- Konu Sahibi birumuttuhep
-
çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemiyor keşke ailen sana destek olsaydı hayat senin hayatın 10 yıldır çekmişsn çekeceğini yerinde olsam bitirirdim kendi ayaklarımın üstünde durup geçinir giderdim varsın ailem arkamda olmasın... Her ne kadar ailende olsa sana senin kadar yanan üzülen olmuyo herkes kendi evine çekiliyo sen yine o 4duvar arasında mutsuz sorunlarla boğuşuyorsun..
yok arkadaşım asla düzelmiyor..benim en büyük hatam ilk boşanma davasından sonra tekrar ona dönmemdi.o kadar büyük bir hata yaptım ki..bana iftira eden insanı affettim..sevgi de vardı arada..gururumu hiç ettim..ama bakıyorum da o zamandan bu yana en ufak bir değişim yok.Canım Allah yardımcın olsunn zoor ama ne yaparsınn işte biz kadınlar hep bir umutla sabrederiz düzelir diye bekleriz ama belki %10 u düzelir gerisi aynen artarak devam eder. Umarım tez vakitte hakkına hayırlısı olur...
çok teşekkürler cevabın için.aslında annem olumsuz bakmıyor boşanmama ...çünkü kendisi de mutsuz bir evlilik yaşadı hala da yaşıyor.sanırım babamdan çekiniyor..beni eşime karşı savunuyor,uygun bir dille ben kızımın arkasındayım hareketlerine dikkat et diyor mesela.fakat babam bu konularda çok katı..ben böyle bişey yaparsam hiç birinin haberi olmadan yapmalıyım ki bana engel olamasınlar.sonradan anlatmayı düşünüyorum ama cesarete ihtiyacım var sanırımilk adımı atmak gerçekten çok zormuş..[/QUOTE ALLAH YARDIMCIN OLSUN ASLINDA ÇOK ÜZÜLDÜM Bİ YUVA DAHA DAĞILACAK AMA EZİLEN MUTSUZ Bİ BAYAN VAR CANIM DUALARIM SENİNLE HER NE ADIM ATARSAN AT ALLAH YARDIMCIN OLSUN PİŞMAN ETMESİN
yeri geldi çocuğuma bile annelik yapamadım...yavrum bişey soruyor ona cevap vermeye gücüm yok..beynim o kadar dolu ki çocuğu tersliyorum.yansıtmayayım diyorum inanın olmuyor.suratımdan yine anlıyor.hiç sebep yokken yüzüme bakıp içli içli ağladığını biliyorum ya
eşim birgün ailemin yanına gitmiş...ayrılmak istediğimi anlatmış onlara...annem beni savunmuş babam konuşmak istemiş annem konuşturmamış babamı..benim bi hatam olup olmadığını sormuş..cevaba bakarmısınız çok sigara içiyormuşum :d güler misin ağlar mısın?ki kendiside sigara kullanıyor.bi de geceleri geç uyuyormuşum bazen..sanki keyfimizden dolanıp duruyoruz gece yarıları..uyku düzenimi kaldı..bunlar kusur bile değil resmen beni hatalı göstermeye çalışıp kusur arıyor onu bile beceremiyor
vala iyi ayrılıklar görmedim yada ayrılma aşaması...muhakak sizi kötüleyecek etrafa.artık yetişkinsiniz ayaklarınızın üzerinde durmalısınız..ben karar verdğimde arkamdaki hiçbirşeyi düşünmem.anne babayı hiç umursamam bu benim hayatım.yalnış yola girmiyorsun sonuçta boşanmak eskiden ayıplanırımış.şimdi öyle değil.babanızın tavrı saçma.babam bana o kelimeleri asla kullanamaz,annemde.nedemek kefeninle çıkarsın.söyletmem onlara ne benim acımdan yada sevincimden ailem benim hayatımla ilgili bilgi sahbii değildir.öyle olması gerekiyrodu diyorum.onlar bilrilerki kolay kolay böyle bir karar almam.saygısızlık etmem ama lafı geçiştiririm.işlerime karışamazlar sevmemde öyle.
bunların sülalesi böyle..hepsi göstermelik..görsen öyle dayı dayı geziniyorlar ki ortada..zaten ben onlara boyun eğmedim ortak olmalarını istemedim diye ilk boşanma davama neden olan iftiraya uğradım ya..bişey yapabileceklerinden değil hepsi kuru gürültü ve benim korkmadığımı da biliyor.böyle bir psikopatla aynı ev düşünemiyorum bıçak çekmişbence ayrılma aşamasında ne olur ne olmaz alo 183ü arayın yardım isteyin izinizi eşinizde babnızda bilmesin.kendinizi toparlayınca çocuğu tekrar size verirler.bune ya baba öldürmekle tehdit ediyor.koca yine öyle.topuna kibrit suyu ayy çok sinirlendim...
mutsuz oldugun bir evliligi sürmedürmen cok zor ve sana yazik tabiki cocugada yazik..ikinci kez baslamakla hata yapmissin bunu sende farkindasin.Ailenin destek olmamasi kötü..bende esim kizima ilgi göstermyior diye topik acip ayrilsammi diye düüsnmüstüm ama simdi senin yazdiklarini okuyunca simariklik ettigimi düsündüm benim esim evine bagli sorumluluklarini yerine getiren biri neyse senin durumun gercekten cok üzücü ve zor ..sabir ama nereye kadar cocuk icin ama nereye kadar.bir yerden sonra insan kendini ve sagligini düsünmeli.ben senin yerinde olsam bir sekilde ailemin destegini almaya calisirim yanimda olmalari icin ve hayatimi temize cekerdim..bunu söylemek burdan kolay ama senin icin zor olacagini biliyorum ...esin ve ailesi yeterince bencil insanlar ve sende artik kendini ve cocugunu düsün..
18 yaşında evlendim.aramızda 8 yaş var...aslında benimki biraz da babadan kaçış oldu.çok sorunlu bir aileydi.evde huzur yoktu.çok mutsuz bir çocukluk geçirdim.çok şey yaşadım.eşimi bir baba gibi gördüm belki..beni sahiplenmesi hep yanımda olmasından etkilendim.güzel günlerimiz de oldu tabi ama bana yaşattığı kötü günlere nazaran çok çok az..özellikle sorumsuzluk hep vardı ve bu beni en çok yıpratan şey oldu...dile kolay 10 kocaman yıl...o kadar mücadele ettim hiç bir değişiklik yok daha kötüsü çaba da yok.
şu anda çalışmıyorum ama çalışabilirim.boşanırsam ev kirası falan olmaz,şu andaki evim ailemin..küçük bi yerde yaşıyorum,ailemin durumu çok süper olmasa da iyi...annem yardımcı olur elinden geldiğince..aslında ben bu iş ciddiye bindikten sonra yanımda olacaklarını düşünüyorum ama boşanma sürecinde babam çok sıkıntı yaşatabilir bana.tüm cesaretimi kırıyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?