- 31 Temmuz 2009
- 10.483
- 52.437
Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
fazla muhafazakar olanı da sex istiyorZor. Fazla muhafazakar olanlarda vardır ama o da sana uyar mı
bence hepsi istiyor bir süre oyalamak lazımYok kocam ilk görüşmede yapmak istemişti tövbe tövbe
İstiyorlar zaten benimki bikaç ay sonra istemiştibence hepsi istiyor bir süre oyalamak lazımama 1 hafta sonunda illa isticek
iyi dayanmış valla hahdahdhsjfhİstiyorlar zaten benimki bikaç ay sonra istemişti
Herüf yohBirşeyler yaşa bence artık.gelmişsin kaç yaşına.
nasıl yok yaHerüf yoh
Rekor lan biz 1 hafta dayandık.İstiyorlar zaten benimki bikaç ay sonra istemişti
Piyasada daralma var nfjdjdnasıl yok ya
İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsiniz. Bunun için yürümeyecekse o ilişki kapının yolunu gösterilerin karşınızdaki muhteremlere.Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Doğrudur valla muhafazakar sevgilim olmadığı için öyle geldifazla muhafazakar olanı da sex istiyor
ne kasıyorsunuz ya illa cinsellik yaşanacak o da bir ihtiyaç sonuçta. niye birşey yaşamak istemiyorsunuz?
Yeni moda bu. Muhafazakar olmasın, çılgınlar gibi aşk yaşayalım ama bu aşk lise aşkı kıvamında olsun, elimi tutmasın, evlenmek istemesin, sevgili olalım.Öyle olmayanı buldun da öylelisi eksik kaldı
Vardır mutlaka ama sana denk geleceğini sanmıyorum.
Madem böyle kriterlerin var niye yana yakıla sevgili peşinde koşuyorsun anlamadım. Çevrene söyle, görücü usulüyle bulursun illa ki birini.
Aynen öyle. Konu sahibi bu mesajı o kadar kafana kazı ki sakın ama sakın manipüle olma. Sana geri kafalı şu bu diyeni çok olacaktır bırak desinler. Onların sözlerine göre hareket edersen ilerde pişmanlık duyarsınİstemediğiniz hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsiniz. Bunun için yürümeyecekse o ilişki kapının yolunu gösterilerin karşınızdaki muhteremlere.
Uzak mesafeydi mecburdu dkdhsk bende süründürmedim verdim djdjiyi dayanmış valla hahdahdhsjfh
valla gayette var. ben eşimle tanıştıgımda evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamak istemediğimi belirtmiştim. o da saydı duymuştu. yaklaşık 2 sene bekledi.Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?