Boyle erkek var midir?

Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?

Bence çok azdır. Özellikle belli bir yaşın üstündeyse mutlaka cinsellik de ilişkinin doğal bir parçası oluyor. Görücü usulü ile birini bulup 3 ayda nikah kıyacaksanız belki olabilir.

Bir şeyler yaşamadan kastın elini tutmak, öpüşmek koklaşmaksa zor bence. Özellikle uzun sürecekse bu ilişki. Kimse Mahmut abi kıvamında olan biriyle ilişki yaşamak istemez. Belki çok çok çok nadirdir o da denk gelirse. Böyle hassasiyetleriniz varsa tanışıp hızlıca evlenmeniz gerek eski usul.

Valla muhafazakar olanlar belki bir ihtimal ama kesin böyle erkek var denebilecek biri için şeyinin olmaması lazım

fazla muhafazakar olanı da sex istiyor
Doğrudur valla muhafazakar sevgilim olmadığı için öyle geldi Kız bu nasıl bir nesilse o kadar zorlaştı ki bu işler. Yalnız hani kızlar seviştikçe erkeklerde değişme yine olmadı, hala eski kafayla bakıyorlar ama sevişmeye geldi mi hemen her yerde hazırlar

Yeni moda bu. Muhafazakar olmasın, çılgınlar gibi aşk yaşayalım ama bu aşk lise aşkı kıvamında olsun, elimi tutmasın, evlenmek istemesin, sevgili olalım.

İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsiniz. Bunun için yürümeyecekse o ilişki kapının yolunu gösterilerin karşınızdaki muhteremlere.
Aynen öyle. Konu sahibi bu mesajı o kadar kafana kazı ki sakın ama sakın manipüle olma. Sana geri kafalı şu bu diyeni çok olacaktır bırak desinler. Onların sözlerine göre hareket edersen ilerde pişmanlık duyarsın

Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
valla gayette var. ben eşimle tanıştıgımda evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamak istemediğimi belirtmiştim. o da saydı duymuştu. yaklaşık 2 sene bekledi.
benden önce gayet bir şeyler yaşamış yurtdışında bir çok birlikteliği olmuş biriydi.
haa ben bu kararımı marifet sayıyor muyum şimdi? hayır :) yani eminsen olabilir sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…