Böyle birşey olabilir mi gerçek hangisi yardım edin kızlar :(

Hayır değil tabik. kesnilikle bende bunun için kendisine asla hesap soran biri değilim.
ben telefonunu dahi kurcalamam.. içmde ona karşı bir kuşku yok
ama bana diyebilir di. evet girdim. böyle böyle internet paketim şu şekilde var vs. hiç bir şekilde sorun yapmazdım
Ama bana internet paketim yok diyor ve girmedim diyor. benim canımı sıkan bu.

bu noktada haklısın bence bal gibi de girmiş neden hala girmedim diyor yani girmiş işte :KK50::KK50:

Paylaşım saatini doğru gördüğünden emin misin? Bir de arkadaşların dediği şekilde nereden girildiğine bak o saatte. Ben olsam ben de merak ederdim ne yalan söyliyim. Kıskanç değilim facebookuna girmem bilmem de. Enteresan durum. Adam uyuyomuş yani.

Ama 11.50de paylaşılmış diyosunuz ya öğlen olamaz mı yani ben ondan doğru baktınız mı dedim..

teşekkür ederim yorumunz için
ben onu sıkan didikleyen biri değilim
eğer internet paketim bitti demese ben girmesine zaten birşey demezdim gece isterse 2 de 3 de 4 de girsinn yine ağzımı açıp bir kelam etmem ama bana internetim bitti diyor ve girmedim diyor bu çok saçma değil mi?
gece saati yazmak istedim canm orda baktım saatine doğru idi herşey.

Hayır değil tabik. kesnilikle bende bunun için kendisine asla hesap soran biri değilim.
ben telefonunu dahi kurcalamam.. içmde ona karşı bir kuşku yok
ama bana diyebilir di. evet girdim. böyle böyle internet paketim şu şekilde var vs. hiç bir şekilde sorun yapmazdım
Ama bana internet paketim yok diyor ve girmedim diyor. benim canımı sıkan bu.

Hatırlayamamıştır sonra da toparlayamamıştır, eğer salağın biri onun facebook adresini kullanmıyorsa ondan baskası paylaşmamıştır. Sırf sizin baskılarınızdan kurtulmak icin de yalan söylüyor iste.

İnsan psikolojisi söyle bence; izah edemiyorsan diren.

bence cok buyutmussun..
yalan olarak bunu baz alıp,peşine düşmen cok anlamsız..
ne bılım ben olsam sevgılıme guvenırım..
kı burda bence güven kıracak hıcbıse yok..
zarar verıyorsun ılışkıne saçma bısey ıcın..

teşekkür ederim yorumun için..
evet görünüşte çok saçma birşey ben bunun farkındayım ve face yüzünden asla kavga çıkartan bir insan değilim ben.
Nasıl güveneblirim ki o saatte girmiş. .paylaşım yapmış bildirimlerine bakmış
bana dediği 1 hafta öncesi internet paketinin bittiği ve girmediğini söylediği
ben bunu görüyorum
girdiğini görüyorum.
ortada duruyor bu durumda nasıl aksine inanabilirim ki

baktım ama pek anlamadım canm nasıl anlayabilirim birazda açıklamalı yazarmısın rica etsem.

O dediğim yere girdiysen şöyle bir şeyler olması lazım bak;

Son Erişim 5 Şubat, 00:38Oturumu Kapat
Konum Izmir, 35, TR (Yaklaşık olarak)
Cihaz Türü Windows XP üzerinde Chrome
Son Erişim 29 Ocak, 01:32Oturumu Kapat
Son Erişim 28 Ocak, 22:19Oturumu Kapat
Cihaz Türü Windows 8 üzerinde Chrome

Oradan dün gece mi hangi gece ise o günün tarihi yazıyorsa bak . Pcden mi girilmiş, mobilden mi diye ?

Facebook 'un sağ üst köşesine doğru yuvarlak dünya sekmesinin yanında küçük bir ok sekmesi var , tıkla açılsın.

Ordan AYARLAR , sonra GÜVENLİK , sonra da TANINAN CİHAZLAR a tıkla. Bu üstte yazan gibi şeyler çıkacak.
İnşallah o günün tarihi ve saati çıkarsa canım nasıl bir cihazdan girilmiş görebilirsin .

Son düzenleme:
$Capture.jpg

ayarlara girdikten sonra sol tarafta bir liste gelicek. Gizlilik güvenlik falan var. Ordan güvenliğe tıklayınca. bu ekran çıkıcak. En altta aktif oturumlar onun üstüne gel.

baktım ama pek anlamadım canm nasıl anlayabilirim birazda açıklamalı yazarmısın rica etsem.

Eski eşim sevgilim nişanlım ahahahhahaha benden ünvandan bol ne var :KK70: konusuyoruz ben yatıyorum diyorum, deli de uykum var ama dalamıyorum o arada face instagram fln giriyorum, diyelim ki o otuz saniyede paylaşımda bulundum, uyku haliyle de hatırlayamadım, "girmedim" dedim. "girmedim" cümlesi karşı tarafa göre yalan bana göre hatırlamama.

Anlatabiliyor muyum? Özel hayata bu kadar müdahale edilmez.

anlıyorum ama bu kadar ufak birşey için de yalan söylemeye ne gerek var bizim ilişkimizde yalan yoktur ben yalana tahammül edemem
sabah diyeblirdi uykulu halde hatırlayamadım.
Evet girdim internet paketim de şu şekilde var ama ısrarla diyor ki
girmedim girmedim.. internet paketim yok zaten istesem de giremem diyor
inadına yalan söylüyor doğruyu söylediğinde ben ona neden girdin niye girdin demicem bunu kendiside biliyor zaten.

Olay face değil olayın yalan söyleyip söylememiş olması ve bu nedenle yalan söyleyen birinin diğer söylediği her şeyinde yalan olma ihtimali.
Aramak yerine soğuk kanlu olabilseydin keşke.
Paylaşması önemli değil ama senin güveninş sarsmış. Belkide face kaynaklı bi durumdur sakin olmaya çalış

anlıyorum ama bu kadar ufak birşey için de yalan söylemeye ne gerek var bizim ilişkimizde yalan yoktur ben yalana tahammül edemem
sabah diyeblirdi uykulu halde hatırlayamadım.
Evet girdim internet paketim de şu şekilde var ama ısrarla diyor ki
girmedim girmedim.. internet paketim yok zaten istesem de giremem diyor
inadına yalan söylüyor doğruyu söylediğinde ben ona neden girdin niye girdin demicem bunu kendiside biliyor zaten.

Kendinizle celişiyorsunuz, bu kadar anlayışlı bir insan adamı uykusundan uyandırmaz, sabah sorar doğru cevabı alır.

O dediğim yere girdiysen şöyle bir şeyler olması lazım bak;

Son Erişim 5 Şubat, 00:38Oturumu Kapat
Son Erişim 29 Ocak, 01:32Oturumu Kapat
Son Erişim 28 Ocak, 22:19Oturumu Kapat
Cihaz Türü Windows 8 üzerinde Chrome

Oradan dün gece mi hangi gece ise o günün tarihi yazıyorsa bak . Pcden mi girilmiş, mobilden mi diye ?

Facebook 'un sağ üst köşesine doğru yuvarlak dünya sekmesinin yanında küçük bir ok sekmesi var , tıkla açılsın.

Ordan AYARLAR , sonra GÜVENLİK , sonra da TANINAN CİHAZLAR a tıkla. Bu üstte yazan gibi şeyler çıkacak.
İnşallah o günün tarihi ve saati çıkarsa canım nasıl bir cihazdan girilmiş görebilirsin .

Canm şimdi baktım da android face book için son erişim tarihi 8 şubat saat 9 diyor yani dün mobilden girilmemiş demek mi buu:KK53::KK53::KK53:

Olay face değil olayın yalan söyleyip söylememiş olması ve bu nedenle yalan söyleyen birinin diğer söylediği her şeyinde yalan olma ihtimali.
Aramak yerine soğuk kanlu olabilseydin keşke.
Paylaşması önemli değil ama senin güveninş sarsmış. Belkide face kaynaklı bi durumdur sakin olmaya çalış

aynen.. olay bu benim için bana yalan söylemesi..
yana çok kötü birşey.. yalan girdimi olmuyor işte ilişkiye.

X