böyLe bir yerde fotoqraf çektirmeye cesaret edebilir misiniz?

:1shok::1shok::1shok:aman yarabbi bu ne cesaret !!!
zaten yükseklik korkum var oraya çıkıpta fotoğraf çektirmeme gerek yok zaten ben yarı yolda bayılırım korkudan:1shok:

resme bakinca icim fena oldu olurumde cektirmem yukseklik korkum var zaten paylasimin icin tesekurler

belime bişii bağlarlarsa çektiririm.olur da dengem filan bozulursa uçmiim diye.adrenalini severim.ama denge problemim var.

:bbo:anneee başımdöndü , oraya çıksam heralde sağ dönmezdim korkudan.

kesinlikle hayııııııııır orada fotoğraf çektirmek değil o yüksekliğe bile çıkamam:bbo:

Cesaret ister,korkarım herhalde,görmem gerekir. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

asla cektirmem onlar o araya nasil inmislar ya hadi indiler nasil
geri cikacaklar:1shok: o tas orda nasil duruyor ne zaman kim koymus:bbo:

ay bende yükseklik korkusu var ben cıkmadan oraya bayılırım ölürüm vala...ama adrenalide severim değişiklik olsun diye anı kalsın diye belki cıkarım üstüne ama herhalde hep orda kalırım hahhah..yukarı cıkamam tekrar cünkü

asla cektirmem onlar o araya nasil inmislar ya hadi indiler nasil
geri cikacaklar:1shok: o tas orda nasil duruyor ne zaman kim koymus:bbo:

bende aynen senin gibi düşünmüştüm gördügümde niye koymuşlar nasıl koymuşlar:1shok:fisfisfis

başım döndü birden içim bir tuhaf oldu yaw yok kalsın ya hayatımızda böyle resim çektirmekte eksik kalsın canımı yollda mı buldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…