Doğuma Hazırlık Böyle doğum belirtisi yaşayan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ikincibebis

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
382
430
30
Kızlar yaşayan varsa, yazarsa çok sevinirim. Ben 1 haftadır önde 2 gündür kalça kemiklerim yayılmış durumda acayip çatı ağrısı çekiyorum. Karnımda bebek toplanıyor karnım semsert oluyor. Aynı anda acayip bir sancı giriyor belimde hissetmiyorum sanırım daha çok kasık ve karın ağırlıklı sancılar bunlar. Yere oturamıyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Özellikle geceleri belim öyle ağrıyorki tuvalete falan kalktığımda bacaklarımın üzerine basmakta zorlanıyorum. Acaba bebeğim iri gözüküyor diye mi yoksa doğum belirtisi mi ya? Doktorum 40ı doldurmadan gelse senin için daha iyi olur dedi iri ve suyu çok olmasada biraz fazla olduğu için. Bu yüzden soruyorum.

Evet olabilir, illa belinize agri vuracak diye bir kural yok. O kasilmalar sanci muhtemelen

Söylediğiniz şeyleri 37. Haftamdan sonra bende yaşamaya başladım. 39. Haftada sezeryan ile doğum yaptım. Fakat doğum yaptığımda bebek daha kanala bile girmemişti.

Ya düzenli değilya ondan kararsız kaldım. Karnımda top gibi olmuş. Ben belki doğumdan 1 -2 gün önce yaşayan vardır diye düşündüm
Benim 2. Hamileligimde son ana kadar duzenli sancim yoktu, son anda hem hizlandi hem siddetlendi hem de duzene girdi. Eger 2. Hamileliginizse kontrole gidin bence

Benim 2. Hamileligimde son ana kadar duzenli sancim yoktu, son anda hem hizlandi hem siddetlendi hem de duzene girdi. Eger 2. Hamileliginizse kontrole gidin bence
2. Hamileliğim. Hiçbir fikrim yok ilk doğumum sezeryan malesef. İlk normal doğum olacak o yüzden soruyorum zaten ilkinde hiç ağrım sızım yoktu zaten nişan gelipte bebek 9 gün gelmeyince mecbur sezeryan olmuştum.

Gece benim öyleydi belimde kasıklarımda dehşet bir ağrı vardı yatakta yatarken bacağımı bile aşağı indiremedim ve sık idrara çıkma isteğim vardı sabaha kadar uyuyamadım sabah kalktığımda daha iyiydim yarın kontrolde sorucam

Merak ettim eğer bende hafiflersem sizden buraya yazmanızı belkiyorum hem belki başka arkadaşlarada faydası olur ben bazen taa 2011 in konularını falan oluyorum

Enfeksiyonunuz var mı? Ben 34. Haftadan beri mütemadiyen bahsettiğiniz ağrıları çekiyorum. 40+3 deyim tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…