- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Çok silik görünüyor ama olma ihtimali çok yüksek beta hcg değerin düşükse o yüzden böyle çıkmış olabilir bu değer çok çabuk artıyor bence bir gün sonra bir daha tekrarla daha biraz daha netleşebilir eğer yok olursa zaten gebelik yoktur veya emin olmak için kan testi yaptır benim de ilk hamileliğimde seninkinden bir tık daha belirgin ama silik bir çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan testi verdiğimde 672 çıkmıştı ama malesef 2aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum şimdi ben de bekliyorum umarım güzel bir haber alırsınMerhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin
Hiç umudum yok ama bakar mısınız sizde 4 yıldır bekliyorum
Bu arada adet sancım var dün olmam gerekiyordu olmadim
Bu ay gynoseed jel kullanmıştım ovülasyon testi yapmıştım tüp bebek yaptırdım daha önce tutmadı
innnnşalllaaahhhh vardırMerhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin
Bu ay gynoseed jel kullanmıştım ovülasyon testi yapmıştım tüp bebek yaptırdım daha önce tutmadı
Suan degeriniz kaç pkiçok silik çıkmış beta daha düşükken böyle çıkıyor bir tane daha yapın eğer yine silik çıkarsa kan verin derim. benimde kaset testim silik çıktı 35 ile öğrendim. inşallah hayırlı haberler alırsınız
suan 7 buçuk aylık hamileyim. o zaman iki güne bir yükseliş takip etmişti doktorSuan degeriniz kaç pki
İlk 5 dk içinde çıktı ama bilmiyorum ki yaptım çektim foto ise geldim ne olacak ne bitecek bilemiyorum daha önceki kayıplar sebebi ile heveslenemiyorum şu an Allah yardım etsinkaç dakikada çıktı canım? Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir bende daha önce iki kez düşük yaptım bende heveslenemiyorum artık ikinciyeİlk 5 dk içinde çıktı ama bilmiyorum ki yaptım çektim foto ise geldim ne olacak ne bitecek bilemiyorum daha önceki kayıplar sebebi ile heveslenemiyorum şu an Allah yardım etsin
Amin insallah
bnşmde bat günümde böyleydi ertesi gün 27 ile öğrendim :)Merhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin
Tebrik ederim hamilesinnnnMerhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin
Yok yarın yaptıracağım insallah insallah aminHamile misiniz acaba kan testi yaptınız mı insallah hamilesinizdir
Merhaba güncel durumunuz nedir bende 2 tüp bebek yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı bende almak istiyorum bu jelden faydasını gördünüz mü?Yok yarın yaptıracağım insallah insallah amin
Kimyasal oldu ama çevremde kullanıp tutan cok var ben yine alacağımMerhaba güncel durumunuz nedir bende 2 tüp bebek yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı bende almak istiyorum bu jelden faydasını gördünüz mü?
Bende alıcam ovulasyonla beraber ozaman. Bu jel bi sorun yapmaz çocukla alakalı demiKimyasal oldu ama çevremde kullanıp tutan cok var ben yine alacağım
Bu arada siz tüp bebek denedin mi daha önce ben iki kere denedim olumsuz sonuç aldım. Bu ay negatifi gördüm hemen jele başlasam birşey olurmu acabaKimyasal oldu ama çevremde kullanıp tutan cok var ben yine alacağım
Bu teste göre gebesin caniksss hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?