• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birşey yapsam farkederler mi ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.714
4.447
103
31
Daha önce a101 ve şokta çalıştım.Bim'e başvurdum.Buralardan geleni işe almiyorlarmis.Cv ye yazmazsam alırlar mı ? A101 ' e de basvurabilirim.Nefret ede ede ama yaşayacağım yer turistik bir ilçe.Otellere gitsem yabanci dilim yok.Ve sadece yazın calisicam.Kasiyerim sizce napmaliyim ?

Yazma o zaman. Nerden bilecekler ki böyle bir şeyin peşine düşüleceğini sanmıyorum saçmalık çünkü. Hatta daha iyi kasa tecrüben varmış.

Yazma o zaman. Nerden bilecekler ki böyle bir şeyin peşine düşüleceğini sanmıyorum saçmalık çünkü. Hatta daha iyi kasa tecrüben varmış.
Birde 5 er ay çalıştım.2 kez bastım istifayı.Daha sonra başka markete girdim.İlk 1 sene güzeldi.Yonetim değişti.Sonra tazminatımı yakmayim kovsunlar diye baktım.Olmadi eşim yok seni nisanlansin diye tazminatsız çıkaracaklar.İftira atacaklar.Sgk'ya şikayet edersen mahkemede haklarını alamazsın.Nikah olursa düğüne harcarız dedi.Babam da şikayet etme dedi nikah oluversin dedi.Ben erken nikaha karsiydim.Psikolojik baskıya dayanamadım.2.5 sene çalıştım orada da.Birde sağlık problemim çıktı.Biraktim.

Daha önce a101 ve şokta çalıştım.Bim'e başvurdum.Buralardan geleni işe almiyorlarmis.Cv ye yazmazsam alırlar mı ? A101 ' e de basvurabilirim.Nefret ede ede ama yaşayacağım yer turistik bir ilçe.Otellere gitsem yabanci dilim yok.Ve sadece yazın calisicam.Kasiyerim sizce napmaliyim ?
Yazmak istemiosanız yazmayın cv ye

Adamlar resmi işlem başlatacaklar, tüm çalışma yerleriniz, çalışma süreniz, ayrılış şekliniz çıkar. Bakkal amcanın yanına çorak gitmiyorsunuz, kurumsal firmalar bunlar.

Kurumsal firmalarda her türlü eski çalıştığı yer, hatta ne sebeple çıktığı bile ortaya çıkar.

Aaa ben ilk kez duydum birinde çalışan diğerine giremiyor mu 😨

Back