ama birbirine soz vermeyen/bagliligi olmayan ciftlerdir ki onlarinkine de open relationship deniyor. Her iki iliski tipinde de karsilikli sozler vaadler yok haliyle ciftlerden biri her an iliskiyi kesip bir baskasiyla birlikte olabilir. Bunu kabul edemiyor ve gurur kirici buluyorsaniz yasamayacaksiniz.

"Zorla" değil, "neredeyse zorla" demiş. Tecavüzden bahsetmemiş konu sahibi.
Baya fark varmış iki kelime arasında. Rızası olmadığı halde bir kişiyi nerdeyse zorla ilişkiye zorlamak bana göre Tecavüzden farklı değil. Sonuçta içinde bir zorunluluk, mecburiyet barındırıyor değil mi?

adamı evine alıyorsun seks yapıyosun sevgili değilsiniz sonra başka kızla konuşunca sana kazık attı, beyin terk

hakaretin karşılığı n

haklısınız ..hayatta her şey ideal düzlemde ilerlemiyor bulunduğunuz ortam yalnızlık dereceniz psikoloji hepsi etken .

hadi sen de adam olacak kızı al da kelime oyunu oynamaya gidin .birazdan kapanacak konu hakaret edenler de karşılığını hem burda hem dışarda bulacak .

bu adam senin neyin arkadaşım biz sevgiliyiz diyebiliyor musun konu başında görüştüğüm biri dedin, nedir yani siz neyin içindesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…