Bence havaliiiBen böyle bir çakmaktan sigara yakmak dışında olağanüstü yetenekler de beklerim.
Verdiğiniz paraya deymeli
Siz ne onerirsiniz peki :)
Yok çok tatlı oluyorsunuzBen olsam "sana çakmak lazım" yazardım. Sonra da Mahmut abi oluyorum işte.
Ben olsam "sana çakmak lazım" yazardım. Sonra da Mahmut abi oluyorum işte.
Hahaha ay buna cok güldüm. Yaratici birisin, hediye ihtiyacim olursa sana danisirim
Hiç tavsiye etmiyorum. Romantizm namına bir şey kalmaz aranızda.
Ben cakmak almistim ama oncesinde sevgilim o cakmagi cookk aramisti ben denk gelince almistim. Cakmak alinmaz diye bir sey yok yani ama boyle vaoovv bir hediye de degil.
Bu zamana kadar 2 senede belki 100den fazla buyuk/kucuk hediye aldim ama sevgilimin en sevdigi hediye star wars temali olandi. Sevgilim star wars icin olup biten, filmi ciktiginda vizyondan kalkmadan en az 5 kez gidip izleyen tam bir geek.
Bir kutuya 1 ay icinde bulabildigim star wars ile alakali her seyi doldurdum. Kitaplar, kupalar, oyuncaklar, hoodieler vs. Devasa bir kutu oldu. :)
Uzerinden neredeyse 1 yil gecti hala evin icinde o oyuncakla senkronize olup "may the force be with you" diye gezer, haftada bir kutuyu onune dokup inceler. Sonrasinda cookk hediye aldim ama adamin gozlerinin ici oyle gulmedi hic :)
Yani bence dogum gununde adamin ozel ilgisi olan bir hediye hos olurdu, bir dahaki sene icin fikir olsun. :)
İşte ben bunu bizim beye anlatamadım. Maddi değeri olanı ya da ihtiyacım olanı değil, beni tanıdığını ve tanıdığın özellikleri önemsediğini hissettiren hediyeler al ya da hiç alma diyorum. Hediye takıntısı olan biri de değilim ama alelade bir hediye de sevindirmekten ziyade can sıkıyor.
Sevgiliyken ona fıstıklı çikolatayı çok sevdiğimi , k ve uykusuz dergilerini düzenli olarak satın aldığımı söylemiştim öyle sohbet arasında. Unutmamış ve her buluşmaya bunları alarak gelmişti. İnanılmaz mutlu oluyordum. Evlilik teklif ederken aldığı tek taştan daha çok mutlu ederdi onlar beni. En son ayrılma temalı bir konuşmanın ardından bir adet uykusuz bırakmıştı uyurken yastığıma. Ayrılık fikrinden vazgeçmeme sebeptir o davranış. Maddi değeri oldukça düşük lakin benim ne söylediğimi anladığını gösteriyordu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?