- 30 Mart 2009
- 14.015
- 62.861
-
- Konu Sahibi ikincibebis
Bekleyin bekleyin siz daha, biz online ebelik yaparken cok eglenicezAyyyy allahım keşke öyle olsa ya evdeki halıda doğurmaya razıyım inanhiç olmayacak gibi geldiğinden herhalde
Günlüğün bile silinmiş
HahahahhaBekleyin bekleyin siz daha, biz online ebelik yaparken cok eglenicez
Tatlı telaşlar ama keşke gelseler artık zor olmaya başladı34. Haftada erken doğum dediler apar topar başka bir hastaneye sevk ettiler. Sonrasinda nst lerde bir sanci bir var bir yok olumca enfeksiyon dedilerher gunu ayri macera bu gebeligin
Bu arada ahtım olsun doğum yaparsam bu konuya yazıcamArkadaş kimse açtığı konuda en son doğum yapıp yapmadığını yazmamış forumu kullanıp atmış
Ya ben 37 38de sorunsuzca gelsin istiyorum.Içerde çok mutlu sanırım, gelmeye hiiiiic niyeti yok
Ya aslında az düzenli olsa doğum sancısı olduğunu düşünsem gidicem gerçekten doğum sancısının bu olduğunu düşünmüyorum dedim hani belki doğuma 1-2 gün kala böyle olan varsa az zamanım kalmıştır ona göre hazırlıkları hızlandırırım hahahaBenden önce doğuruyormuşsun birdeama bencede bir kadın doğum acile git istersen
Ya ben 37 38de sorunsuzca gelsin istiyorum.40 hafta çok
Sabırsızlık böyle bir şey bana doktorumda 40 ı geçirmesen iyi olur dedi ama banada 40 çok geliyorYa ben 37 38de sorunsuzca gelsin istiyorum.40 hafta çok
Senin ilk gebelik mi canımSağlıkla gelsin de çok kilo aldıysan çok daha fena olabilir. Ben çok kilo almam ama rağmen sağa sola dönemiyorum artık.
Ya aslında az düzenli olsa doğum sancısı olduğunu düşünsem gidicem gerçekten doğum sancısının bu olduğunu düşünmüyorum dedim hani belki doğuma 1-2 gün kala böyle olan varsa az zamanım kalmıştır ona göre hazırlıkları hızlandırırım hahaha
Ya çok almadım bence 8 aldım ama hepsi göbekte yav. Her gören de bunu diyo. Aa sen kilo almamamışsın ama göbek kocaaman olmuş diyoSağlıkla gelsin de çok kilo aldıysan çok daha fena olabilir. Ben çok kilo almam ama rağmen sağa sola dönemiyorum artık.
Kaç kilo boy şu an bebiş?Sabırsızlık böyle bir şey bana doktorumda 40 ı geçirmesen iyi olur dedi ama banada 40 çok geliyor
Zaten doğuma 3 hafta kalmışKızlar yaşayan varsa, yazarsa çok sevinirim. Ben 1 haftadır önde 2 gündür kalça kemiklerim yayılmış durumda acayip çatı ağrısı çekiyorum. Karnımda bebek toplanıyor karnım semsert oluyor. Aynı anda acayip bir sancı giriyor belimde hissetmiyorum sanırım daha çok kasık ve karın ağırlıklı sancılar bunlar. Yere oturamıyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Özellikle geceleri belim öyle ağrıyorki tuvalete falan kalktığımda bacaklarımın üzerine basmakta zorlanıyorum. Acaba bebeğim iri gözüküyor diye mi yoksa doğum belirtisi mi ya? Doktorum 40ı doldurmadan gelse senin için daha iyi olur dedi iri ve suyu çok olmasada biraz fazla olduğu için. Bu yüzden soruyorum.
Ya çok almadım bence 8 aldım ama hepsi göbekte yav. Her gören de bunu diyo. Aa sen kilo almamamışsın ama göbek kocaaman olmuş diyoArtık kalkacağım zaman kaplumbağa gibi debeleniyom filan.
Ben sabah nstye girmiştim, hiç sanvı çıkmamıştı, ama ben o gün bir farklı hissediyordum ve o günün son hamile günüm oldugunu biliyordum. Nitekim gece suyum geldi ve yatışım yapıldı :) yani nstde çıkmadı o zaman doğum yakın değil diye bir şey yok.Doktora yeni gittim geçtiğimiz perşembe gittim yani. nstde kasılma vardı ama doğum sancısı şeklinde değildi. Ultrasonda pek yorum yapmadı ama