Boyle durumlarda nasil davraniyorsunuz

Cok guzelmis tebrik ederim ama sizin durumunuz daha farkliymis.. Siz ayni mahallede oturuyormussunuz, mesela biz kafe gibi bir yerde (yani bir daha karsilasma olasiligi buyuk ihtimalle hic yok) gorsek boyle husran oluyor genelde
Benim şansım evime yakın bir yerde görmem oldu bulmam açısından ama ben biraz cesaretliyim adım atma konusunda o hissi yakaladıktan sonra bir şekilde adımı atardım red almayı göze alırım yani koca dünya adım atip red yesemde bidaha görmem adım atmazsamda gormeyecegim gözüyle bakarım ama karşılık alırsam neden bunu denemeyeyimki derim

Yıl 2005 üniversite için kayıt oluyorum. Sonra okullar açılıyor ilk gün birinci ve ikinci öğretimler aynı sınıfta kaynaşma dersi alıyor.

Çocuğun teki dikmiş gözlerini bana bakıyor bi dersten sonra rahatsız oldum ne bu sapık mı ya diye söylendim.

Bir hafta sonra arkadaşım şu sana bakan çocuk varya hoşlanıyormuş filan dedi. Ne alaka ya ilk görüşte aşk maşk saçmalasın dedim, derken sohbet muhabbet ilerledi birkaç hafta içinde. Öğrendim ki bu çocuk beni kayıt günü görüyor, allahım bu kızı karşıma çıkar diye dua ediyor ve tataaammm.......

Sonuç sevgili olduk, işte güzeldi ilk başlarda olay çok romantikti ama birbirimize göre değildik. Ayrılık sonrası kendi kendime triplere girdim ve bir sürü dersim kaldı. Onun yüzünden bir de yaz okuluna hapsolmuştum. Kendisi ise bölüm birincisi olmuştu

Şu an dünyalar iyisi bir kocam var. Hayatıma giren tüm erkeklerin çıkmış olması bana verilen en büyük hediye olmuş oldu

Cok tesekkurler ama yanimda arkadaslarim oldugu icin utanmistim biraz (cok samimi arkadaslarim da degildi) Noluyor bu kiza diye bir bakarlar, bir de sonuc olumsuz olur rezil olurum diye
bi saniye birazdan geliyorum bi arkadaşla karşılaştım selam verip dönerim dersiniz misal, gerçeği bilmeleri şart mı? Tanıştığı için kimse kimseye rezil olmaz bence. Bir kere şansınızı denemeyen zarar gelmez, olmazsa bile tekrar görmeyeceğiniz birine rezil olsanız ne oluuuuur olmasanız ne olur, hiiiiiiiç. Belki konuştuğunuz anda size itici bile gelebilir. Hani uzaktan davulun sesi hoş gelir hesabı. Bazı kişiler var kalıbına bakınca hoş, ağzını bir açıyor kış uykusundan kalkmayı unutmuş.

ben valla birini gördüm beğendim ona böyle yavaş yavaş yengeç gibi yaklaşırım ilk adımı asla atmam ismini öğrenirim siciline kadar araştırırım ki zaten tanımak istiyorsa illa ki gelir tanışır instgramdan herkese açık o mekanda bişey paylaşırım aklı kaldıysa bulsun diye zaten konuşursa tutulur ben cilveli, güleryüzlü bi kadınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…