- 25 Aralık 2020
- 4.899
- 17.904
- 41
ya işte bedava vermeyin, lüks otelde verin diyo katip yavvv. tavsiye verin. yanlış anlaşılmasın.Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.
he tamam bi "hemen" kelimesi lazımmış oraya.Evlenmek istemesin kısmını kısa kesmişim tam oturmamış
Evlenmek istesin, ciddi olsun (bu da ne saçma tabirdir) ama 8 sene diz dize göz göze oturduktan sonra evlenelim diyolla.
Kullanıcı menekşeydi sanırım,onun başka yazılarını görmeyen konu sahipleri de yorumlarını ciddiye alacaklar sonra ,Allah tan siz görüyorsunuz da konu sahipleri fikir ediniyor.Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.
Hepi topu 20 mesajı var bi zahmet görelim.Kullanıcı menekşeydi sanırım,onun başka yazılarını görmeyen konu sahipleri de yorumlarını ciddiye alacaklar sonra ,Allah tan siz görüyorsunuz da konu sahipleri fikir ediniyor.
görmemek imkansız da böyle trolü zatenHepi topu 20 mesajı var bi zahmet görelim.
Dizilerde de herkes sevişiyor yav. Hatta herkes herkesle sevişiyor. Masal dünyası bu. Yakışıklı pirems güzel kızın peşinde gezecek.ya işte bedava vermeyin, lüks otelde verin diyo katip yavvv. tavsiye verin. yanlış anlaşılmasın.
he tamam bi "hemen" kelimesi lazımmış oraya.
8 sezon pembe dizi çekelim, sonra zifaf yani. bu dizilerden hep.
Yok canım .. bu devirde mümkün değil .. online görüş istersen o zaman birşey yaşamazsınKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Eskide kaldı.Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Bence böyle düşünmeye hakları yok. Neticede biz onların neler yaşadığı hakkında fikir sahibi değiliz. Artık toplumda ileri yaş evlilikler yaygın dolayisiylada her insanın yaşanmışlıklarınin olması normalbilmiyorum ama bu sebeple ayrılmadık.
geçmişim olsa kesinlikle evlenmezdi bence de
çok dindar sunu düşünebilir. benle yaşadıysan kimlerle ohooo
bunda o yoktu ama ayrıldık
haklısınız ama ben kişi kendisi yaşamadıysa isteyebilir diye düşünyorumBence böyle düşünmeye hakları yok. Neticede biz onların neler yaşadığı hakkında fikir sahibi değiliz. Artık toplumda ileri yaş evlilikler yaygın dolayisiylada her insanın yaşanmışlıklarınin olması normal
Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Kiz neden inanmıyorsun onlar erkek değil mi?Ciddi misn? Geldi mi başına
Hani muhafazakarlar ya acaba haramdan uzak kalırlar mı diyeKiz neden inanmıyorsun onlar erkek değil mi?
Görücü usülü görüşeceksen vardır ( istisnaları katmıyorum )Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Bir şeyler yaşamaktan kastın cinsel ilişki ise mümkün tabi. Eşim de ben de evlendikten sonra ilk birlikteliğimizi yaşadık. 12 yıldır çok sağlıklı bir evliliğimiz varKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
ben de o da mastürbasyona haram diyenlerden değiliz :) tabi ki yakınlaşmalar vs oldu. ama tam anlamıyla ilişki olmadı. dediğim gibi bi sürü şey yaşayıp ilişkiye girmemeyi marifet sayıyordum o zamanlar. şimdi çok farklı düşünüyorum :) (biraz geç bir cvp oldu bu)Haha cok enteresanmis. Bu durumda masturbasyona okay olup olmadiginizi sorabilir miyim ayip olmazsa(cevap vermekten rahatsiz olursaniz tabii ki anlarim). Mast’a da haram diyenler var ama iki sene boyunca sadece ruyalandi mi yani