- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
-
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Orada "Onla" ve akifle demiştim dediği a inanmaz gitmiş olurdum. Ziraa ben o kızı nereden bileceğim, hadi bildim diyelim sen benimle buluştuktan sonra bir de onunla mı buluşacaksın zaten ciddiyetsizliğini anlayıp çoktan kararlı bir şekilde gitmiş olmanız gerekirdi.23 yaşındayım kızlar.Her kız gibi sevmeye sevilmeye ihtiyacım var ama karşıma bir düzgün insan çıkmıyor.Benden etkilenenleri ben istemiyorum benim etkilendiklerim-ki övünmeyerek söylüyorum dış görünüşe önem veriyorum- genelde takılmalık isteyen tipler oluyor.Önce iki senelik sevgilim terketti ve bir ayda yerimi dolduracak bi kız buldu.Sonra iki kere iki çocuktan hoşlandım biri ilk buluşmaya bara davet etti bahane uydurdum gitmedim diye bidaha sesi çıkmadı bidaha.Bir diğeri ki bundan gerçekten çok çok etkilenmiştim iki hafta filan oluyo tanışalı.mesajlaşıyoduk herşey güzeldi okulda tanışmıştık derken o da dışarıdaki ilk buluşmamız için evine kahvaltıya davet etti.Ders çalışıcam filan dedim bahane uydurdum.Okulda görüşelim o zaman dedi.Okulda kütüphanede ders çalışmaya başladık bi ara versek mi dedim tamam önce akifle osmanın yanına uğrayayım dedi sonra kahve içeriz dedi.Derken beklemekten sıkıldım yanına bi gideyim dedim akifle beraber iki kız iki erkek konuşuyolar kızlardan biri akifin sevdiği kız tanıdım.normalde geri kafalı değilim kız arkadaşıdır olabilir ama osman ve başka bi erkek arkadaşım dedi diye yalanına kızdım eşyalarımı topladım eve gidecektim yanlarından geçtim gördüğümü anlasınlar diye selam verdim.erkek arkadaşı çok doğal davrandı diğer kızlarla da tanıştırdı derken benim beğendiğimde çok kasmadı bide akif o akifin sevdiği kızın arkadaşı olan kızdan bahsetmişti benimbeğendiğim çocuktan hoşlanıyomuş ama olmaz ben istemem onların olmasını kızı beğenmiyorum filan demişti.gerçekten kız da güzel sayılmazdı çocuk fazla yakışıklı ve popüler arkadaşı diye düşündüm ama niye yalan attığını anlamadım.yanlarından gittim aradım onu iki dakika gelsene dedim geldi gayet güleryüzlü şekilde ve sakindi.sen bana osmanla filan görüşücem demiştin sanki dedim yok ya yanlış anlamışsın ben "onla" dedim akif bide sevdiği kızla anlamında dedim dedi.pek inanmadım ama sakinliği kafamı karıştırdı sonuçta kütüphane de fısıldayarak konuşulan bi ortam acaba cidden yanlış mı anladım diye düşündüm emin olamadım bende dur bi salağa yatayım anlarız zaten dedim içimden.hıı ben yanlış anladım o zaman k.bakma bende sinir olduğum için gidiyodum günahını almışım dedim.geçeyim o zaman içeri tekrar dedim.yaa moralin çok bozuk gibi duruyo git istersen sen dedi bende yoo yanlış anlaşılmaymış çözüldü zaten iyiyim dedim.e daha yeni çıktın tekrar girmen tuhaf olcak görürlerse dedi bişey olmaz dedim tepkisini merak ediyodum derken iyice yüzü düştü bende bana mı kızdın yalan söylediğini düşündüm diye filan dedim yoo yani azıcık filan dedi gel kahve içelim affettiririm kendimi dedim filan.derken adam sus pus oldu iyice bişeyler düşünüyo dalıyo sonra ya ben dışarıda olmayı sevmiyorum gel bana gidelim dedi ve çok ısrarcıydı gene bahane uydurdum son olarak alkol ve gece hayatı durumumu sordu çok ama çok nadir ve çok az dedim.sarhoş olmak güzel bişey nasıl olmazsın dedi normalde İstanbullu kızlar böyle olmaz eğlenmeyi sever filan dedi.ardından çıktık ordan bizimkilerin yanına uğrıyım gelicem yanına dedi ve bidaha uğramadı onların yanında kaldı ve gayet konuşkandı onların yanında.Kendimi o kadar küçük düşmüş ve değersiz hissettim ki anlatamam.Niye beni bunlar buluyor hep niye gerçekten seveni denk gelmiyo?dışı güzel olanın içi hep kötü mü oluyo ya? artık hiç bi erkekten umudum yok ama sevilmeye çok ihtiyacım var. beni eleştirdiğiniz noktaları tatlı dille dile getirin lütfen hatam varsa bende düzelmek istiyorum çünkü.
ya ben o kızı biliyodum ama onla dediği yalan evet.bile bile lades oldu.Orada "Onla" ve akifle demiştim dediği a inanmaz gitmiş olurdum. Ziraa ben o kızı nereden bileceğim, hadi bildim diyelim sen benimle buluştuktan sonra bir de onunla mı buluşacaksın zaten ciddiyetsizliğini anlayıp çoktan kararlı bir şekilde gitmiş olmanız gerekirdi.
moralim çok bozuk olduğundan hızlıca yazıp kontrol etmedim biraz karışık yazmışım doğru :) düzelttim şimdiHicbir sey anlamadim :)
ya çoğu bayanın başına geliyor biliyorum ama ne bileyim o kızın bana tercih edilmesi beni hem okula gel diye çağırıp hem köşe bucak onlardan gizlemesi zoruma gitti.kendimi hem ikinci kız gibi hemde sevilmeye layık olmayan bi cinsel obje gibi görmeye başladım.normalde çok özgüvenli bi kızdım gittikçe bunu kaybediyorum.Muhtemelen benim içinde kezban diye düşündü ama farklı davransam bu kez k.ş.r diyecekti.Erkeklere yaranılmıyor.Yahu burada uzunca dert anlatilmis, arasinda bir dis gorunuse onem veriyorum cumlesini cimbizlayip neden sov yapiyorsunuz. Herkes az ya da cok dis gorunusu de kriter alir karsi cins seciminde, evrimsel olarak bu boyledir, istemesen de hesaba katarsin, onu gecin bi. Derdine gelince arkadasim, anlattigin tarz daha ilk gunden eve atayim gotureyim tarzi erkekler her kizin karsisina bol bol cikiyor. Cikmamasi imkansiz yani. anlattigin anidan cok daha sinir bozucusunu yasadim. Bulusmak icin tarif ettigi yere bi gittim, adam direk apartmaninin onune cagirmis Gelsene iceri ya evde takilalim diyor. Ben gelmem deyince tamam telimi cuzdanimi alayim o zaman diye iceri girip telefon etmisti "ya ben gelmek istemiyorum disari sana gule gule" diye :) hirsimi almasam catlardim, "sen simdi kezban da ondan gelmedi vs diye dusunmussundur, alakasi yok bir seye benzesen girerdim, bosa kastin eve atmak icin bu kadar sana bu tipinle k..deki parasini odedigin kadin vermez" deyip kapattim
Ders calisirken ara verdiginizde ben bi osmanin yanina gideyim diyince kalkardim ben olsam. Kezbanliksa kezbanim, ilk bulusma bu, nerede ve ne sekilde olursa olsun o gun tum ilginin benim ustumde olmasini beklerim, akif mi neyse onun yanina gidecekse de gel birlikte ugrayalim demeliydi zaten. Yani olay bastan yanlis...
her yakisikli erkek boyle dangalak değildir, sen denemeye devam et, arkana bakma, mutlaka dogru insan biryerlerde bekliyordur
yok o ilk buluşma sayılmaz zaten ders çalıştığımız için kütüphanede tanıştık zaten o gün de ben evine gitmeyince kütüphaneye gel yine göreyim seni bari dedi yani:)ders çalışırken bence ilgi derste Olmalı
keşke ilk buluşma için kütüphane seçilmeseymiş
ama ben sürekli deneyip yanılmaktan çok yoruldum artık o kadar ümitsizim kiDers calisirken ara verdiginizde ben bi osmanin yanina gideyim diyince kalkardim ben olsam. Kezbanliksa kezbanim, ilk bulusma bu, nerede ve ne sekilde olursa olsun o gun tum ilginin benim ustumde olmasini beklerim, akif mi neyse onun yanina gidecekse de gel birlikte ugrayalim demeliydi zaten. Yani olay bastan yanlis...
her yakisikli erkek boyle dangalak değildir, sen denemeye devam et, arkana bakma, mutlaka dogru insan biryerlerde bekliyordur
ya çok doldum ondan sanırım elimden geldiğince kısaltmaya ve anlaşılır yapmaya çalıştım ama bu kadar oldu en fazlaNe kadar yorucusun sen yaa bu ne kadar detay yariya kadar zor okudum