- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
-
peki siz ne düşünüyosunuz isimlerle ilgili,benim kızım olursa azra nazlı erkek olursa kağan deniz düşünüyoruz kısmetse, 2 isim seçtik iki durum içinde, biri eşimden biri benden
kızım için "ipek" "nisa" "defne" isimleri var aklımda.
oğlum için "çağrı" "çağlar" (kv.m kayınbabanızındaadını koymayın dedi. koydurmamdedi" eğerkoydurmazsa oğluma bunları düşünüyorum.
elif simini çok severim bende, eminenin seçtiği isimlerden de en çok ipeği beğeniyorum, 2 isim bencede fazla ama hak geçmesin dedik eşiminde benimde gönlümüz kalmadı hayırlısı belki fikrimiz değişir :)
belki beni eleştiriceksiniz ama Ben kız olursa elif koymak istiyorum sizce elif ismi nasıl? bu ismi cok seviyorum amaaa Annemın ısmıde elıf.. koyarsam herkes annemın ısmı oldugu ıcın koydugumu zannedecekler ama inanın alakası yok ama koymam herlde zatn oyle sancaklar cunku esıme babasının ısmını koyduruyorum derken kendımde annemın ısmını koymak ıstrsem mahsus koyuyomusum gıbı olr ama elif ismini cok seviyorum kucuk cocugada gıdıyo buyuyuncde gıdıo Elif naz fln mesela
elif beray ismide olabilir. ama kayınbabanızın adını kydurmazsanız bu ismi koymanız inatmış gibi algılanabilir.
bn kayınbabamı seviyorum ismi eski ama yinede koyarım. kayınvalidem kendi ismini koymayacamı öğrendi ya sinirle kocamında adını koymayın diye bağırdı. diğer gün sakinkende koymayın kocamın adını dedi. şimdi koydurmazsa ki zaten bende pek meraklı değilim eski isim koymaya; çağrı ismini koymak stiyorum.
Hayırlısı olsn cnm daha ne iisimler gelir aklınıza.:):) Elif koymak istememin annemle alaksı yok ama sence ne yapmalıyım
peki siz ne düşünüyosunuz isimlerle ilgili,benim kızım olursa azra nazlı erkek olursa kağan deniz düşünüyoruz kısmetse, 2 isim seçtik iki durum içinde, biri eşimden biri benden
"dogmamis cocuga don biciyorlar" hay Allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?