Doğuma Hazırlık Böyle doğum belirtisi yaşayan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir çok belirti var, bağırsak hareketleri, su gelmesi, nişan gelmesi vs. Sancılar herkeste çeşitli olabiliyor. Kiminde bele kiminde makata vuruyor. Hatta bazı insanlar acı eşiği yüksek oluyor hissetmiyor. Sen bir nst bir yinede acil de 😋
Aynen canım ama doktorumda 5dkda bir vurur mutlaka anlarsın deyince kararsız kaldım
Düzenli sanciniz olursa gidin mutlaka
İnan onu bekliyorum zaten sağlıklı olduktan sonra erken doğum olayını atlattık çok şükür ne zaman isterse gelsin benim için önemli olan bebeğim
Kaç kilo boy şu an bebiş?
2900 dü 35+5 te boy hiç sormadım kiloyada takılmamda insan doğarsa küveze girsin istemediğinden kiloya önem veriyor
Zaten doğuma 3 hafta kalmış
8 bucuk aylık bir bebek, doktora gorunseniz ?
Ciğer gelişimi bu surecte tamamlanmis oluyor ama yinede iğne gerekli görürlerse ciğer gelidtirici iğne yapıp sonrada sezaryenle alırlardı .
Yok korkudan gitmemezlik değil benimkisi düzensiz olduğu için doğum yaklaştığından olmuştur diye düşündüm direk doğuma giderim gibi değil belki sıklaşır falan diye bekliyorum

Ben sabah nstye girmiştim, hiç sanvı çıkmamıştı, ama ben o gün bir farklı hissediyordum ve o günün son hamile günüm oldugunu biliyordum. Nitekim gece suyum geldi ve yatışım yapıldı :) yani nstde çıkmadı o zaman doğum yakın değil diye bir şey yok.
Bende çok tuhaf hissediyorum ama doğumda bebek hareket etmez diyorlar benimki biraz ediyor çok acayip detaylardayım sanırım 😂

Aynen canım ama doktorumda 5dkda bir vurur mutlaka anlarsın deyince kararsız kaldım

İnan onu bekliyorum zaten sağlıklı olduktan sonra erken doğum olayını atlattık çok şükür ne zaman isterse gelsin benim için önemli olan bebeğim

2900 dü 35+5 te boy hiç sormadım kiloyada takılmamda insan doğarsa küveze girsin istemediğinden kiloya önem veriyor

Yok korkudan gitmemezlik değil benimkisi düzensiz olduğu için doğum yaklaştığından olmuştur diye düşündüm direk doğuma giderim gibi değil belki sıklaşır falan diye bekliyorum
Yok ben tamamen taşıdığın yükü anlayabilmek için sordum. 🤣🤣

Yok ben tamamen taşıdığın yükü anlayabilmek için sordum. 🤣🤣
Hahahha oda güzel 😂 haftasına göre 1 hafta önden gidiyor işte suyuda biraz fazla diye sanırım doktor erken gelse iyi olur dedi bekleyişteyim 😬 umarım gelmeye niyetlendiği için bu ağrıları çekiyorumdur 😂

Bende çok tuhaf hissediyorum ama doğumda bebek hareket etmez diyorlar benimki biraz ediyor çok acayip detaylardayım sanırım 😂
Yani 37 doğuma hazır artık, sağlıkla gelsin inşallah:) ben de hep doğumlarımı hissettiğim için eğer hissediyorsanız doğrudur diye düşünüyorum :)

Hahahha oda güzel 😂 haftasına göre 1 hafta önden gidiyor işte suyuda biraz fazla diye sanırım doktor erken gelse iyi olur dedi bekleyişteyim 😬 umarım gelmeye niyetlendiği için bu ağrıları çekiyorumdur 😂
Bana da perşembe biraz suyu fazla dedi. Erken gelmek isteyebilir dedi. 😬
2 hafta öndenmiş benimki de 2145di 😬
Inşallah sağlıkla gelsin. Konuyu takipteyim. 🤗 belki aynı şeyleri yaşarız. 🤣

Bana da perşembe biraz suyu fazla dedi. Erken gelmek isteyebilir dedi. 😬
2 hafta öndenmiş benimki de 2145di 😬
Inşallah sağlıkla gelsin. Konuyu takipteyim. 🤗 belki aynı şeyleri yaşarız. 🤣
Benimde 32de 2.180di tam 😂😂😂
Valla 34 de 2850ydi sonrasında doktora hiç sormadım çünkü hangi doktor görse iri bebek diyor. 2 Haftada önden gidiyor. 4u geçmiştir 🙄
Yalnız seninkinin kilosu baya baya maşallah 😂😂😂
Hiç öyle bir iddiam yok benim ya, adam daha kanala girmemiş takılıyor içerde 😂😂
Hahahah 😂

X