• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle derdinnn..

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Ütü molasinda yazmaya karar verdim esim hep butun osleri kendi yukleniyor temizlik camasir bulasik utu akliniza ne gelirse ustelik kendi isede gidiyor ben gitmuyorum birseyde yaptirmiyor bazen ben kendim yapiyorum ama pekte birseyden anlamiyorum icerledigim konu su bu aksam isten gelince disari beni yemek yemeye cikartti cogu zaman boyle olur neyse eve geldi saat 3e kadarda mutfakla ugrasti uyumasi fln 4bucugu buldu 1 saat sonrada kalkip ise gidecek haline cok aciyorum bazen bende ütüsunu yapiyordum suan ama guzel yapamiyorum birturlu var mi bu isin bi puf noktasi jilet gibi olsun :) yapiyorum yapiyorum duz duruyor kirisiyor filan bari bunu yapayim dedim uzuldum iyice adama

Nerde buldun o kocayı sen ? :)
Gömlekleri makinadan çıkartınca askıyla as kuruyunca ütüle jilet gibi oluo
Cok tesekkurler bide dumduz gibi gorunen yerler askiya koyunca ayni yaptigim gibi durmuyo utuden mi o yoksa ben mi yapamiyorum yoksa makibadan cikinca asmadigimdan midir kocami netten indirdim :D Allah utandirmasin 1ay flortten sonra hemen evlendim .d

Cok tesekkurler bide dumduz gibi gorunen yerler askiya koyunca ayni yaptigim gibi durmuyo utuden mi o yoksa ben mi yapamiyorum yoksa makibadan cikinca asmadigimdan midir
Eğer eşin yaptığında öyle olmuosa sende sorun var onda da o gömlekler öyleyse kumaşından :)
Makinada kırışık önleyici yok mu

Eğer eşin yaptığında öyle olmuosa sende sorun var onda da o gömlekler öyleyse kumaşından :)
Makinada kırışık önleyici yok mu
Makinayi hic incelemedim acikcasi muhtemelen bende sorun var suan baktim utu seyi var o olsa gerek dediginizi yapicam bidahakine bakalim farkli farkli gomlekleri elden gecirmeye basladim sabah sabah :D

Utuden olsa esin de yapamaz degil mi?:KK53: O bazenleri arttirsan...:KK14: Pratik yapa yapa ogrenirsin.
El aliskanligi diyorsun karar verdim zaten bundan boyle gomlekleriyle ilgilenicem yapa yapa jilet olur umarim .d ben utuleyincede bu olmamis deyip giymemezlikte yapmayip ise oyle gidiyo garibim en kisa surede duzgun yapmam lazim :D

Adam degismesin zaten ama sen degis. Tek tarafli hizmetcilige karsiyiz. :KK53:

Ya da utu istemeyen gomlek alacaksin. :cool:
Utu istemeyen gomlek fikri cok cazip :p bende hizmetcilik etsin istemiyorumda bekarkende boyleydim annem sagolsun elimi ise surdurmezdi bende evlenmeden dedim bak ben boyle boyleyim biliyosun anlamamda zaten oda demisti hicbisey yapmani istemiyorum dediginide yapti guzel ama bi sure sonra hele adam hem is hem ev isi kosturup zor durumda kalincada arada bi uzuluyorum ona kiyamiyorum oyuzden iste bende daha sık karisayim diyorum artik zaten

Utu istemeyen gomlek fikri cok cazip :p bende hizmetcilik etsin istemiyorumda bekarkende boyleydim annem sagolsun elimi ise surdurmezdi bende evlenmeden dedim bak ben boyle boyleyim biliyosun anlamamda zaten oda demisti hicbisey yapmani istemiyorum dediginide yapti guzel ama bi sure sonra hele adam hem is hem ev isi kosturup zor durumda kalincada arada bi uzuluyorum ona kiyamiyorum oyuzden iste bende daha sık karisayim diyorum artik zaten

Sadece o yapiyorsa hizmetcin gibi gorunur ama beraber yapiyorsaniz evli gibi gorunursunuz. Olmuyor olmuyor :mad:nidalarini bir kenara birakacaksin. Madem eli yatkin sen de ondan bir seyler kapmaya calis.
:cool:

Makinayi hic incelemedim acikcasi muhtemelen bende sorun var suan baktim utu seyi var o olsa gerek dediginizi yapicam bidahakine bakalim farkli farkli gomlekleri elden gecirmeye basladim sabah sabah :D

Aynen canım o ütü işareti yüksek devirde de sıktırma oda çok buruşturur
Ütü masasının örtüsünün altına boydan boya folyo koy ısı etkisiyle sen bi tarafı ütülerken oda öteki tarafı ütülüo
Astığında buruşuk duran yerlere ütüyü değdirmeden buhar uygula düzelir

Aynen canım o ütü işareti yüksek devirde de sıktırma oda çok buruşturur
Ütü masasının örtüsünün altına boydan boya folyo koy ısı etkisiyle sen bi tarafı ütülerken oda öteki tarafı ütülüo
Astığında buruşuk duran yerlere ütüyü değdirmeden buhar uygula düzelir
Cok tesekkur ederim baya faydaniz dokundu bundan sonra denicem bakalim o sekilde becerip beceremedigimi yazacagim ^^

hep böyle devam etmez adam bi süre sonra bıkacak madem öyle siz çalışın o evde otursun adam daha az yorulur birde iş stresiyle uğraşıyor. ayrıca o nasıl bir bulaşıktır gecenin 3ne kadar süren:KK57: sen biran önce öğren ev işlerini yarın çocuk olduğu zaman onun yemeklerini kim yapacak adam öğle arası gelip çocuğun yemegini yapıp geri gider heralde. çocuk emekleyecek yerlerde sürünecek her yerin temiz olması lazım. öğrenmeye başla sen anca öğrenirsin. hiçbirimiz anamızın karnında öğrenmedik. bende evlenene kadar hiç iş yapmazdım annem yaptırmazdı ama ananem yaptırırdı çok bilmezdim bende evlendikten sonra yapa yapa öğrendim. zor bişe değil korkma temizlikten. önce oturmaya alışık olduğun için uyuşukluğunu at üstünden. gerekirse vitamin kullan. snra bi giriştin mi zaten sen kendin isteyeceksin şunuda yapiym bunuda yapiym diceksin. he bide telefon pc kaldır ortadan pc açık olunca başından kalkıpta yapamazsın. :KK12: hade kolay gele baco :KK25:

maşallah ne becerikli kocanız varmış,allah herkese nasip etmez böylesini:KK48:
bende evlenene kadar hiçbir işe elimi süremzdim ama evlendikten sonra hangi birgün başkasına yaptırıcam dedim hata yaparak,hatta bazen yakarak öğrendim
olmadı diye pes etme tekrar tekrar dene zamanla elin alışır,öğrendim diyede herşeyi sen yapıp eşinin gözünü alıştırma bu seferde hiç yardım etmez :-)

Ütü yapmanın inceliklerini öğrenmek istiyorsunuz sanırım. Ama bunu sormak için eşinizi neden bu kadar anlattığınızı anlayamadım.

Bol ütü yapın, öğrenirsiniz bir müddet sonra. Malum kimsenin doğuştan ev isi yapma yeteneği yok.

Back