TeşekkürlerGünlük ne kadar mama veriyordunuz bilmiyorum ama mama öyle pat diye kesilmez, kademeli bir şekilde azaltmaniz gerekiyor. Yukarı bir arkadaş yazmış Facebook ta emzirme sanatı isimli bir grup var, üye olup yardım alın bence.
Canımm küçükmüş daha2.5 aylık olmak üzere bebegim
Yetmiyodu cidden ama 4 gündür azalttım mamayı biraZMamayi azalta azalta birakin. Sütünüz yetiyor anladigim kadariyla. Biberona iyice alismasin
Evet küçük daha, erkek :)Canımm küçükmüş daha
Allah bağışlasın
Kız mı?
Rezene için kanserojen deniyor son dönemde ama, ben de içiyordum anasona geçtimHiçbiri rezene kazar sütü cogaltmaz. Ben bu sayede hala emziriyorum. Hem de ucuz bir şey, aktarlarda tohum rezene olarak satılıyor. Bir buçuk bardak suya bir yemek kaşığı arıyorsun. On dakika kısık ateşte kaynatıp atıyorsun. Ilıyınca içiyorsun. Sütü az olan varsa bunu gunde uc kere içsin. Artışa inanamayacak.
Ay ayyyEvet küçük daha, erkek :)
Ben nerdeyse 3 hafta içtimHiçbiri rezene kazar sütü cogaltmaz. Ben bu sayede hala emziriyorum. Hem de ucuz bir şey, aktarlarda tohum rezene olarak satılıyor. Bir buçuk bardak suya bir yemek kaşığı arıyorsun. On dakika kısık ateşte kaynatıp atıyorsun. Ilıyınca içiyorsun. Sütü az olan varsa bunu gunde uc kere içsin. Artışa inanamayacak.
Hiç duymadım kestiğini canım. Benim dediğim S ile başlıyor. Pek çok yerde yorumu var. İstersen özelden yaz vereyim adını ben çok memnunum.O l ile başlayan bitkisel takviye edici gıda bile süt kesebiliyo ondan ama dediğin mantıklı sanki denerim belki
Biliyorum adını çok sağol ama korkuyorum yaa elimdekinden de olmayayımHiç duymadım kestiğini canım. Benim dediğim S ile başlıyor. Pek çok yerde yorumu var. İstersen özelden yaz vereyim adını ben çok memnunum.
Canım onu kullanmadan önce her gün dereotları süt çayları etler tavuklar kefirler bozanlar fındıklar bademler malt içecekleri rezene anason vs yiyip içip duruyordum. Onlar yine Bi nebze etkiledi ama sürekli sürekli pek çok şey yapıyordum. Sonra annemin bebeğine baktığı kız bunu içiyormuş benim süt de az olunca annem söyledi hemen aldım. Sonra bunu az olduğu için 3 öğün 2şer tablet yuttum. Süte anında etki ediyo fışkıra fışkıra geliyo maşallah barekallah. Hatta çocuk kafasını geri itiyo fışkırmadan dolayı sonra ben 2 öğün 2 tablete düşürdüm hala aynıydı sonra şimdi her öğünde tek tablete düştüm. Baya etkili Bi şey yani. Ben bunun süt kestiğini kimsede duymadım, ki kesse de hemen farkedersin ve bırakırsın sonuçta süt üretimini durduracak değil ya. Ben kutunun yarısına indim şu an o başta saydığım şeylerin hepsini bıraktım sadece hapa devam ediyorum Bi de kahvaltılar çocuk müsaade ettiği ölçüde rezene içiyorum o kadar.Biliyorum adını çok sağol ama korkuyorum yaa elimdekinden de olmayayım
Ama bak senin sütün ne zanan arttı?
Bi ay içinde arttıysa normal ki, o üründen kaynaklanmıyo ki
İkinci soru; tam olarak ne kadar, nasıl kullandın? Nasıl arttı? Örnek verir misin
Ben de baya çay çeşidi içtimCanım onu kullanmadan önce her gün dereotları süt çayları etler tavuklar kefirler bozanlar fındıklar bademler malt içecekleri rezene anason vs yiyip içip duruyordum. Onlar yine Bi nebze etkiledi ama sürekli sürekli pek çok şey yapıyordum. Sonra annemin bebeğine baktığı kız bunu içiyormuş benim süt de az olunca annem söyledi hemen aldım. Sonra bunu az olduğu için 3 öğün 2şer tablet yuttum. Süte anında etki ediyo fışkıra fışkıra geliyo maşallah barekallah. Hatta çocuk kafasını geri itiyo fışkırmadan dolayı sonra ben 2 öğün 2 tablete düşürdüm hala aynıydı sonra şimdi her öğünde tek tablete düştüm. Baya etkili Bi şey yani. Ben bunun süt kestiğini kimsede duymadım, ki kesse de hemen farkedersin ve bırakırsın sonuçta süt üretimini durduracak değil ya. Ben kutunun yarısına indim şu an o başta saydığım şeylerin hepsini bıraktım sadece hapa devam ediyorum Bi de kahvaltılar çocuk müsaade ettiği ölçüde rezene içiyorum o kadar.
İki memeyi de emziriyorum 30 cc yapıyodum peşine, bazen tam bitirmiyodu. Sonra doktor günde 4 kez mama ver az kilo almış demişti. Sonra 1.ay bitmişti galiba mamaya rağmen fazla kilo almayınca sağlık ocağındakiler sık sık emzir dedi o Tomrisin notlarını okudum ve 1aylıkken kestim sonra hapı sipariş ettim 2 3 günde geldi başladım sonra mama vermedim, hap etkili bence sağıp koyduğum bile oldu gece yarıları hepsini emmiyordu sağıyodum. Böyle yani şu an 3.ayımız bitti 2 aydır sadece anne sütü içiyor.Ben de baya çay çeşidi içtim
Yok gram etki
Bozayı ilk iki-üç içilimde aktı resmen süt
Hep devam eder sandım
Ama sonra etkisini yitirdi
Peki sen bu tablete başlamadan günde kaç kere ve kaç cc mama veriyordun?
Ve sütün bebeğin kaç günlükken arttı?
Bu sorular çok önemli
İyi şükür ki ilk ay vermişsin sadece mamaİki memeyi de emziriyorum 30 cc yapıyodum peşine, bazen tam bitirmiyodu. Sonra doktor günde 4 kez mama ver az kilo almış demişti. Sonra 1.ay bitmişti galiba mamaya rağmen fazla kilo almayınca sağlık ocağındakiler sık sık emzir dedi o Tomrisin notlarını okudum ve 1aylıkken kestim sonra hapı sipariş ettim 2 3 günde geldi başladım sonra mama vermedim, hap etkili bence sağıp koyduğum bile oldu gece yarıları hepsini emmiyordu sağıyodum. Böyle yani şu an 3.ayımız bitti 2 aydır sadece anne sütü içiyor.
Dün herzamanki meme verme sayımdı ve uykum da aynıydı
Kahvaltımda aynı derken... düşündüm demin sütün memeden çıktığını nasıl gördüm diye
Kahvaltıda tek farklı olan lor peyniriydi
O mu yaptı acaba? Yani sık meme vermekten olamaz. Öyle bişey yapmadım. Ki dört günde bu kadar gelişemez
Arada olur böyle şeyler sanırım
Melobebis veeeee daha dün konuştuk
Bu sabah ben de bordo gibi bariz leke gördüm bezinde. Anneme dedim bi arkadaşın da başına gelmiş, sütün kalitesi azmış, mama takviyesi demiş doktor. Annem dedi ki kaç çocuk büyüttük olur öyle şeyler. O kaka falan dedi. Bakıcam netten
Sevinemiyorum ama iyi oldu yaa şükür
Firdevs Yoreoglu
Haklısın sormak lazımSen yine de fotoğrafını çekip doktorunuza sorsaydın ya da sağlık ocağına, belki başka bir lekedir simdi görmeden yorum yapmayalım bilmediğimiz isler malum. Sütün kalitesi değil de bebeğin beslenme miktarı az anlamında demişti doktor, yani mutlaka doktora danışmalısın bence bu durumu.
Lor peyniri de olabilir hiç belli olmaz belki sanaiyi gelmiştir :) bgn daha moralli olduğunu görmek güzel, maşallah:)
İyi yapmışsın pişman olmıycaksın canım. İnşallah sende de aynı etkiyi gösterir herkes çok memnun sen de bebeğini emzirirsin inşallah bir dahaki konun sütüm çok geliyo napmalıyım olurİyi şükür ki ilk ay vermişsin sadece mama
Hapı ben de sipariş verdim bugün valla
İki-3 güne gelir bana da
Çayların etkisi metkisi olmadı dediğim gibi
Bunu denicem artık
İşe yararsa yazarım sana mutlaka
amin yaaİyi yapmışsın pişman olmıycaksın canım. İnşallah sende de aynı etkiyi gösterir herkes çok memnun sen de bebeğini emzirirsin inşallah bir dahaki konun sütüm çok geliyo napmalıyım olur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?